NAVNELAPPER – Testfamilien
Rocking Rhino

NAVNELAPPER

Hele fem af vores testere har testet Navnelapper® fra navnelapper.dk.

IMG_4319    IMG_4923

Om navnelapper:

NAVNELAPPER er special-etiketter, som er udviklet til at tåle ekstreme miljøer og påvirkninger.

Mærkerne anvendes på samme måde som almindelige klistermærker, men de holder meget længere. Navnelapper® tåler vand, frost og kogning. Det specielle lim hæfter på tøj, glas, metal og plastic. Dermed kan de f.eks bruges til at sætte navn på sutteflasker, som ofte koges (og helst ikke skal forbyttes).

Navnelapper bruges også rigtig meget til at mærke børns ting, som ellers har det med at blive væk i daginstitutioner og på legepladser. Men det er jo ikke bare børn, som kan glemme ting. Hvem har ikke prøvet at efterlade en hue, håndtaske eller laptop på steder som tog, lufthavnen eller caféer?

Mange af vores ting er værdifulde for os – på mange måder. Det er en god ide at mærke det, før det mistes.

Der findes mange metoder til at mærke ejendele, men Navnelapper®  holder længere og kan bruges på alt fra hjemmesko til cykelhjelme. Desuden er Navnelapper® både hurtigere og mere enkle i brug end nogen anden metode.

Mie starter med at fortælle:

?Vi har i den sidste måneds tid testet navnelapper fra navnelapper.dk og kan kun sige, at vi er MEGET begejstrede.

IMG_8188

Når ungerne får nye ting, så kan vi godt ind imellem glemme at få skrevet navn i, da vi måske ikke lige kan finde en tusch, når vi står og skal ud af døren, og navnet bliver måske nemt visket ud, eller man kan ikke finde et passende sted at skrive navnet.

Med navnelapperne kan man nemt og hurtigt sætte barnets navn et passende sted, da det lille klistermærke kan sidde fast på alle overflader.

Ud over selve navnet kan man også vælge et lille ikon, så barnet selv kan finde sine ting, også uden selv at kunne genkende sit navn på skrift. Vi valgte f.eks. hjerter på Annas navnelapper og traktorer på Magnus? navnelapper, og vi har arket med lapperne liggende klar til at kunne sætte på de nye ting, som vi får anskaffet os til ungerne.

Indtil videre har vi brugt navnelapperne på deres drikkedunke, deres skole/vuggestuetasker, fodtøj, jakker, bøger mv. Der er simpelthen ikke det sted, hvor man ikke kan finde plads til en navnelap, og de bliver bare siddende.?

IMG_8504 IMG_8503

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi, kvalitet/holdbarhed og pris: ALLE MEGET GOD

Intet dårligt at skrive om navnelapper.dk – det eneste minus er, at vi først har opdaget dem nu, for vi kan ikke undvære dem.

Marie fortsætter:

?Vi har været så heldige at få lov til at teste de populære Navnelapper®, der er lige til at klistre på. Selve bestillingen på hjemmesiden er rigtig nem, informativ og overskuelig, og de overholder leveringstiden på 1-2 dage.

Da jeg dagen efter modtog navnelapperne med posten, blev de straks klæbet på diverse legesager, tøj, tallerkener, madkasser, sko osv. 

IMG_5180   IMG_4923

Jeg prøvede efter et stykke tid at tage dem af igen, og det lykkedes, men man skal lige have kradset et hjørne fri, hvilket godt kan kræve lidt lange negle. Men når man så endelig har fået et hjørne fri, kan man nemt hive mærket af helt uden problemer, og der sidder ikke resterende klister tilbage.

Efter at mærkerne har været i brug i lidt over tre uger, er der ingen form for slitage, og ingen af mærkerne er ved at falde af. Magnus’ dagplejemor har sagt, at hun er rigtig glad for, at vi har sat mærker på hans legetøj, som han har med i dagplejen, for så ved hun altid, hvilket legetøj, der er hans.

Noget, jeg synes er rigtig godt ved navnelapperne er, at man har mulighed for at vælge et ikon. Vi har valgt en bil, da Magnus allerede har vist stor interesse for køretøjer og siger “‘vruuum vrumm”, når han ser en bil. Så han vil selv kunne genkende sin madkasse, sko osv. i dagplejen, da hank an genkende ikonet.

