Lovewood – Testfamilien
By KlipKlap Welding Big Dot puder

Lovewood

Vores gæstetester Frederikke og Mie fra testfamilien har begge haft fornøjelsen af at teste et ur fra danske Lovewood.

Lovewood er en ny dansk designvirksomhed, opstået som et resultat af mødet imellem designeren og møbelhåndværkeren. Produkterne har et unikt, funktionelt og tidløst design, alle produceret og designet i Danmark på Lovewoods værksted.

Ud over uret producerer Lovewood Fyrfadsstagen The Donut, udført i dansk bøge- og egetræ. Den findes i 10 unikke designfarver samt 4 udgaver i træ. De laver også retropuden polstret i det ikoniske originale hestedækken.

Testen af uret

Det testede ur har sit helt eget unikke udtryk. Det er udført i træ og polstret traditionelt i 100% uldstof eller anilinlæder. Det er smukt båret i kernelædersnøre og samlet i taluritspænde for valg af eget visuelt udtryk. Urviseren er udført i frosted guld, og urværket er fra Junghans.

image5

Frederikke har testet et gråt ur udført i gråt uldstof med en diameter på 34 cm. Uret koster 1.500 kr. i vejl. udsalgspris.

Frederikke fortæller:

?Jeg har været så heldig at få lov til at teste dette fine ur fra Lovewood. Det sjove ved uret er, at det er betrukket med gråt stof i 100 % uld, og bliver båret af en kernelædersnøre. Viserne er af metal, og denne blanding af materialer gør uret meget smukt og anderledes. Uret bliver leveret i en fin, hvid æske.?

image4

?Man kan hænge uret op i kernelædersnøren som her på billedet ved at justere det lille taluritspænde. Enten kan det hænge som her, eller også på væggen, hvis man sætter en krog op. Det giver mange spændende muligheder; især for sådan en som mig, der elsker at ændre i indretningen.?

 image6

?Man kan også stille uret på en hylde og gemme kernelædersnøren bagved. Det ser superfint ud, hvis man lader uret indgå som en del af de ?smånips?, man har stående på hylderne. Jeg er meget glad for uret fra Lovewood.?

Mie har testet væguret i mokkafarvet anilinlæder med en diameter på 34 cm. Uret koster 1.900 kr. i vejl. udsalgspris.

Mie fortæller:

?Da jeg modtog uret fra Lovewood, blev jeg glædeligt overrasket. Det kom nemlig i en meget fin og eksklusiv æske, og jeg tænkte straks, at den æske skulle da gemmes; også efter, at uret var pakket ud.

image1

Man får straks fornemmelsen af, at der er ?kræset? om dette product, og det oser langt væk af kvalitet. Læderudgaven er dog også ?luksus?-modellen og er derfor også lidt dyrere end det tilsvarende ur udført i uld.

image3

Uret er utroligt nemt at hænge op i kernelædersnøren. Jeg fandt en plads til uret i forbindelse med mit kontorhjørne i stuen, så jeg altid kan holde øje med, at klokken ikke bliver for mange, når jeg sidder og arbejder.

image2

Jeg prøvede flere forskellige muligheder, før jeg fandt den helt rigtige plads til uret.?

 image4

Uret får følgende vurdering ud fra testfamiliens parametre:

Nytteværdi: GOD: Alle har brug for et ur, så man kan følge med I, hvad klokken er. At det så samtidig kan indgå som en del af indretningen og stylingen af ens hjem, er jo kun et plus.

Holdbarhed/kvalitet: GOD. Det er udført i træ og polstret traditionelt i 100% uldstof eller anilinlæder. Det er smukt båret i kernelædersnøre og samlet i taluritspænde for valg af eget visuelt udtryk. Urviseren er udført i frosted guld, og urværket er fra Junghans.

Pris: GOD. Prisen for uret stemmer overens med kvaliteten. Urene findes også i en lidt mindre og dermed lidt billigere udgave (Ø28 som koster 1.100 kr. i uld og 1.500 kr. i anilinlæder). Vi vurderer prisen som god, da det er kvaliteten og designet, man betaler for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By KlipKlap Welding Big Dot puder