Dilling undertøj – Testfamilien
Lovewood

Dilling undertøj

To af vores testere har testet uldundertøj fra Dilling Underwear – Nanna til sin datter, og Pernille til sig selv.

Nanna fortæller:

?Min 3-årige datter har haft fornøjelsen af at teste uldundertøj fra Dilling Underwear, og det HAR virkelig været en fornøjelse. Pakken kom ret hurtigt med posten. Ud over det flotte lilla undertøj var der en stak infosedler. Virkelig lækkert at modtage et produkt, hvor informationerne er tydelige, og hvor jeg ikke behøver ind forbi hjemmesiden og læse nærmere. Jeg læste papirerne igennem, og Caroline tog tøjet på. Vi har fået en størrelse 98/104, og det sidder perfekt på hendes ca. 95 cm høje krop. 

dilling3

Tøjet er lavet af 100% økologisk merinould. Det føles super lækkert og meget blødt selv efter vask. Sættet må kun vaskes på uldprogram, men så lover de også, at produktet ikke krymper, hvilket jeg efter test kan se er rigtigt. 

Da vi modtog undertøjet, var der ingen minusgrader, og derfor vurderede vi, at det ville blive for varmt til daglig brug. I stedet tog vi det i brug som nattøj, idet Caroline altid sparker dynen af, og derfor ofte er kold om morgenen. Hun har sovet en del nætter i sættet; ja, hun er faktisk blevet så glad for det, at hun selv vælger det frem for andet nattøj. Hun er dejlig varm, men ikke svedig, og så hoster hun meget mindre, end hun plejer. Vi er faktisk blevet så glade for sættet, at vi har snakket om at købe et nyt sæt næste efterår. 

dilling4

Sættet er også blevet brugt som hyggesæt i weekenden. Så vi har rigtig fået testet det i brug.?

dilling1

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Tøjet sidder supergodt og har en god pasform. Sættet kan fint bruges under tøjet på en kold dag, eller hvis man har tendens til at fryse. Sættet fungerer også rigtig godt som nattøj på de kolde nætter.

Holdbarhedhed og kvalitet: MEGET GOD. Caroline har brugt sættet rigtig meget. Vi har dog kun vasket det to gange, men det ser ud til, at kvaliteten holder. Tøjet er stadig lækkert blødt, og der er ingen krymp eller farvetab.

Pris: MEGET GOD. Prisen er kun 129,- pr. del, hvilket jeg synes er fair, når man tænker på nytteværdi og holdbarhed. Det er muligt at købe almindelig undertrøje til 99,- og hipsters til 49,-. Så jeg synes helt klart, at prisen er meget god.

Pernille fortæller videre:

?Jeg har testet Dilling uldundertøj – helt præcist et par leggings og en ski/løbeundertrøje.

Jeg har aldrig været særlig vild med uld, da jeg ofte synes, det kløer på min krop. Jeg er blevet positivt overrasket over dette sæt, som jeg tog på til en løbetur i parken. Det var behageligt – uden at klø. Temperaturmæssigt passede det fint til de få graders varme, vi har nu. Jeg kunne let komme af med varmen – lynlåsen i halsen på trøjen var en superfin hjælp. Jeg benyttede mig af hullet til tommelfingeren i trøjen, da jeg så let kan undvære vanter.

image_1

Syningerne på både leggings og trøje er lavet, så de ikke generer. Elastikken i leggingsene synes jeg ser smart ud uden at være overdrevet.

image

Alt i alt et lækkert sæt, som klart kan anbefales. Størrelsesmæssigt ligger det normalt – bruger man medium i andet, så er det også medium i dette. Følges vaskeanvisningerne, er der ingen problemer med vask af tøjet. Jeg brugte således uldprogrammet på min vaskemaskine.?

Nytteværdi: MEGET GOD (god til ski eller løbetur)

Kvalitet: MEGET GOD

Pris: GOD (matcher fint kvaliteten)

Holdbarhed: MEGET GOD (farven er stadig den samme efter vask)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovewood