Strik fra Racoon Outdoor – Testfamilien
Test af KK4 Fold fra By KlipKlap

Strik fra Racoon Outdoor

To at vores testfamilier har testet lidt at det lækre strik fra Racoonoutdoor.

CARDIGAN

Diddes Axel har testet Winston Heritage strik cardigan i

50% Uld og 50% Bomuld.

image-15

Didde fortæller: “Axel blev meget begejstret for trøjen med stjerner da vi åbnede pakken. Det er skønt at kunne give sit barn tøj på der både vækker begejstring hos mor og barn.

 IMG_3687

Designet formår at have et neutralt udtryk (efter forældrenes smag) samtidig med at have fine farverige detaljer.

En ting som jeg virkelig synes er lækkert er den lille detalje som mærket inde i trøjen – det er lavet af bomuld og der er gjort plads til at skrive navn. Det viser mig at der er tænkt på det hele og at de ikke går på kompromis med kvaliteten nogen steder! SKØNT ”

 image-14

 Didde har vasket den på uldprogram og med uldsæbe efter vaskeanvisningen, dog på 40 grader og ikke de 30 som der anbefales. Trøjen er stadig super blød og lækker og stadig i fin facon efter vask. Trøjen får følgende rating fra Didde:

  • Nytteværdi: Meget god  (BONUS: Den vil også være super god til kølige sommeraftner.)
  • Holdbarhed: Meget god
  • Kvalitet: Meget god (Efter brug og vask er der minimal fnuller)
  • Pris: MEGET god – Lige nu er den at finde på udsalg fra 399.- til 119,70 kr lige her.

HELDRAGT

Nadjas Buster skulle teste en heldragt i samme materiale.

image2

Nadja fortæller, at: “Jeg tjekkede den inden modtagelse på deres hjemmeside og syntes allerede der, at den var superfin, men den er ENDNU flottere i virkeligheden!

Førstehåndsindtrykket var, at den var flot og i en utrolig lækker kvalitet. Efter vask på uldprogram kunne man end ikke se, at den havde været vasket.”

“Buster har en alder lige nu (21 mdr.), hvor han er meget glad for at øve sig i at tage tøj på selv – og det lykkes ham da også ofte. Han blev straks draget af den fine dragt, især stjernerne, og forsøgte at tage den på. Han har haft den på ud at sove i barnevognen, hvor den her i vinterperioden er helt perfekt sammen med en god hue og et par varme sokker eller futter (og vanter, hvis man ellers har et barn, som gider beholde dem på 😉 ) Den holder ham dejlig lun og godt tilpas under middagsluren. Den er tynd og dog lun, så en tur i autostolen ville den også sagtens kunne bruges til.”

 image1-3

Buster bruger lige nu str. 86/92 i tøj, og vi har testet dragten i str. 92. Den er stor til ham, og han vil kunne passe den længe endnu, så man skal ikke vælge et nummer for stort bare for at være sikker.

Bedømmelsen af dragten fra Racoon Outdoor får følgende vurdering ud fra testfamilien.dk?s fire parametre:

Nytteværdi: Meget god – i det danske vintervejr har de fleste med små børn brug for en god dragt, som man kan bruge i barnevognen eller autostolen

Holdbarhed: Meget god – hvis man overholder vaskeanvisningerne, holder dragten sig pæn, og så er det jo heller ikke noget, der bliver vasket lige så ofte som andet tøj

Kvalitet: Meget god – den lige fordeling af uld og bomuld giver en meget blød og lækker dragt, og med den rette vask holder den sig rigtig pæn!

Pris: God – normalprisen er 599,-, hvilket jeg synes er i den høje ende af, hvad jeg ville give for en dragt, men lige nu er den på tilbud til kun 179,- i alle størrelser fra 74-92 – simpelthen et kup for så lækker en dragt! Køb den her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af KK4 Fold fra By KlipKlap