Test af Liebe fra Luksusbaby.dk. – Testfamilien
Tefal Fresh Express hakker/river

Test af Liebe fra Luksusbaby.dk.

LuksusBaby.dk mode til de mindste

Vores tester Lalani har fået lov at teste og fremvise et par af de lækre produkter fra Liebe, som er at finde i LuksusBabys fine sortiment.

foto 2

Lalani fortæller:

?Da jeg modtog produkterne var de pakket super godt ind, der var ingen chance for de skulle gå i stykker under transport. Og i lå en rigtig sød håndskrevet hilsen fra Ann-Louise, som er medejer og indkøber af Luksus Baby.

foto 6

Luksusbaby er startet efter parret fik deres tvillinger. Siden er fyldt med masser af lækkert lir? til babyer og småbørn. Man kan godt fornemme at mærkerne og produkterne er nøje udvalgte.

Når man klikker ind på hjemmesiden, smiler medejer Ann-Louise og hendes 2 lækre unger stort og de har øjenkontakt til dig. Allerede dér bliver du mødt med nærvær, personlighed, glæde og en hjemmeside hvor kategorierne er nemt opdelt. Man kan vel sagtens sige af Luksus Baby er familiens ?4 barn?.

Jeg blev bedt om at vælge 2 produkter fra mærket Liebe fra deres hjemmeside. Jeg var lidt overraket over at ?Luksus Baby ? mode til de mindste? forhandlede porcelæn, det ligger ikke helt i navnet at de også forhandler interiør, eller tøj til ?til mor?. Så jeg syntes navnet er en smule misvisende. I fremtiden oplyser de, at der kommer en side mere, som hedder Luksuskids. Så der er masser af planer på vej.?

LIEBE: er Dansk håndlavet porcelæn i de skønneste pastel farver. Designeren hedder Susan Liebe.

Blev meget glad da jeg blev valgt til at teste deres porcelæn. Jeg elsker de små tekster, farverne og de skæve detaljer.

Mit valg var:

1,?far?-kop. Jeg valgte denne fordi Mads (pigernes far) drikker kaffe og en del herhjemme. Han vil derfor være den oplagte tester. Og efter hans mening er koppen, GOD. Der kan være meget i den. Den må komme i opvaskemaskinen. Den er nem at rengøre, og god at ha i hånden. En ulempe er der, det er ikke termo, så koppen bliver meget varm. ?far?-skriften er skrevet som en 5 årig, og 3D agtigt. Det barnlige touch passer perfekt i vores hjem og kommer derfor til at stå fremme som pynt. Den måler: 8 cm.

foto 5

foto 1

2, ?en lille kage?. Jeg elsker kage og søde sager. Teksten er indgraveret i fadet og selve kagen er ikke glaseret. Hvilket giver 3 forskellige overflader, en smuk forskellighed som gør den gennemført. Endnu et + herfra. Det er smukt at ha stående og kan rumme masser af slik.

foto 3

Pris: Kage fadet koster 349,- (kan købes her) og kopperne ligger på 139,- (kan købes her). Det synes jeg er meget passende ? får vurderingen god.

Kvalitet: Gennemført ? God ? lækkert design

Nytteværdi: et fint fad & flot kop ? begge pynter med eller uden fyld. Og kan sagtens stå til udstilling i køkkenet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tefal Fresh Express hakker/river