Luftballon til pynt – Testfamilien
Lucky boy sunday dukke

Luftballon til pynt

Vores tester Didde har testet en luftballon til pynt på børneværelset fra LirumLarumLeg.dk.

 image-18

LirumLarumLeg skriver om produktet:

“Fin og dekorativ luftballon til pynt på børneværelset i fin grøn farve. Luftballonen har en lille kurv nederst, og er perfekt til ophæng i loft eller vindue. Er designet efter original model med mange små og fine detaljer. OBS! Dette er ikke legetøj.” 

Didde fortæller:

?Jeg så virkelig frem til at modtage denne test og var spændt på, om den ville leve op til mine høje forventninger.

Det var en fornøjelse at åbne pakken fra LirumLarumLeg. Det første, jeg så, da jeg åbnede kassen, var fint silkepapir med et logo-klistermærke, hvilket er skønt, når man køber fra en netbutik. Under silkepapiret var den fineste gave.

Det giver et indtryk af, at det er en butik, der kræser for de små detaljer – noget, som jeg helt sikkert sætter pris på. (Jeg vil klart benytte mig af denne webshop en anden gang).

Luftballonen ligger i en papkasse, som passer perfekt, så den ikke ligger og rutsjer rundt i kassen. Der følger en meter fiskesnøre med, så man nemt kan hænge den op. Jeg har valgt at bruge en lille hvid krog, som den kan hænge i.    

image-16

Luftballonen lever klart op til mine forventninger – den er så smuk at se på, og alle de små detaljer på ballonen er virkelig flot udført. Luftballonerne er simpelthen så fine, og perfekt til drengenes værelse. Der kommer helt sikkert flere af disse smukke balloner på drengenes værelse. 

Jeg synes også, at luftballonerne vil være super fine at bruge som for eksempel fødsels-, dåbs-, barsels- eller fødselsdagsgave.?

image-21

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD.

  • Som et interiørprodukt til pynt på børneværelset kan luftballonerne bestemt være med.
  • Ballonen i denne størrelse kan fint hænge alene, men er også fin sammen med flere luftballoner i de andre størrelser.
  • De er så skønne at se på – og jeg bliver ikke træt af at kigge på dem dagligt.
  • Jeg vil næsten mene, at de kan passe i alle typer hjem, og nok også i alle rum.

Holdbarhed: MEGET GOD.

  • Den vil kunne følge barnet mange år endnu. Den fungerer både godt som uro til de små babyer, men kan også sagtens hænge på værelset hos større børn.

Kvalitet:  MEGET GOD.

  • På trods af, at jeg tabte luftballonen et par gange under ophængning, er der intet sket med den.

Pris:  GOD.

  • Det er i den lidt dyre ende, men alligevel en ganske fair pris for lækker kvalitetspynt, og sammenlignet med babyuroer har man denne i mange år.

Bonusinfo : Når du bestiller hos www.lirumlarumleg.dk kan du uden ekstra beregning få pakket din bestilling ind og selv vælge farven på det flotte papir. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lucky boy sunday dukke