Strømpebukser, strømper og sutsko fra Fuzzies – Testfamilien
Elastikker fra Shopoutlet

Strømpebukser, strømper og sutsko fra Fuzzies

Testfamiliens Anna Sofie og Magnus har testet strømpebukser, uldstrømper og skindfutter fra danske Fuzzies.

Vi modtog for nogle uger siden denne fine testpakke til Anna Sofie og Magnus.

image

Magnus var meget begejstret for de fine traktorer og skulle straks prøve både strømpebukser og sutsko.

image

Da det jo efterhånden er lidt småkoldt udenfor, er vi begyndt at give Magnus strømpebukser på inden under bukserne. Så er vi sikre på, at han er varm efter en hel dag på legepladsen. Han vil ellers helst løbe rundt KUN i strømpebukser, så det får han lov til herhjemme.  Strømpebukserne med traktorer har været flittigt brugt og er også blevet vasket en del gange allerede. Vi synes stadig, at de er fine både i farve, elastik og form.

Uldstrømperne har begge unger også haft brugt, især når de lige har fået nattøj på. Magnus synes, at de er dejlige at have på, men Anna, som har en lidt sart hud synes, at de kradsede en lille smule, så hun er mest glad for sine strømpebukser. Magnus siger dog absolut intet til sine uldstømper, og de holder fødderne dejlig varme.

IMG_4305   IMG_4265

En smart ting ved Fuzzies strømper er, at der i bunden står, hvilken størrelse, det er. Så slipper man for det evige strømpepuslespil, når der skal lægges strømper sammen.

Annas favoritstrømperbukser er de lilla med uglerne, og hun elsker også bare at løbe rundt kun i strømper, når hun er kommet hjem.

IMG_4309

Så er der de fine skindfutter. Det er dansk design af absolut højeste kvalitet, og man er ikke i tvivl om, at Fuzzies lægger meget stor vægt på kvaliteten.

IMG_4419

Fuzzies sutsko er skridsikre: “Bunden på vores Fuzzies hjemmesko er en tyk sål af skridhæmmende og smidig gummi, så dit barn kan bevæge sig sikkert omkring med fuld bevægelighed for fødderne. Hjemmeskoens sål er så bøjelig, at den ikke er generende for barnet, der sidder på sine fødder, som mange børn gør, når de leger”.

FullSizeRender-7

Fuzzie sutsko har en indre gummisål: “I Fuzzies futter er der en indvendig stødabsorberende gummisål på 3 mm. Denne sål sikrer, at hjemmeskoen eller sandalen er blød og behagelig at have på og at gå i. På samme tid giver sålen dit barn en sikker fornemmelse for underlaget. Dette er især vigtigt for børn, der er ved at lære at gå. Sålen har en isolerende effekt, så dit barn ikke fryser sine fødder”.

Beklædt med kalveskind: “Oversiden på Fuzzies hjemmesko til børn er lavet af naturligt kalveskind, så dit barn har oplevelsen af nærmest at have bare tæer. Skindet er meget let og fleksibelt. Det har den fordel, at det giver børnehjemmesko den rette pasform til dit barns fødder. Skindet tilpasser sig foden, så dit barns fødder kan udvikle sig naturligt”.

IMG_4351

Fleksibelt lukkesystem: “Fuzzies futter har et fleksibelt lukkesystem i velcro eller i elastik, så det er let for både den voksne og barnet at tage hjemmeskoen af og på. Lukkesystemet er justerbart, så du kan tilpasse størrelsen præcist. Det sikrer, at hjemmeskoen lukker rigtigt og bliver på foden”.

Indvendigt bomuldsfor: “Alle Fuzzies hjemmefutter har indvendigt et blødt bomuldsfor, som arbejder godt sammen med kalveskindet. Tilsammen sikrer de to naturmaterialer (kalveskind og bomuld), at dit barns fødder kan ånde i skoen, så fødderne ikke bliver overophedede. Hjemmeskoens bomuldsfor har desuden den fordel at det absorberer fugt og sved, så fødderne holder sig tørre”.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle børn har brug for gode strømper, strømpebukser og til de små også gode sutsko.

Holdbarhed: MEGET GOD. Sutskoene er virkelig holdbare og fremstillet i god kvalitet. Strømperne holder i form, elastikker og farve efter vask.

Pris: MEGET GOD. Prisen er faktisk billig i forhold til den gode kvalitet. Strømpebukser til kun 79,95,- og de lækreste skindfutter til kun 199,95,-

Kvalitet: MEGET GOD. Allergivenlig, praktisk og superflotte motiver!

Så altså TOPKARAKTER HELE VEJEN IGENNEM. Godt gået af Fuzzies!  Kan i øvrigt også købes hos KidsWorld. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elastikker fra Shopoutlet