Puste Lotto fra www.legeakademiet.dk – Testfamilien
LED-lys med bevægelig flamme fra Randomshop.dk

Puste Lotto fra www.legeakademiet.dk

Vores bloggerfamilie Minemirakler, har haft fornøjelsen af at teste et nyt spil: Puste Lotto fra Legeakademiet.

IMG_0459      IMG_0575

Tine fortæller:

“Det var en meget spændt datter der pakkede spillet op og det skulle straks spilles!

Puste Lotto har utrolig nemme regler, så selv de mindste kan være med.

Spillet kan spilles af max. 4 personer ? dvs. Der er 4 spilleplader, hvis man vælger det ?traditionelle? lotto. Men det kan også spilles af en enkelt, da der medfølger kort med ?puste-ruter?.

Min datter synes spillet er rigtig skægt! Og det er superfedt at der er så få regler, så man bare straks kan gå i gang med spillet.

Min søn ? 3 år ? har ikke helt styr på pusteriet endnu og han kunne ikke puste bolden rundt på pladen, så han fandt andre måder at bruge spillet på.

IMG_0577      IMG_0572

I sær han ville dog have godt af at bruge spillet mere, da det skulle være godt til træning af mundmotorik og stimulere sprogudviklingen.

Lege/nytteværdi: Meget god! Vi synes alle det er et sjovt spil. Spil med lidt mere aktivitet, end almindelige brætspil, hitter altid herhjemme.

Holdbarhed/kvalitet: Meget god ? Spillet virker solidt og selv spillepladerne er kraftige og solide. Samtidig er hele spillet i materialer der kan vaskes af, hvilket sandsynligvis kan blive nødvendigt jævnligt, når små 3-årige har fået pustet ud over det hele J

Pris: 245kr. God ? Prisen får ikke topkarakter, kun fordi jeg synes at et spil til over 200 kr. Er en smule hamper. Men samtidig vil jeg dog sige at jeg tror spillet er alle pengene værd og jeg tænker at det i sær vil have stor succes i en børnehave, da det rammer aldersgruppen rigtig godt.”

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LED-lys med bevægelig flamme fra Randomshop.dk