Livink – Testfamilien
Test af Liebe fra Luksusbaby.dk.

Livink

Hele 6 af vores testfamilier har fået lov at teste og anmelde plakater fra Livink, som er et grafisk design-kollektiv, som bevæger sig inden for moderne, personlig og originale designs.

Når man køber et af produkterne, køber man en levende historie – og der ligger en masse bag. Kunstnerne & designerne har alle udfordringer i hverdagen, de kæmper med sygdom og har startet Livink for at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet og klare sig selv. Et personligt behov for at skabe & hjælpe andre. De støtter forskelige selvvalgte foreninger og arbejder alle frivilligt.

De støtter også en go sag – hvert år vælger de et nyt tiltag til at bidrage til. Fx i 2014 kunne de give 28.000 kr. til Knæk Cancer. Og de har netop doneret 10.000 kr. til gigtforeningen som de årligt støtter med en %del af salget.

Nedenfor er alle 6 tests sammenskrevet, så der kan komme enkelte gentagelser.

Marie

Det var med stor glæde, at jeg modtog nyheden om at skulle anmelde plakaterne fra Livink.

Leveringen var ekstrem hurtig! Dagen efter, at jeg havde bestilt de ønskede plakater, ankom de med posten. De var pakket forsvarligt ind i et tykt paprør og endda også bobleplast. Så der var ikke en eneste skramme på plakaterne og ingen bøjede hjørner. Fantastisk!

image1-4

Inde på deres hjemmeside kan man selvfølgelig se det kæmpe udvalg af plakater, og der er til alle aldre. Jeg fik fornøjelsen af at teste plakater til min søns børneværelse men også til vores stue og køkken.

Udover det store produktudvalg, så kan man også læse en del om firmaet og kunstnerne bag plakterne. Det finder jeg meget tiltalende, da man kan læse, at det er et firma, der gør meget for sine ansatte, men de lægger også stor vægt på velgørenhed. For eksempel laver kunstnerne nogle gange plakater specielt dedikeret til velgørenhed, og kunstnerne får selv lov til at bestemme, hvilket formål det skal gå til. Livink er helt klart et firma med hjertet på det rette sted!

Da plakaterne skulle hænges op behøvede jeg ikke at tænke over, om der skulle tages specielle hensyn til sollys, så de ikke falmer med tiden, da de er lavet af syrefrit papir. De falmer derfor aldrig.

Jeg hængte den sort/hvide YOLO-plakat lidt forskellige steder, og fandt endelig det helt rette sted i køkkenet!

image2-3

image1-5

Børneplakaterne blev hængt op inde på Magnus’ legeværelse nedenunder. Farvenuancerne passede tilfældigvis helt perfekt til farverne inde på Magnus’ værelse. Men har man et specielt ønske om andre farver på plakaten, så kan man få ændret farverne til den ønskede farve. Dét er kundeservice!

image4-3

Det har alt i alt været en stor fornøjelse at anmelde plakaterne for Livink.

Helene

Jeg modtog plakaterne fra dag til dag og vedlagt en fin hilsen. Det er dejligt med en lille hilsen, når man modtager en pakke!

På Livinks side kan man læse om motivet for at drive webshoppen, og jeg er glad for at støtte en butik, som støtter andre i at hjælpe syge, og i sig selv bidrager til andres livskvalitet.

Alle plakater er trykt på tykt kvalitetspapir (170-190 grams silk/satin) og med tydeligt tryk og klare farver.

Jeg fik selv lov at vælge de motiver, som jeg foretrak, og de har på alle måder levet op til min forventning. Jeg er særligt begejstret for nyheden ?Bambi Boy?, der giver et fint look til børneværelset, men også kan bruges til at bløde op og give et legende look med farvestrejf andre steder i boligen.

IMG_9934

 Jeg har et blandet forhold til statement plakater, som med den store ?statement trend? er kammet lidt over for mig at se, men Livink har så mange super skønne med et klart og vedkommende budskab. Jeg er super tilfreds med ?Shh? Stilleleg?, som fik et twist med placering i soveværelset, hvor der skal findes ro.

IMG_9563

Nederst på plakaterne står firmanavnet med store blokbogstaver. I én af rammerne forsvandt navnet bag ved rammen. Ved plakaten ?Shh? Stilleleg? kæmper de to former for tekst lidt om opmærksomheden, så her ville jeg ønske, at firmanavnet ikke havde stået.

?Numbers? fås med tallene 1, 3, 5 og 9. Jeg har valgt tallet 5, fordi vi er 5 i min familie. Det harmonerer også smukt som udtryk. Tallene kan tillægges betydning, men er jo også blot tal, som fungerer dekorativt. De har et tydeligt grafisk look, som skaber opmærksomhed i indretningen.

IMG_9915

Sophie

Det var med glæde da jeg kom hjem til røret med Livink plakater. Jeg har længe fulgt med i Livinks spændende projekt, og nøje overvejet hvilke plakater der skulle pryde mit hjem.

