bObles frø – Testfamilien
bObles fisk (stor)

bObles frø

Vores tester Christina A. har testet frøen fra bObles.

image1

Dette skriver bObles selv om frøen:

?bObles frø består af to dele, der både sammen og individuelt stimulerer det lille og større barns balance. De to dele i forskellige størrelser og former skaber glæde, leg og stor variation i barnets motoriske udfoldelse. Frøens hoved kan med fordel bruges, når det mindre barn skal ligge på maven, eller på ryggen, for derved at styrke barnets ryg-, nakke- og mavemuskler. Den store del af frøen er optimal at bruge til det større barn, når balancen, ryg- og mavemuskulaturen skal styrkes.?

Christina fortæller:

 ?Vores familie, som består af to drenge på 6 og 4 år og en pige på 1 ½ år, har været i gang med test af frøen fra bObles. Den består af to figurer, som sat sammen danner en cirkel. Frøen har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan bruges af alle tre børn (= alle aldre) til mange forskellige ting. Vi er i forvejen store bObles fans, og frøen er ingen undtagelse. Alle bObles bruges af alle børn i huset til baner og huler af forskellig art. Frøen alene bruges som skammel, for eksempel til tv-kiggeri.

image9

Den store del er særlig god, idet der er plads til benene, når man sidder. Som siddeskammel er den god til især de to yngste børn. Den bliver også brugt til ståskammel; den passer lige i højden på badeværelset, så Mattie (4 år) lige kan nå til at vaske hænder.

image10

Den kan skubbes ind under bagefter, så der er den mere praktisk end en stol. Den er også god som ståskammel i køkkenet som hjælp til madlavningen. Den store del kan også bruges til wc-træning. Den fungerer som en perfekt skammel på vej ?derop? og på grund af buen står den perfekt rundt om wc?et. Sker der uheld, er materialet nemt at vaske under bruseren, og det er desuden meget skridsikkert, ligesom de resterende bObles også er. Desuden kan den store del anvendes som gyngehest. Den lille del er god til rygøvelser, særligt til Filippa (1 ½ år) og balanceøvelser for William (6 år).

image4 image5

image6 image2

Frøen er en af de mere anvendelige bObles og anbefales herfra som den næste i rækken, man skal anskaffe sig efter krokodillen og elefanten. Prismæssigt ligger den middel sammenlignet med de andre bObles – du får her ikke kun én superanvendelig bObles, men faktisk hele to i én.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Meget god – motorisk legetøj. som opfordrer børnene til at være aktive. Særligt synes vi, at dette produkt er anvendeligt, da det kan bruges så forskelligt.

Holdbarhed/kvalitet: God/meget god – bObles er lavet i et sådant materiale, at de ikke giver andre ting mærker, og børnene slår sig heller ikke så nemt på dem. Minusset er desværre, at produkterne derfor nemt selv får lidt mærker, men netop på grund af materialet er det så skønt at lege med. Børnene har også leget med deres bObles udenfor, og de kan også tåle at blive vasket under bruseren.

Pris: God – bObles er produkter i høj kvalitet og har leg i sig til mange år. Prisen for en bObles frø er 599,-

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles fisk (stor)