Armbånd fra Svane & Lührs – Testfamilien
Bella Sky Bar - nordisk tapas

Armbånd fra Svane & Lührs

Hele tre af vores testere har været så heldige at teste de smukke armbånd fra Svane & Lührs.

foto 4-4

Lalani starter med at fortælle:

?Jeg har modtaget fire flotte selvvalgte armbånd fra Svane & Lührs. Armbåndene var pakket i hver deres pose. Der var en lille læderpung til hvert armbånd, og en flettet rem til for eksempel at hænge om halsen. Allerede der blev jeg glædeligt overrasket, fordi de sender mere, end man køber. Det står på deres hjemmeside, men det havde jeg ikke set, inden jeg modtog. Pungen har lynlås og en lille løkke til læderremmen, som kan hænge omkring halsen. Meget smart! Der var også en personlig håndskrevet besked på fakturaen. Det sætter jeg pris på!

Pia Lührs og Claus Svane har designet smykker sammen siden 1983. De forhandler smykker, ringe, kæder, vedhæng, armbånd, herresmykker, sølvarmbånd & charms. Det er vigtigt for dem at tilbyde dig som køber mange forskellige muligheder, så du kan vælge det bedste ud af mængden og gøre det til dit eget. Det gør det samtidig også lidt svært at vælge ? men måske det bare er ubeslutsomme mig 😉

Konceptet er, at du selv kan designe dine egne smykker. De har Danmarks største udvalg af læderarmbånd. Blandt andet forhandler de læderarmbånd i 18 forskellige farver, som er sat sammen af en flot magnetlås i sterlingsølv, forgyldt, i roséforgyldt eller med sort overflade, som igen fås i to varianter: En med eller en uden små, funklende cubik zirconia. De har hele 450 forskellige skønne charms og meget mere. Alt er lavet i ægte materialer og er 100% nikkelfri.

Du vælger selv farve, stuktur, længde, hvor mange gange armbåndet skal omkring håndleddet og selve låsens look.

foto 5-2

Vi fire herhjemme valgte alle noget forskelligt ? hver vores eget designede smykke . Det er ret fedt at kunne. Ida er en kreativ pige på snart 5 år. Hun fandt på at bruge armbåndet omkring halsen og omkring maven på sin bamse.

foto 2-3

Fidusen ved at købe smykker hos Svane & Lührs er, at du skaber dit helt eget personlige smykke. Der er mange muligheder, men det bliver DIT smykke ned til mindste detalje. Det synes jeg er fedt.?

foto 3-3

Ida: Lyslilla skindarmbånd med sølvdetaljer og en roséforgyldt lås.

foto 3-5

Emma: Mørkelilla lædersnorsarmbånd med glitrende overflade. Låsen er roséforgyldt.

foto 2-5

Mads: Flettet sort læder med sort lås.

foto 1-5

Lalani: Sort glitrende læderarmbånd med reptileffekt ? imiteret slangeskindseffekt og sort lås.

foto 1-4

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Nytteværdi: GOD. Smuk, personlig måde at skabe sit eget smykke på.

Holdbarhed: GOD. Der medfølger smykkeråd vedrørende opbevaring og brug for at bevare overfladen bedst mulig, så du har smykket længere. God ide at vedlægge det. Ikke alle læser alt på hjemmesiden.

Pris: GOD. Ikke helt billige, men sådan er det med kvalitet. Vores armbånd ligger på 450,- pr. stk.

Kvalitet: GOD. God kvalitet, men magneterne kunne måske godt være fastere/kraftigere.

Anette fortsætter med at fortælle:

 ?Jeg har altid haft en svaghed for smykker. De helt rigtige accessories kan nemlig peppe ethvert sæt tøj op, så min familie var uden tvivl perfekt til test af Svane & Lührs; særligt fordi vores piger på hhv. 18 og 22 ikke er til alt for meget pynt , men hos Svane & Lührs er der noget til enhver. Vi gik hver især ind og valgte blandt en masse armbånd, hvilket der passede os bedst. Efter valg af armbånd var der ligeledes mulighed for at vælge størrelse samt hvor mange gange, man ønsker, den skal rundt om håndleddet. Jeg var særligt glad for muligheden for at vælge størrelse, da jeg ofte har bestilt armbånd på nettet, som simpelthen er for store til mit lille håndled. Armbåndene fås i alverdens farvekombinationer, så det var meget svært at vælge.

Frederikke på 18 valgte et stort lædersnorsarmbånd, Josephine på 22 valgte et flettet, sort armbånd og jeg valgte et sort armbånd med reptileeffekt og lås med similisten.

IMG_9540 

Vi bestilte armbåndene om fredagen, og allerede dagen efter lå de i postkassen. Alle armbåndene var pakket sammen med en lille pung/taske, som evt. kan bruges til at pakke smykkerne i på rejser. Jeg synes, det er super service og kan gode lide, når man får mere, end man forventer.

Armbåndene har siddet fast på vores arme siden modtagelsen. De gør det godt både alene, sammen med andre Svane & Lührs armbånd eller mixet med hvad man nu har i skuffen.

IMG_9637 IMG_9565 IMG_9578 IMG_9575

Jeg kendte ikke Svane & Lührs inden testen, men er nu blevet bekendt med, at de ligeledes forhandler øreringe og ringe ? og det til priser, hvor alle kan være med?.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed:  GOD. Armbåndene virker solide i materialet – alt fra læderet til låsen.

Pris: MEGET GOD. Prisen er på et niveau, hvor alle kan være med.

Kvalitet:  MEGET GOD. Kvaliteten virker i top.

Pernille fortsætter med sin families oplevelse:

?Sæt dig godt til rette i sofaen med computeren. Slå op på Svane & Lührs hjemmeside og vælg netop det armbånd, der passer din smag. Så let er det… vi fandt alle 5 armbånd, der passede hver vores smag og behov.

IMG_0004 Jeg læste om, hvordan man måler på Svane & Lührs hjemmeside, men alligevel fik jeg formået at måle forkert og fik bestilt armbånd, der ikke passede de to mindste. Heldigvis er servicen i top hos Svane & Lührs, som hjalp mig med at få nogle nye i rette størrelser. Det var helt alene min fejl, at målene ikke passede, da jeg ikke havde aflæst målene korrekt.

Vi har alle testet armbåndene i vores hverdage – på arbejde, i skole, til sport, i bad og til fest.

IMG_0162 IMG_0109

IMG_0010

IMG_0108 IMG_0006

IMG_0012

Vi er stadig meget begejstrede og synes, det er nogle skønne armbånd, der holder form og farver?.

Nytteværdi: MEGET GOD. Produktet lever til fulde op til vores forventninger. De armbånd, vi har valgt, kan let bruges til både hverdag og fest og af både børn og voksne.

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg var spændt på, om magnetlåsen ville kunne holde til især de mindste pigers lege, men det gør den.

Pris: MEGET GOD. Den stemmer godt overens med det produkt, man får, hvilket er læder – det kan man godt mærke i forhold til billigere produkter, hvor det er lavet af andet end læder.

Holdbarhed: MEGET GOD. Vores armbånd ser alle flotte ud endnu. Læderet er ikke blevet slidt, og låsene har ingen nævneværdige ridser. Som ved mange andre smykker skal man som allergiker være opmærksom på især låsene.

Armbåndene kan købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella Sky Bar - nordisk tapas