Big Sack Jack – Testfamilien
bObles stor ælling

Big Sack Jack

Done By Deer har med Big Sack Jack, skabt en stor og lækker pude, brug den som sækkestol til din baby, som pude når der skal slænges på gulvet, eller bare som en ekstra stor og hyggelig kramme ven til dit barn.

Testfamilien har selv haft fornøjelsen af, at teste Big Sack Jack.

Testen

Vi havde glædet os meget til at modtage sækkepuden fra Done by Deer, så det var et par glade børn, der kom hjem til dette syn. Nu var spørgsmålet så bare, om det skulle være lillebror eller storesøster, der skulle være den heldige ejermand.

IMG_8641

Udover den store sækkepude var der også en lille sjov bamse udformet som muresluger. God at have med på farten og hyggelig at putte med derhjemme.

En af de ting, jeg som mor lægger mærke til, er overfladen på sækkepuden, som er lavet af nylon. Hvorimod den lille bamse er lavet af bomuld. At den er lavet af nylon gør, at den er nem at tørre af med en våd klud, hvis der kommer små leverpostejsfingre på – så det er klart et plus. Der er tilstrækkelig med fyld i. Ikke for lidt og ikke for meget, så ungerne nemt kan forme puden, så man sidder behagelig på puden. Og heldigvis er puden stor nok til to børn, så der behøvede slet ikke at være så stor kamp om den.

image3

Magnus synes at det er en rigtig fin Zebra og den kan bruges til meget mere end bare at sidde på.

image8

Man kan øve sig i at holde balancen på den

image6

Eller man kan kramme den

image4

Eller man kan bare tumle med den

Men aller bedst – og det synes både storesøster og lillebror. Så er den god til at ligge og slappe af på.

image14

image11

Vi har været meget i tvivl om Big Sack Jack skulle bo på Annas eller Magnus’ værelse. Så den har faktisk fået lov at bo i mors og fars soveværelse. Mor har faktisk også haft brugt den til at slappe af på.

IMG_8701

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – siden Big Sack Jack flyttede ind hos os, har den været i brug hver dag. Og selvom den er stor nok til at to kan sidde på den, så er overvejer vi faktisk om vi skal anskaffe en mere, så ungerne ikke skal “slås” om den. Og fordi den er udformet på en sjov måde og ikke bare som en kedelig pude, så har den flere funktioner end en almindelig sækkepude.

Holdbarhed/kvalitet: God – Puden måler 105×70 cm (Cover: 100% nylon Filling: Brome free polystyrene beans (55 L)). Magnus sad den første dag på sækkepuden og spiste chokoladekiks, hvilket resulterede i chokoladefingre på puden. Disse var dog nemme at tørre af igen med en våd klud, hvilket klart er et plus.

Pris: God – 699,- koster Big Sack Jack, det kan umiddelbart godt virke lidt dyrt, men hvis man sammenligner med andre sækkepuder i samme kvalitet, så vil jeg faktisk mene at prisen er helt fair.

Man kan se her i hvilke butikker der forhandles Done by deer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles stor ælling