Navnesutter fra sundesutter.dk – Testfamilien
Strømpebukser, strømper og sutsko fra Fuzzies

Navnesutter fra sundesutter.dk

Vi har både haft en af vores testfamilier samt en gæstetester, til at teste navnesutter fra SundeSutter.

FullSizeRender-4     FullSizeRender-6

Grundtanken bag SundeSutter er, at det skal være et sted, hvor forældre trygt kan handle. Her forhandles nemlig kun sutter uden BPA, PVC og phthalater.

Vores gæstetester siger, at “det er noget vi kan lide hjemme hos os. Der er jo ingen grund til at putte unødvendigt kemi i børnene”.

Sutterne kan bestilles med navn på – hvilket både  er praktisk og sødt. Praktisk i det tilfælde at sutterne skal bruges i f.eks. vuggestuen. Her kan det være svært at holde styr på hvilken sut der hører hjemme hvor. Har man flere børn er det selvfølgelig også smart, at man kan holde styr på sutterne derhjemme.

Vores tester Jeannie fortæller, at “Tristan nogen gange bliver ked af det, når han skal sige farvel i vuggestuen, og har derfor altid sin sut med sig, som giver ham tryghed. Men ofte forsvinder denne sut under leg med de andre børn.”

“Med en navnesut er det slut, med forsvindende sutter, eller at de bliver forbyttet med andre børns sutter, for nu kan alle se hvem der er ejermand af sutten.”

For nye pædagoger/medhjælpere eller dagplejemødre er det også smart med en navnesut, da de hurtigt lærer barnets navn at kende, ved at se på sutten, når den er i brug.

Men man behøver ikke kun at skrive det almindelige navn på sutten, man kan f.eks. også skrive ?Mors guldklump? på sutten, og gøre den lidt mere personlig, hvis man har lyst til det.

Jeannie, der venter en lille pige til jul, og har valgt også at bruge en navnesut til hende. Man kan få sutterne i forskellige farver, modeller og størrelser, så de passer til både piger og drenge,  nyfødte og de lidt større.

En samlet vurdering ud fra de to testeres anmeldelser bliver:

  • Nytteværdien: GOD (De fleste børn bruger sut, især til at falde i søvn med, ved køb af sut hos SundeSutter tager du et praktisk og et sundere valg)
  • Holdbarhed: MEGET GOD (Selv efter flere gange sterilisering af sutten med kogende vand, er navnet på sutten stadig tydelig)
  • Pris: GOD (Prisen pr. sut er nogenlunde på niveau med hvad du kan købe dem til andre steder – her får du også bare navnet med i prisen)
  • Kvalitet: MEGET GOD (De testede sutter har været bløde og behagelige sutter, som virker stærke og holdbare)

Vores gæstetester fortæller, at:

“Blobberne tog sutten til sig med det samme, mens lillesøster har desværre ikke kunne gribe fat om hendes, så den er desværre stadig ubrugt. Hun er dog på nuværende tidspunkt kun en uge gammel og kun en sut kan hun bruges.”

FullSizeRender-5    IMG_5113

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strømpebukser, strømper og sutsko fra Fuzzies