Frederik & Frida – Testfamilien
Legehjul.dk

Frederik & Frida

Hjemme hos testfamilien har vi haft fornøjelsen af, at teste abebamserne Frederik og Frida fra FRANCK & FISCHER, som er et dansk design koncept, som blev grundlagt i 2005 af designer Annemarie Franck og økonom Charlotte Fischer.

Om Frederik og Frida

 image21-3

Abedukkerne er bløde og gode som krammedyr til det lille barn. Fra 2-3 år, når barnets finmotorik er mere udviklet, kan barnet have mange timers underholdning med at klæde dukken af og på.

Man kan vælge at tilkøbe små træmøbler og tøj til bamserne. I vores test indgår og udover Frederik og Frida;

Træstol og træbord til abedukkerne og træseng til abedukken. samt dukkedyne og hovedpude formet som et blad, passer til abedukkens træseng. Derudover indgår der dukketøj, der passer til økologiske jersey dukker eller andre dukker 32 cm.

image9 image10 image3

image8 image7 image6

Testen

Det var to forventningsfulde unger, der modtog en testpakke fra Franck & Fischers webshop.

image3-14

Vi har en pige på 6 år og en dreng på 2 år, som skulle være med til at teste dukkerne. Det var storesøster der fik åbnet pakken og samlet dukkemøblerne og siden har det mest været lillebror der har leget med bamserne og inviteret på teselskab og kage.

image5-11image23-2image41

Det sjove med de små træmøbler er, at de leveres usamlet, således at barnet selv kan prøve kræfter ved at samle produktet. Magnus på 2 år var for lille til denne del, så her fik storesøster på 6 år æren. Hun fik hurtigt samlet både seng, stol og bord og fik puttet Frederik i sengen med den lille tilhørende dyne og pude.

image9-6 image28 image14-5

Da der ikke var en seng til Frida, så måtte hun en tur i soveposen, som kan bæres på ryggen af barnet i stedet for.

image55

Storesøster har haft stor glæde at, at skifte tøj på de små bamser og putte dem og sætte dem til rette ved det lille bord. Magnus på 2 år, han tager sig af lille Frederik, som var han et rigtigt lille kæledyr, der skal fodres og passes på.

image47

 image17

Vi har haft rigtig mange hyggelige timer i selskab med Frederik og Frida og selvom de bor på storesøsters værelse, så er det faktisk mest lillebror der leger med bamserne.

image20

Efter at Frederik og Frida var puttet i seng, skulle Magnus da også lige prøve at sidde i den lille stol. Dog var blenumsen lidt for stor til at komme ned i sædet, men trods forsøget gik stolen ikke i stykker.

image23

Legeværdi

Vi vurderer legeværdien som MEGET GOD, især børn i alderen 2-4 år har rigtig meget glæde af bamserne. Men det gode er jo, at man kan bruge bamserne på forskellige stadier. Som helt lille baby blot som krammebamse, som 2-4 årig, som en bamse man inviterer på teselskab og putter i sengen og fra 4-6 år som bamser, man kan skifte tøj på.

Kvalitet og pris

Kvalitet og pris hænger i dette tilfælde sammen. Vi vil rate kvaliteten som god og prisen ligeledes som god. Man betaler for den kvalitet man får.

Dukkerne: er lavet af 100% certificeret økologisk bomuld, indfarvet med miljøvenlige farver. Fyld: 100% polyester og phthalat-fri ABS plastikgranulat i inderpose i kroppen for at give vægt og stabilitet. Håndbroderet navle.

Pris pr. dukke 259 kr. hos www.franck-fischer.com.

Træseng til abedukken: Udført i Birke-finer fra lokale plantager. Pris for seng 199 kr. hos www.franck-fischer.com.

Træbord og lille stol: Udført i Birke-finer fra lokale plantager. Leveres fladt-pakket, nem at samle. Pris for hhv. stol og bord 149 kr. hos www.franck-fischer.com.

Dukkedyne og hovedpude: Lavet af 100% certificeret økologisk bomuld, farvet med miljøvenlige farver. Fyld i dukkeliften og dynen: 100% polyester. Vask ved 40 grader, ingen tørretumbler . Pris 129 kr. hos www.franck-fischer.com.

Dukketøj: Vaskes i vaskepose ved 40 grader, ingen tørretumbler. Fremstillet af 100% certificeret økologisk bomuldsgarn, indfarvet uden kemikalier Håndhæklet i Indien. Pris DKK 169,00 hos www.franck-fischer.com.

Sovepose/rygsæk: Lavet af 100% certificeret økologisk bomuld, indfarvet med miljøvenlige farver. Fyld: 100% polyester Vask ved 40 grader, ingen tørretumbler Pris DKK 199,00 hos www.franck-fischer.com.

Holdbarhed

Vi har nu testet de to bamser inkl. tilbehør i en lille måneds tid og de er faktisk blevet leget med næsten hver dag. Vi kan ikke se på hverken dukker, tøj eller tilbehør at det har været brugt. En lille ting, som godt kan være lidt irriterende er, at bamserne har lidt løse hoveder (hvilket dog er meningen), men det gør det svært for bamsen at holde hovedet selv når det sidder med ved teselskabet. Dog vurderes holdbarheden på både bamser og tilbehør som MEGET GOD. Selv den lille træstol kunne holde til, at Magnus forsøgte at sætte sig i den uden at den gik i stykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legehjul.dk