Kravlepakke fra GoBabyGo – Testfamilien
Fleecedragt fra Småfolk

Kravlepakke fra GoBabyGo

Både mineboernsmor samt gæstetester Julie  har testet en kravlepakke fra GoBabyGo.

Julie fortæller, at hun som gæstetester for testfamilien.dk havde  set frem til at teste de kravlefremmende produkter fra GoBabyGo med sin datter E på godt 10 mdr. Hun fortæller “Jeg har modtaget en kravlepakke bestående af strømpebukser, leggings, strømper samt knæbeskyttere, alle med skridsikre dutter på henholdsvis fødder og knæ, i farverne grå og en flot rosa. Størrelsen er 6-12 mdr. og passer helt perfekt til en pige på 10 mdr. på ca. 9 kg og 75-78 cm. Kvaliteten er i top og de er dejlig bløde og tykke, helt perfekte her til vinteren. De skridsikre dutter er store og mange, og ikke små som på andre strømper som f.eks. fra H&M.”

foto 1   foto 2

Førstehåndsindtrykket af et dejligt produkt fik Julie allerede ved modtagelsen af pakken med et lille personligt kort samt en flot indpakning af de fire produkter i silkepapir og bånd omkring.

Datteren E havde igennem de sidste 3-4 ugers tid stået og rokket på alle fire, bakket bagud samt ligget på maven og roteret i sin egen akse, men hun havde ikke helt knækket koden til at komme fremad. Dette skyldes nok til de glatte gulve i deres nybyggede hus.

foto 3

Julie tog derfor med stor spænding produkterne i brug i håbet om at E ville kunne kravle inden jul ? hvilket der ville være 10-12 dage til på daværende tidspunkt. For at fremme kravlemotorikken placerede hun E på en stor madras i stuen og på tæpper i huset, så underlaget ikke ville være så glat.

Efter 4-5 dages intensiv brug af både strømpebukser, leggings+strømper samt knæbeskyttere tog E sine første spæde kravle-skidt på sin 10 måneders fødselsdag og 6 dage før jul. Jublen ville ingen ende tage. Først to kravl om morgenen i sengen og senere hen på dagen 5 kravl. De lagde hendes ynglings legetøj på madrassen i stuen således hun havde et mål. Næste dag kravlede hun på deres glatte stuegulv, hvor GoBabyGo produkterne virkelig skulle bestå sin prøve.

foto 4 foto 5

Julie og E har testet produkterne på helt rette tidspunkt og i dag, 12 dage efter E tog sine første kravl, er E alle vegne både med og uden GoBabyGo produkterne på deres glatte gulve ? og der er fart over feltet! Potteplanter bliver undersøgt, kurven med løg og tomme flasker er ligeledes interessante samt toiletspanden. Det er en fornøjelse, og lidt nervepirrende, at se datteren kravle på opdagelse i hjemmet, så nu skal de virkelig til at børnesikre hjemmet i kravlehøjde.

Gobabygo produkterne har helt sikkert haft en positiv effekt på at E har lært at kravle og de har givet det sidste skub til at motorikken kom på plads ? det er der slet ingen tvivl om, og Julie anbefaler med stor glæde produkterne til andre.

Eneste umiddelbare minus må være at produkterne ser lidt falmet og fnuldret ud efter vask. Knæbeskytterne kan være en anelse svære at placere korrekt på knæet, men det er nok bare et spørgsmål om tålmodighed og ikke iføre baby for tykke bukser.

Også Andreas på halvandet år, som allerede er gående, har fået lov at teste en pakke fra GoBabyGo. Christinas første tanke var, at de ikke havde den store effekt her, men hun blev overrasket!

IMG_6161 IMG_6162

Knæbeskytterne er lidt overflødige da han ikke skal lære at kravle men strømperne og strømpebukserne er geniale til hans alder. Christina har altid været tilhænger at børn har bare tær så meget som muligt da det giver et godt fodfæste og er ualmindeligt godt for sanser og motorisk udvikling. Men når så det er vinter og en smule for koldt til at have bare små fusser på kolde gulve er det genialt med masser af skridsikre dutter! Det øger balanceevnen. Hun sammenligner dutterne lidt med at da hun selv var barn var der næsten gulvtæpper på i alle hjem. Christina synes, at det virker som om Andreas føler sig en smule mere sikker når han forsøger at løbe, da dutterne på disse er kraftigere end dem han normalt har fra andre steder.

IMG_6163      IMG_6164

Christina fortæller “det at der er skridsikre dutter på knæene på strømpebukserne og leggings og også oven på foden på strømperne har været et plus når vores lille klatre trold begiver sig ud på eventyr her hjemme.”
“Kvaliteten er yderst lækker, blød og elastisk og jeg tror også de på sigt er slidstærke.”

Bedømmelsen af produkterne fra GoBabyGo får følgende vurdering ud fra testfamilien.dk´s fire parametre:

Nytteværdi: Meget god ? gode produkter som fremmer kravlemotorikken på glatte gulve.

Holdbarhed: God (farverne holder, men produktet fnuldrer lidt efter flere vaske og gummidutterne kan godt løsne sig lidt – så de bør nok vaskes på vrangen)

Pris: God (Prisen på produkterne svarer overens med kvaliteten og nytteværdien)

Kvalitet: Meget god (lækkert bomuld og tyk kvalitet og store/mange skridsikre dutter)

GoBabyGo’s produkter får en god anbefaling herfra og begge testere vil klart investere i flere strømper og strømpebukser derfra.

Priser og udvalg kan ses på GoBabyGos hjemmeside og her kan også ses hvilke forhandlere der fører produkterne.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fleecedragt fra Småfolk