bObles flagermus – Testfamilien
Hestebog fra Sjovbog.dk

bObles flagermus

Så har vores testfamilier fra Herlufmagle og Sønderjylland været i gang med at teste en af årets absolute julegavehits. Nemlig en stor OG en lille flagermus fra Bobles. Men er de så det hele værd..??

Anette fra Herlufmagle udtaler, at:

?Inden jeg fik børn var jeg overbevist om, at Bobles var opreklameret og overvurderet. Den overbevisning har jeg i den grad måtte revurdere efter jeg selv har fået barn?.

“Vi modtog den store flagermus til test og da vi pakkedes den ud startede Willas på 3 med at slæbe de øvrige Bobles ind i stuen og gik straks i gang med at lave en forhindringsbane ? her bruges flagermusen som en trædeplade for ikke at røre jorden og her udfordrer den i den grad balancen.”

IMG_8563-2

 ?Den er helt ideel at benytte sammen med andre Bobles men har også mange funktioner som selvstændigt stykke legetøj?

Nanna fra Sønderjylland fortæller, at

?Da den lille flagermus kom med posten blev den straks pakket ud og taget i brug. Børnene kendte ikke Bobles i forvejen, så derfor var det ekstra fedt at se dem tage produktet i brug.?

bobles (2)           bobles (5)

Børnene i Sønderjylland, har leget rigtig meget med deres nye flagermus. De har øvet balance (og kan næsten stå uden at holde ved) og brugt den som en del af forhindringsbane rundt i stuen.

bobles   bobles (3)

Caroline på 3 har brugt den rigtig meget til at sidde på når hun ser tv. Mor Nanna tænker, at det er super godt for hendes holdning at sidde på en stol der vipper. En rigtig god måde at bruge den på i forhold til urolige børn. Lillesøster på 2 mdr kunne også bruge flagermusen, og det viste sig at den var rigtig god at ligge på når hun øver sig i at løfte hovedet.

Familien fra Herlufmagle, har kun haft Flagermusen i 10 dage og er helt sikker på, at der løbende dukker nye anvendelses muligheder frem ? Bobles udfordrer nemlig både fantasi og Motorik.

Willas har brugt den som en lille vippe både hvor han ligger, sidder og står på den, som balancebræt, som rampe til hans biler og som ruchebane. Han har haft flere kammerater på besøg i testugen og de har ligeledes hurtigt fundet mange anvendelsesmuligheder.

IMG_8573    IMG_8580

Lege/Nytteværdi: Helt fantastisk legetøj med mange funktioner, den kan bruges selvstændig, sammen med andet Bobles eller som fx rampe til biler. Samtidig helt fantastisk som motorikken styrkes gennem sjov leg. Derudover laves de i et væld af lækre farver. MEGET GOD

Holdbarhed/kvalitet: Bobles har en fantastik holdbarhed og bliver de snavset kan de let tørres af med en våd klud. De er produceret i EVA skum og testet til børn.  Den virker solid og tåler at de leger med den. Den er kraftig i kvaliteten og selv de voksne har været oppe og stå på den. Den holder helt sikkert til mange timers leg. Holdbarhed og kvalitet får ratingen: MEGET GOD

Pris: Den store Bobles Flagermus koster 599.- og den lille 299 kr. (dog er der introduktionstilbud mange steder), normalprisen er  lidt høj dog synes testfamilierne, at prisen står godt mål i forhold til alle de funktioner og timers leg der er i den. Ratingen bliver den som MIDDEL/GOD

Du kan købe Bobles i rigtig mange butikker både online og i fysiske butikker. Testfamilien har lavet en oversigt, hvor du kan se hvor du kan købe Bobles i online butikker. Se her.  Testfamilien vil bl.a. anbefale Abeungen, Legeakademiet samt Lirum Larum Leg.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hestebog fra Sjovbog.dk