bObles myresluger – Testfamilien
Test af socks on

bObles myresluger

Testfamilien fra Hasselager har testet den store myresluger fra bObles.

IMG_0495-2

Dette skriver bObles selv om deres Myresluger:

?bObles Myresluger er et multifunktionelt tumlemøbel for spirrevipper og tumlebørn i alle aldre. Med bObles Myresluger får du flere tumlemøbler i ét, som alle formår at sætte fokus på barnets motoriske udvikling ved at opfordre til leg, kropslig udfoldelse og bevægelse. Den mindste og mellemste Myresluger er buet i bunden, hvilket giver barnet mulighed for at vippe fra side til side og styrke sin kropsbevidsthed. Samlet kan sættet anvendes som bord og stole for det mindre barn, eller som en forhindringsbane det større barn kan kravle over og igennem. Der er uendelige muligheder, og bObles Myresluger kan vendes og drejes på alle leder og kanter, så kun fantasien sætter grænser. bObles Myresluger kommer i to størrelser; med 3 dele eller 4 dele. Myreslugeren er ideel hvor pladsen er træng, da den kan stables.?

Testen

Testfamilien fra Hasselager er vilde med deres bObles produkter og Myreslugeren er ingen undtagelse. Som med alle bObles produkter er der enormt mange muligheder med hver enkelt produkt.

IMG_0497-2

Olivia elsker når der skal leges med bObles og tager selv tit initiativ til at stille en bane klar. Produkterne er ikke for tunge til, at hun selv kan løfte dem og det er et kæmpe plus.

I den store myresluger er der rigtig mange muligheder. Myreslugeren består af 4 dele, som kan ses på billederne. Den øverste del er så stor, at Olivia kan krybe under den. Og det er en super god udfordring at skulle kravle under noget og sørge for ikke at ramme. Man skal derudover tage stilling til om man skal krybe eller kravle. Barnet finder selv hurtigt en løsning på det. Ofte bliver Myreslugeren brugt som en lang trappe i resten af bObles banen. De to mindste dele af myreslugeren har en afrundet bund og kan derfor vippe. Dette er udfordrende for de små at gå på, fordi det ikke er et fast underlag. Nogle gange søger Olivia vores hjælp for at komme over de vippende genstande, men hun bliver mere og mere modig og udfordrer sig selv lidt mere hver fra gang til gang.

IMG_0504-2  IMG_0509-2

Når vi hjælper Olivia igennem banen, synes hun også, at hun skal hjælpe os igennem banen, så hun går ved vores side og holder os i hånden, så vi ikke falder ned og til slut tager hun begge vores hænder, så vi kan hoppe ned fra den største del. Det er en super måde at lære og hjælpe andre og få en fornemmelse af at støtte andre igennem noget – mor og far er nemlig rigtigt gode til at lade som om, at det er en meget udfordrende bane.

IMG_0514-2  IMG_0517-2

Når Myreslugen ikke er i brug bliver den brugt som natbord inde ved Olivias seng, hvor der oftest ligger lidt bøger på, som bruges til godnat læsningen.

IMG_0493-2

Ofte bliver den også brugt som trappe op til far og mors seng, da den lige er høj nok til, at Olivia selv kan svinge benet op.

IMG_0485-2

Den anden mindste del bruger Olivia også som vippe. Som det ses på billederne sidder hun over den og kan vippe frem og tilbage. Den er ikke så høj og det er derfor dejligt trygt for Olivia, da hun ikke sider for højt oppe. Den anden dag legede vi butik og myreslugerne blev brugt som bord til alle varerne og som stol til Olivia som sad i butikken. Ud over alt dette er Myreslugeren også blevet brugt til at bygge hule af.

IMG_0540-2

IMG_0551-2

Så som sagt synes vi det er et genialt motorisk legetøj til børn, med utallige muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Det eneste lille minus vi har generelt til bObles produkterne er, at de ret nemt kan få små mærker. F.eks. af en lille negl eller andet legetøj.

bObles myreslugeren får følgende rating herfra:

Nytteværdi: MEGET god. Barnet får styrket sin motorik på flere måder og der utallige muligheder for leg og motorisk udfordring

Holdbarhed/Kvalitet: GOD. Produkterne holder godt, og både far og mor har været oppe at stå på de enkelte dele. Som nævnt tidligere tager de ikke vildt godt i mod knubs, men det tager jo ikke noget fra funktionaliteten og der er fortsat masser år i myreslugeren.

Pris: GOD/middel. Der er enormt mange muligheder og mange års leg, men prisen er også derefter 1.699kr hos bObles.

Helt klart top karakter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af socks on