Plakaterne kom forsvarligt pakket ind, de er i en lækker kvalitet. de har en flot glans og et dejligt tykt materiale. Desuden har man den mulighed at man kan få lavet plakaterne i præcis det mål man ønsker, man skal blot kontakte pigerne, så kan de klare det meste.

Plakaterne kom til at hænge på Sebastians legeværelse. Og det ser super smart ud, med de tre små plakater på øverste hylde af pyntereolen.

10929161_10153069095853223_2823908297644807794_n 10897108_10153069095848223_8904010277927508720_n

Når man hører historien bag om Livink, de to skønne kvinder Pernille og Tanya og deres passion for deres firma bliver man suget ind i ideen om de skønne plakater. Det er et livsstykke for dem, hvor alfa omega er kvalitet, design og budskab skal flyde sammen. Man får en indsigt i to specielle kvinders liv, hvor de hver især kæmper med sygdom, og hvor det tydeligt fremgår at de indeholder en lidenskab for også at hjælpe andre.

Christina

Det var med stor glæde at jeg modtog et rør med posten og jeg var meget spændt på at åbne indholdet. Plakaterne var pakket flot ind i et kraftigt rør, der var bobleplast i begge ender så plakaterne ikke “slog sig” på enderne. Endvidere var der en sød hilsen med, som stod på en lille ekstra plakat.

Ud pakker jeg en “bambi” plakat som skal hænge på Filippas værelse i 50×70 og en “hænderne op” plakat i A3 str. som skal hænge på Mattie og Williams værelse.

Da jeg ser “bambi” plakaten tænker jeg, at den er meget pænere i virkeligheden end på billeder, jeg skal dog lige vende mig til den edderkop/stankelben der er midt på billedet, som jeg ikke havde lagt mærke til da jeg bestilte den. Nu synes jeg bare den lige er prikken over i’et, så plakaten ikke bliver for “pæn”. Men mere som et billede fra naturen, som jeg personligt synes er vildt fedt.

10937581_10204911553601571_753968416_n-2

“Hænderne op” plakaten er super cool og efter min mening en rigtig drenge plakat. Jeg blev også her positivt overrasket da jeg står med den virkelige plakat i hænderne, frem for at se den på hjemmesiden. Denne plakat fremgår også meget pænere i virkeligheden.

10937655_10204916145476365_205846829_n

Alt i alt en god og meget positiv oplevelse at modtage plakater fra Livink. De er stilrene og passer rigtigt godt sammen med tidens trends.

Lalani

Da jeg modtog plakaterne var mit førstehåndsindtryk, kvalitet, lækkerhed & flot design. Plakaterne havde ingen mulighed for at blive krøllet undervejs med posten. Jeg pakkede op lå der en personlig håndskrevet hilsen til mig. Den var skrevet på bagsiden af en lille plakat som jeg også vil hænge op.  Jeg valgte følgende plakater:

?BAMBI BOY? i str.A3 ? Dette har jeg hængt op på mine pigers deleværelse i en sort ramme.

foto 3-2

?MOON AND BACK? str. A4 ? Dette hænger i soveværelset i sort ramme.

foto 1-2

?MOON? str.A4 ? Dette hænger i køkkenet i træ farvet ramme.

foto 4-2

Jeg fik selv lov til at vælge hvilke plakater jeg kunne tænke mig. Allerede på hjemmesiden får du en fornemmelse af produkterne. Den stilrene, enkelte og overskuelige opbygning matcher plakaterne. Siden er nem at finde rundt på. Plakaterne er delt på i ?ART? ? ?TEKST? ? ?BØRN?. Du kan vælge statement´s tekst, retro eller moderene plakater. I forskellige størrelser.

Trine

Jeg var så heldig, at skulle teste plakater fra Livink. Jeg fik selv lov til at udvælge hvilke plakater, jeg ønskede at teste og det var nu ikke helt nemt. Der var alt for mange fede plakater at vælge imellem!

Da jeg modtog plakaterne, kom de godt pakket ind i bobleplast og i et pap-rør. Der medfulgte en personlig håndskrevet hilsen og det er da super super go service, der fik mig til at føle jeg lige havde fået en pakke fra en af veninderne.

Jeg kom frem til, at det skulle være 2 sort/hvide plakater. Den ene i størrelsen 50×70 med teksten’ What Ever’ – elsker budskabet, fordi jeg syntes det er vigtigt, en gang imellem at stoppe op og gøre lige præcis det man har lyst til og bare være lige glad med alt andet. Selv når det går rigtigt stærkt skal man huske at være lidt “What ever” agtig engang imellem.

test

Min anden plakat valgte jeg i størrelsen 70×100 med teksten ‘If you can dream it – you can do it’ – den er kommet op i vores soveværelse, så det er det første jeg ser om morgenen og det minder mig hver dag om, at gå efter det jeg drømmer om og husker mig på at jeg skal turde at turde. 2 Budskaber smukt præsenteret fra Livink.

test1

Plakaterne er trykt på kraftigt papir der er fremstillet, så det ikke blegner i solen. Det vidste jeg ikke inden, men syntes det er et klart plus, da jeg ikke behøver at bekymre mig om placering i forhold til store sydvendte vinduespartier. Gid mine trægulve havde samme fikse funktion.

Nu har jeg set på plakaterne i en go uges tid og jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds. Et enkelt budskab, lækker visuelt præsentation og jeg synes plakaterne fra Livink passer perfekt ind i mit hjem.

Mie

Udover alle de 6 testfamilier har testmor selv også haft fornøjelsen af at udsmykke hjemmet med de flotte plakater fra Livink.

Oplevelsen om hurtig levering, god kvalitet og service og de skønneste piger der driver deres firma, som de brænder 110% stemmer helt overens med de 6 øvrige testfamilier.

Jeg har valgt to flotte statement plakater til køkkenet, da jeg netop synes at det er så SUPER gode statements der fremgår på alle Livinks plakater. Den første handler om at vi altid skal huske at smile og være glad. Og når man har mødt de to piger bag firmaet Livink, så kan jeg kun sige, at det lever de i allerhøjeste grad op til. Glade, søde og meget imødekommende piger, som byder en velkommen med et smil.

IMG_6421

Den næste handler om , at man skal ikke skal tage noget for givet. Man skal huske at sætte pris på de små ting i hverdagen, fordi en dag vil det pludselig gå op for en hvor meget de små ting betyder.

IMG_6008

Til Anna Sofies nye værelse valgte vi Horse Guilt plakaten. Den ser bare super smuk ud i en kobberramme. Og så vil den kunne holde i mange år på pigeværelset, da den både ville kunne gå til en lille pige og en stor pige.

IMG_5951

De sælger i øvrigt også andre ting end plakater hos Livink, som bl.a. sugerør og string lights, som er perfekte til pynt. Så Anna Sofie har fået sorte og lilla sugerør som pynt i sin fine vase på værelset.

IMG_6414

Magnus fik plakaterne Heroboy og Herogirl by lebenvaerk og han synes selv, at de er super seje og siger at pigen er Anna Sofie og drengen er ham selv. De er søde og seje på samme tid.

IMG_5960

Livink laver også plakater med bynavne og lande på. Så hvad var mere passende end en flot sort Danmark plakat i entreen, så man kan blive mindet om, hvor dejligt et land det er vi bor i. Meget enkel og alligevel super flot.

IMG_5974

Til sidst men ikke mindst, så sælger Livink fine  mormor, farmor, morfar osv. plakater, som er helt perfekte til gave. Ungernes morfar blev i hverttilfælde super glad for denne fine morfar plakat, som de havde pakket ind og gav ham i julegave.

IMG_5697

Rating

Alle vores tests på testfamilien.dk vil blive bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Og vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. Nedenfor er alle testernes vurdering skrevet sammen til en samlet vurdering, da de faktisk var enige hele vejen rundt.

Nytteværdi: ALLE vores testere vurderer nytteværdien til meget god.

  • Som et interiørprodukt til forskønnelse af hjemmet kan Livink bestemt være med, og plakaterne kan nemt kombineres med andre plakater.
  • de pynter flot på væggen.
  • Det er smukke plakater, som man dagligt ser på – dermed en fryd for øjet og fryd for sindet.
  • plakaterne er smukke & neutrale forstået på den måde at de passer ind i næsten alle typer hjem og faktisk i alle rum

Holdbarhed: ALLE vores testere vurderer holdbarheden til meget god.

  • fordi plakaterne er lavet af syrefrit papir, så man behøver ikke at bekymre sig om, at de falmer.

Kvalitet: ALLE vores testere vurderer kvaliteten som meget god.

  • Papiret/plakaten har en smuk glans, og man ved, at glansen og farverne ikke forsvinder med tiden, da papiret er syrefrit.
  • både hvad angår service, produkt og motiv. Der er mulighed for mange kombinationsmuligheder og variation, som ikke fastlåser produktet til én bestemt placering. Dog skal man overveje, hvor meget opmærksomhed firmanavnet skal have, da det ved nogle motiver kan forstyrre motivet en lille smule. Det er dog en smagssag, og hvis man vil, kan man selv vælge at dække navnet. Omvendt optræder navnet som en stor del af brandet og plakatudtrykket. Muligheden for at vælge plakatstørrelse øger også anvendelsesmulighederne og muligheden for at kombinere de forskellige plakater.

Pris: Den samlede anmeldelse af prisen fra vores testere bliver GOD.

  • ganske fair pris for lækker kunst til væggene
  • Samtlige plakater ligger i et prisleje, hvor alle kan være med. Der er endda flere plakater på tilbud inde på webshoppen, så man kan gøre nogle gode køb.
  • der er god overensstemmelse mellem produkt og pris i forhold til tilsvarende produkter på markedet. A4 størrelsen ligger måske i den dyre ende, men med dette produkt støttes samtidig ?en god sag?.
  • Priseksempler: Numbers 5  str. 50×70 cm pris 499,- kr – Bambi Boy str. A3 pris 349,- kr – Shh Stilleleg str. A4 pris 199,- kr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Liebe fra Luksusbaby.dk.