Forårsnyheder 2015 fra Phister & Philina – Testfamilien
iPhoneambulancen

Forårsnyheder 2015 fra Phister & Philina

Vores gæstetester Sabina har testet et sæt tøj fra det danske mærke Phister og Philina med sin søn Sylvester på knap 4 år.

Sabina fortæller:

?SIKKE en lækker pakke, Postmand Per kom med! Vi har nemlig fået æren af at teste et sæt fra det danske brand Phister og Philina, som laver tøj til pige- og drengekrudtugler i str. 50-128. Vi har valgt et ?tullesæt? i mørke farver, da min søn Sylvester på knap 4 år går i børnehave, hvor tøjet skal kunne holde til lidt af hvert og hvor det er vigtigt, at han kan røre sig og klatre i træer. Tøjet virker rigtig blødt og lækkert, og vi vasker tøjet med vrangen ud af ved 40 grader i Neutral vaskepulver inden brug.   

 FullSizeRender-30 

Sylvester har selv valgt sættet, og han er ret vil med stjernedetaljerne, som er på alle tre dele. Tøjet blev blandt andet testet i stuen, og netop den dag måtte man gerne hoppe i sofaen, hvilket faldt i ret god jord. Tøjet har en god pasform og matcher almindelige størrelser rigtig godt. Sylvester er en høj dreng af sin alder, men str. 110 i bukser og 116 i trøjer passer perfekt til ham.   

DSC_4522

T-shirten (229 kr.) er i kraftigt bomuld med fine gule knapper, som matcher stjernerne på knæene på bukserne. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og stoffet er rigtig blødt, selv om vi ikke tørrer vores tøj i tørretumbler. 

DSC_4516

Bukserne (249 kr.) er med let ?hængerøv?, så stoffet ikke strammer barnet nogle steder og giver et cool look. Bukserne findes også i grå/hvid, men hvid bliver ret hurtigt til grå i børnehaven, så vi valgte at være praktiske og nuppede vinterlokket i mørke, flotte farver. 

DSC_4509

Sweatshirten (299 kr.) er i kraftigt bomuld og matcher både t-shirt og buks. Blusen har en ?hemmelig? lomme foran, hvor Sylvester gemmer små dimser og sten fra ture med børnehaven. NOTE til moderen: Husk at tømme lommen inden vask! 

DSC_4543

Vi er rigtig glade for vores tøj fra Phister og Philina og giver det en HØJ femmer fra Smilets by!?

DSC_4527

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle krudtugler i børnehavealderen ville elske at lege og røre sig i dette sæt. Mon ikke også, det laves i voksenstørrelse? 😉

HOLDBARHED: GOD. Sweatshirten fik en smule fnuller efter 2. vask, men farverne og blødheden i stoffet forbliver helt i top. Efter 4 vaske er der stadig ikke en finger at sætte på holdbarheden.

PRIS: MEGET GOD. Du betaler for lækre materialer, cool print og fine detaljer. Absolut en fair pris!

KVALITET: MEGET GOD. Hos os er det vigtigt, at Sylvester er klædt i lækre bløde materialer, han kan røre sig i, og som kan holde til en aktiv og eventyrfuld dag i børnehaven. Tøjet kan vaskes igen og igen, og det er kvalitet i høj klasse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhoneambulancen