iPhoneambulancen – Testfamilien
bObles julekalenderdyr

iPhoneambulancen

I kender det nok alle sammen – lillebror får lige skubbet ipad?en på gulvet for 20?ne gang, og på et eller andet tidspunkt så resulterer det i en knust skærm. Eller far taber telefonen ud af lommen og bum, en knust skærm på den højtelskede Iphone. Det var netop det der skete hjemme hos os, med følgende resultat. En knust skærm på både iPhone og mini ipad.

image2-10

Det med at finde tid til lige at køre den til reparation kan være svært, så derfor synes jeg at IphoneAmbulancen er helt genial ? de rykker nemlig ud hvis uheldet er ude og din iPhone eller iPad går i stykker.

De rykker ud med iPhoneAmbulancen og reparerer din iPhone eller iPad i løbet af få timer. Dog rykker de pt. kun ud i Århus, Østjylland og København, men man kan også indlevere sin iPhone eller iPad på deres Skadestue i Hasle eller sende den ind med posten.

Sådan fungerer iPhoneAmbulancen:

Hvis uheldet er ude og din iPhone eller iPad går i stykker, så kan du ringe til iPhoneAmbulancen og de rykker så ud og reparerer din iPhone eller iPad i løbet af få timer.

Man kan også vælge at indlevere sin Iphone eller Ipad personligt til den relevante afdeling i Århus eller København.

Den løsning jeg valgte var, at sende vores ødelagte iPhone og Ipad til skadestuen.

Jeg printede og udfyldte indleveringsskemaet og pakkede både iPhone og Ipad i deres origianale kasser og pakkede dem forsvarligt ind. Jeg sendte dem afsted om torsdagsen og om fredagen modtog jeg besked om at de var modtaget på skadeskuen. Allerede om mandagen kom postbuddet med en pakken som indholdte en iPhone og Ipad der var som nye. Og de var pakket fint ind i en pose med nyt beskyttelsesplast på det nye glas. Så var lillebror og far glade igen og vi skulle ikke være bekymrede for at lillemanden eller far for den sags skyld skulle få glasskår i fingrene.

image4-9

image6-7

iPhoneambulancen får følgende rating herfra:

Nytteværdi: MEGET god. Stort set alle bruger enten Ipad eller iPhones til daglig og hvis skærmen først går i stykker, så er man jo virkelig på den. Derfor kan nytteværdien af sådan en reperation og service selvfølgelig kun være MEGET god.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET god. iPhonereservedele findes i mange forskellige kvaliteter. Generelt kan de opdeles i 4 kategorier:

Disassembled betyder, at det er en helt ny iPhone, der er skilt ad til reservedele. Grade AAA er kvalitets reservedele tilsvarende den originale.

Grade B og C er uoriginale reservedele i lidt dårligere kvalitet.

Hos iPhoneAmbulancen bruger de udelukkende originale, disassembled og grade AAA reservedele, når de reparerer din telefon eller ipad. Dvs. Kvaliteten er MEGET god.

Pris: God. De to ting vi fik fixet var en iPhone S5 og en mini Ipad.

Det koster 1000 kr. for udskiftning af komplet front ? inkl. Touch, glas og LCD skærm på en iPhone 5S. En tilsvarende pris på en iPhone 5 er 800 kr. og en iPhone 4 er 500 kr. og på en iPhone 6 er det 2000 kr.

For reparation af en mini Ipad er der fast lav pris på rep. af glas og touch function og dette koster 1000 kr. Jeg synes at prisen er god også i forhold til hvad jeg har set andre steder. Og når man tager i betragtning at der kun bruges kvalitetsreservedele, så må prisen betragtes som god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles julekalenderdyr