BaByliss Curl Secret – Testfamilien
bObles mini donut

BaByliss Curl Secret

Vores tester fra Århus har testet BaByliss curl Secret, som er kåret til “Best Product of the year 2014”, så vi blev simpelthen nød til at teste om det lever op til den fine titel.

TEST AF BABYLISS? KRØLLEJERN

Sara fortæller:

“Jeg havde glædet mig til at modtage krøllejernet fra BaByliss og prøve det af. Jeg hentede det på posthuset og skyndte mig hjem, for jeg kunne da lige prøve det med det samme.”

5296cbbda182f7db3e3c1b8da0861b3b

Sara pakkede det op, satte det til at varme op, og imens kunne hun lige læse brugsanvisningen.

Brugsanvisningen skulle lige læses et par gange før hun havde helt styr på hvordan det skulle anvendes.

Hun gik i gang, og igen her skulle det lige prøves nogle gange før hun havde helt styr på hvordan det fungerede.

87112c9397d5e941876e983b98a84f76

Sara fortæller, at “da jeg først havde styr på det og fik krøllet hele håret, blev jeg positiv overrasket og resultatet blev rigtig godt.”

Før        Efter

Den måde krøllejernet fungerer på er, at man deler håret på samme måde som hvis man skal bruge et almindeligt krøllejern.

Forskellen er, at man med dette sætter hårtotter ind i krøllejernet og lukker sammen. Håret bliver så trukket ind i krøllejernet, hvor man så skal vente på at man hører de fire bipper, som indikerer at det er færdigt, og så giver man slip. Voila, så har man en fin krølle!

Hvis man har sat for meget hår ind eller sat håret forkert eller skævt, fortæller krøllejernet det med en lyd, og man ved derfor at man gør det forkert. Her slipper man bare håret og prøver igen. Man skal derfor ikke være bange for, at håret sætter sig fast eller brænder på.

Man kan installere krøllejernet i forskellige temperaturer alt efter hvor fint eller tykt ens hår er. Man kan også selv bestemme hvor lang tid håret skal sidde inde i krøllejernet, 8, 10 eller 12 sekunder.

På denne måde kan krøllejernet bruges på både fint, almindeligt og tykt hår. Hvilket jo er rigtig godt.

Krøllejernet fungerer rigtig fint på mit mellemlange hår. Resultatet blev godt og processen var en del nemmere end ved det klassiske krøllejern.

Hvis man har brugt et almindeligt krøllejern før ved man, at man selv skal vikle håret omkring krøllejernet og selv holde ved håret så det ikke falder ned. Her har de fleste også prøvet at brænde fingrene eller øret. Det sker ikke ved dette krøllejern fra Babyliss?, da man ikke skal fumle med fingrene selv. Krøllejernet udfører hele arbejdet for en.

Sara fortæller: “Jeg prøvede krøllejernet på min lillesøster som har langt og tykt hår. Det fungerede ikke lige så godt på hendes. Det virker til at der ikke er nok plads til alt håret inde i krøllejernet hvis håret bliver for langt. Man er her nødsaget til at starte krøllen fra midten af håret fx”

Det tog også lang tid at krølle da hendes hår er tykt og hver enkelt hårtot ikke må være mere en et par cm bred.

Krøllejernet fra BaByliss får følgende rating:

Nytteværdi: God, da det laver nogle pæne krøller nemt og hurtigt. Sara er især vild med den nemme betjening og de forskellige lyde der hjælper en med om krøllen er færdig og man gør det rigtigt eller forkert. Sara vil helt sikkert krølle hendes hår noget oftere med dette krøllejern. Grunden til, at vurderingen ikke bliver meget god er, at det ikke fungerer lige så godt på langt hår.

Holdbarhed/kvalitet: God. Krøllejernet virker robust og ikke noget der ødelægges eller brænder sammen nemt.

Pris: Prisen på 694 kr., er en god pris i forhold til nytteværdien og kvaliteten.

BaByliss Secretcurl fås bl.a. hos Wupti.com. Her findes der i øvrigt også en instruktionsvideo, som viser hvordan produktet bruges i praksis.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles mini donut