Sidst, men ikke mindst synes jeg, det er fornemt, at Navnelapper.dk har tilfredshedsgaranti! Er man ikke tilfreds, giver de pengene tilbage. Det er tegn på, at de står inde for deres produkter, og at de vil deres kunder det bedste.?

Nytteværdi, kvalitet/holdbarhed og pris: ALLE MEGET GOD

90 navnelapper koster 139 kr., og det er rigtig billigt, især når man tænker over deres funktion.

Til alle jer, der overvejer navnelapperne, så kan I roligt bestille dem – I bliver rigtig glade for dem!

Helene siger:

?Jeg fik et sæt til test i forbindelse med vores yngstes start i børnehave. Han har indtil da gået i dagpleje, og jeg har skrevet navn i nogle af hans ting, men de fleste ting har været umærket, da dagplejeren sagtens kunne kende forskel på de 4-5 børns ting, og de også selv kunne kende dem.

Navnelapperne blev leveret dag til dag, nemt og enkelt. Man køber 90 stk. for 139 kr., og der er fri fragt.

IMG_1970   IMG_1703

Wilbert på 3 år er vores yngste søn af tre sønner, hvoraf den ældste er 11 år, så jeg har årelang erfaring med at mærke ting og tøj samt søge efter bortkomne ting fra især den ene, som nemt glemmer ting omkring sig. Jeg har skrevet med forskellig slags tusch, købt særligt mærkebånd, købt bånd med særlig tusch og forsøgt med variationer af initialer og efternavn for at gøre mærkningen nemmere. Dymo har også været til hjælp på visse ting. Det er faktisk ikke det nemmeste at mærke børnenes ting, så det ser pænt ud, holder i vask og slid og kan læses af alle.

Lige præcis derfor må jeg anbefale ?Navnelapper? med stor begejstring, for uha, hvor var det både nemt at bestille dem, nemt at sætte dem på (nærmest hyggeligt i forhold til alt det andet, som jeg gennem tiden har forsøgt mig med), og hvor holder de godt. Samtidig kan jeg rigtig godt lide, at man kan vælge sit eget fine ikon/billede, der er nemt at genkende for barnet selv. Jeg valgte en traktor til Wilbert, fordi han altid har elsket at lege med traktor og vogn både inde og ude (samt tog, tog og tog, men det kunne jeg ikke finde blandt ikonerne).

Efter 15 vaske i opvaskemaskinen sidder mærket stadig fint og med uændret tekst på madkassen.

Efter to vaske i vaskemaskine og tørretumbler er mærket i undertrøjen en anelse bølget, men stadig nemt at læse og uændret i farven.

På drikkedunken til skoletasken, som også kommer i opvaskeren er mærkatet uændret efter ti vaske.

På sutten klippede jeg mærket lidt til, så sad det godt, og kunne sagtens koges sammen med sutten.

I børnehavetasken behøvede jeg kun at skrive resten af adressen, og ikke navn, efternavn og telefonnr., som allerede stod tydeligt på mærkatet.

IMG_1872 IMG_1611

På lufferne i børnehaven bemærkede pædagogen straks, at de var tydeligt navngivet, og derfor kunne kendes fra ?Viktors?, der ellers var ens. Helt ærligt, så mister man så nemt en handske eller luffe om vinteren, især når man som i vores by ofte finder børn, der har tøj på, som er købt lokalt som ens eget, og de lige kommer til at blande hinandens i garderoben. Lige præcis med vanterne havde jeg sat mærkatet udenpå, fordi de så nemt forsvinder – og de holder stadig trods sand, jord og vand i mængde. Jeg kommer bestemt til at bestille Navnelapper igen!?

Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet: ALLE MEGET GOD

Sara fortsætter: 

?Da jeg modtog navnelapperne, var jeg lidt overrasket over, at det rent faktisk bare var klistremærker 😉 Men den var god nok.

Mærkerne var købt med min dreng Alis navn på og en bamse i siden, som jeg selv havde valgt. Ali synes, bamsen var meget fin, og det var sjovt, at mærkerne og bamsen nu skulle sidde på hans ting.

Mærkerne kom både på hans tøj, overtøj, sko, sutter og drikkedunk.

