Lego opbevaring fra Trendybox.dk – Testfamilien
Frederik & Frida

Lego opbevaring fra Trendybox.dk

Hele to af vores testfamilier har testet de smarte Lego storage kasser fra www.trendybox.dk.

Om TrendyBox

Trendybox er ejet af Christine Larseng Bang, og er udsprunget af Christines passion for smarte og funktionelle opbevaringsprodukter.

Alle varer på TrendyBox er udvalgt efter lækkert design, god kvalitet og funktionalitet.

Vores tester Sofie har testet LEGO opbevaringskasser 4 brick.

IMG_4589

Sofie fortæller:

?Jeg modtog produktet allerede dagen efter, at de blev sendt af sted i min retning. 

Så absolut fin og hurtig levering, med en sød seddel vedlagt, som allerede der bevidnede om god service fra trendybox? side. 

Jeg havde valgt at teste to ?små? LEGO opbevaringskasser.

Produktet hører under organisering i dagligdagen, og det behov kender de fleste af os nok til i større eller mindre grad. 

LEGO kasserne: 

Jeg valgte den kvadratiske model, der måler 25 x 25 cm., men den forhandles også i andre størrelser. 

Kassernes stærkeste side er, for mig at se, den smarte funktion, at de kan stables. De gør sig derfor meget egnede i mindre rum, hvor pladsen kan være trang, og smarte opbevaringsmetoder derfor er løsningen. 

Med LEGO designet slår de naturligvis på at egne sig til børneværelset, hvilket deler mine meninger lidt i to: 

  1. Designet og idéen med opbevaring af barnets/børnenes legetøj er ideel, samt at de er lavet af plastic således, at de nemt kan tørres af med en våd klud om nødvendigt. 
  2. Jeg vurderer dog ikke, at de er børnevenlige i den forstand, at med kasserne fyldte og stablet oven på hinanden, er det ikke muligt for mindre børn selv at tilkomme deres legetøj. Det kræver derfor, at mor, far eller en anden træder til. Dette kan naturligvis også have sine fordele, afhængigt af hvad man som bruger vælger at opbevare i dem.  

Rent praktisk skal de køres meget ret af og på mht. låget, da den passer helt perfekt i sit eget design, hvilket igen kan kræve en vis fingerfærdighed mindre børn måske ikke helt besidder endnu. 

Mine kasser var oprindeligt tiltænkt til mine tuscher og andet tegnegrej, men hurtigt opdagede jeg, at dette ikke fungerede optimalt, da kasserne ikke er nogle, man går nemt til, og det er ikke muligt at stable underdelen af kassen i låget, når kassens indhold er i brug. Dette gør altså, desværre, at de i brug fylder en del at have stående. 

FullSizeRender 2

Til andet opbevaring, som for eksempel kattetilbehør i mit tilfælde (eller andre ting, man ikke bruger hele tiden), er de dog ganske fine.

 IMG_4590

Jeg er overordnet set vild med designet og idéen om at skabe en opbevaringsløsning, der har både designet med sig, og samtidig gør sig egnet til de mindre boliger eller børneværelser. Jeg mener dog, at man bør tænke igennem, hvilken opbevaringsløsning, man forventer af sine LEGO kasser, inden man alene falder for det smarte design?.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. Jeg tænker, at disse kasser er en af de bedre løsninger, der findes til de mindre børneværelser, hvor der ønskes en opbevaringsløsning til det, der ikke hele tiden er i brug, men stadig skal være tilgængeligt på barnets værelse. Til daglig leg og legetøjet, der skal opfordre barnet til leg, er disse dog ikke helt så nyttige, efter min vurdering.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produktet har umiddelbart en god holdbarhed, da det er lavet af hård plast/polypropen og er nemt at aftørre med en våd klud.

Pris: MIDDEL. Med andre opbevaringsløsninger på markedet, er denne naturligvis ikke i den billigste ende, men da man selvfølgelig her også betaler for det ganske velkendte LEGO design, er prisen ikke helt ved siden af.

Disse LEGO kasser, lille model, koster kr. 149,- hos www.trendybox.dk

Disse kasser er med deres design mere end en almindelig, klassisk hvid plastboks, og prisen kan derfor også sættes derefter.

Kvalitet: MEGET GOD. Ikke noget at sætte en finger på i den forbindelse. Helt som det skal være – i top og tåler daglig brug.


Hos testfamilien fik vi også lov at teste to store Lego opbevaringskasser, som er ideelle til opbevaring af fx. legetøj.

Testen

Vi vores test indgik en hvid og en lyseblå Lego opbevaringskasse ? stor brick 8 Model

image7

Alle kasser kan stables ovenpå hinanden, også store og små sammen. Findes også i en mindre variant “Lego opbevaringskasse – lille brick 4, som Sofie har testet ovenfor”

Vi kendte faktisk godt til kasserne i forvejen, da vi allerede havde et par stykker til ungernes værelser. Men det gode med disse kasser er, at dem kan man aldrig få nok af, og vi kunne sagtens bruge 4-6 kasser endnu, hvis det skulle være.

image74

Kasserne ligner den klassiske legoklods i stor størrelse og det smarte er, at disse kasser kan bruges til opbevaring af alverdens ting og sager.

Storesøster fik den hvide kasse og heri opbevarer hun nu alle sine små bObles figurer og Magnus fik den turkise kasse, som nu er hjemsted for alle hans små legetøjsbiler.

 image6

image1

Den ultimative test for os i forhold til kasserne var, om børnene selv kan komme til deres legetøj. Anna på 6 år har ingen problemer med at åbne og lukke de store Legokasser, men Magnus kan godt have lidt svært ved både at få låget af og på. Det er lidt svært at jonglere med og kan godt være lidt svært at få op. Men det er nu ikke noget der har generet os. Magnus er selv rigtig dygtig til at rydde bilerne tilbage i kassen når han har leget med dem og så sørger mor eller far for at sætte låget på og kassen på plads.

 image2

image3

Anna og Magnus har også begge to af de små brick 4 legokasser og de virker til at være lidt nemmere at håndtere for Magnus. Og så har de også hver et Legohoved til opbevaring, som de begge bruger til deres hoppebolde. Disse kan begge unger også uden problemer tage låget af og på.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Alle har brug for at kunne rydde lidt op og lave lidt orden engang imellem ? men legokasserne, kan du rydde op på barnets værelse og fordi opbevaringen er udformet som en Legoklods, så passer det ind til det øvrige legetøj på værelset.

Holdbarhed: MEGET GOD ? Vi har som sagt allerede nogle af disse Lego opbevaringskasser og nogle er endda et par år gamle. Man kan faktisk ikke se forskel på de helt nye vi testede og så dem vi havde i forvejen. Vi vurderer derfor holdbarheden som meget god.

Kvalitet: GOD, solid og kraftig kvalitet. Materiale PP-plast

Pris: Kasserne fås til 249 kr. hos www.trendybox.dk, hvilket jeg synes er en fin pris for pæn og praktisk opbevaring til fx børneværelset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frederik & Frida