11056856_10153151086194761_721826692_n  11050935_10153151086264761_1300739241_n  11051016_10153151086224761_60119879_n

På tøjet kom mærkerne på mærket i nakken eller direkte på stoffet. Jeg ville teste, om det sad lige så godt begge steder. Ud over dette satte jeg mærkerne på både bomuld og uldtøj. Umiddelbart synes jeg, at mærkerne sad godt fast på tingene, især på sutterne og drikkedunken.

11042119_10153151086259761_313955544_n

Sutterne er både blevet skoldet og kogt med mærkerne på, og de blev på! Jeg var imponeret over, at de endda kunne holde til at blive kogt.

Drikkedunken fik en tur i opvaskemaskinen på intensivprogram med høj temperatur, og mærket sad på, som var det lige blevet klistret på.

Tøjet med mærkerne på fik en tur i vaskemaskinen på 40 grader. Mærkerne, der sad direkte på tøjet, holdt desværre ikke. Enten var de røget helt af, eller også var de blevet ødelagt.

10951870_10153151086279761_1238948332_n

Mærkerne, der sad på uldtøjet, var røget helt af, mens mærkerne, der sad på bomuld, kun var blevet ødelagt. Lapperne, som var blevet sat på tøjmærket, holdt flot til at blive vasket. De sad stadig perfekt på. Mærkerne på skoene sidder stadig godt på her en måned senere.

Jeg kan godt lide tanken om, at selvom mærkerne sidder godt på tøjet, skoene osv., så kan man stadig fjerne mærkerne uden besvær og uden at ødelægge tøjet. Det er aktuelt for mig, hvis andre børn arver tøjet, eller hvis det skal sælges videre.?

Nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: GOD – holder bedst på glatte overflader

Pris: GOD

Kvalitet: MEGET GOD – jeg er imponeret over, at mærkerne kan holde til at blive kogt og udsat for høje temperaturer, så længe de sidder på glatte overflader.

Bianca afslutter:

?Mit første indtryk af navnelapper var, at jeg syntes det lød helt utroligt, at de skulle kunne sættes på både tøj og ting. Samtidig ville det bestemt lette en del af mærkningen, da vi så kun skulle tænke på at have en type mærkning til det hele. Bestillingen gik hurtigt og nemt. Det var enkelt og overskueligt, og vi havde allerede navnelapperne dagen efter.

20150313_090659   20150313_090606

På navnelapperne vælger man et ikon, således at selv børn, der ikke kan læse, kan se, at det er deres ting. Når man har to børn, er dette bestemt en fordel, da vi således kan sige, at de selv skal se, om der er en sommerfugl eller raket på tingen, og så håber vi på at slippe for den værste uoverensstemmelse. En af de ting, det er vigtigt for os at holde styr på, er storesøsters drikkedunk, idet vi allerede har mistet en af disse, og hun har den med sig over alt.

20150313_090451   20150313_090631

Lillebror har en nusseand, som er meget unik og ikke kan skaffes igen, så vi var spændte på at se, om lapperne kunne klare al den gylp og savl, som sådan en lille størrelse kan præstere, og om de også kunne klare en tur i vaskemaskinen efterfølgende. Allerede efter få dage kunne vi se, at sådanne lapper bliver en uundværlig del af det at have børn. Storesøster har helt styr på, at sommerfuglen er hendes, og raketten er lillebrors. Den eneste gang, det har givet lidt problemer, var da vi var i zoo, og en anden lille pige også havde sommerfuglen på sin navnelap. Der skulle lige lidt ekstra forklaring og frustration til, men heldigvis tog de andre forældre det med et smil.?

20150310_151121

Nytteværdi: MEGET GOD – nemt at bruge og hurtigt at få sat på tøj og ting, inden man skal ud af døren.

Holdbarhed: MEGET GOD – der er endnu ingen, der er faldet af.

Pris: MEGET GOD – det er en rigtig god løsning til prisen. Det sparer en masse tid og besvær, og samtidig en masse penge, når tingene forsvinder, og man ellers skulle hen og skaffe nyt.

Kvalitet: MEGET GOD – de holder både til opvaskemaskine, vaskemaskine og iblødsætning.

1 kommentar

  • Signe

    Jeg faldt lige over bloggen og kom i gang med at læse gamle indlæg. Jeg kan kun være enig. Det er SÅ smart med klistermærker i tøjet. Vi bruger dog dem fra Ikast Etiket. Min datter er helt vild med sine lyserøde mærker, og en lille hest som figur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocking Rhino