Bathblocks – Testfamilien
Sengetøj fra Roommate

Bathblocks

Mie har sammen med børnene Anna og Magnus testet Bathblocks fra Andemors verden.

Mie fortæller:

“Vi har i de sidste par måneder testet badelegetøj fra www.andemors-verden.dk kaldes bathblocks. Det er som navnet siger, nogle ?blokke?, som man kan bruge til at tage med i bad.

Vi har testet følgende 4 produkter:

Flydende køkken – vejledende udsalg 249,95 DKK

Skærmbillede 2015-04-22 kl. 10.46.33

Der findes ikke ret mange børn, der ikke elsker at lave mad, når de er i bad. Med køkkenet fra BathBlocks får de alt hvad der skal til at lave en god middag. Har du badekar, så kan kogepladen også flyde rundt, mens det koger og syder?

Stor kystvagt –  vejledende udsalg 249,95 DKK

Skærmbillede 2015-04-22 kl. 10.47.34

Den amerikanske kystvagt har altid haft et ry for at være ekstra seje. Nu kan de komme med i bad med sættet her hvor der både er båd og helikopter og masser af klodser til mange timers god leg.

Stor vandbane –  vejledende udsalg 249,95 DKK

Skærmbillede 2015-04-22 kl. 10.48.25

En stor vandbane til barnet, der elsker at være i bad og gerne vil udfordres lidt. Klodserne klistrer, når de bliver våde og ekstra godt, når der er lidt sæbe i vandet. Brug koppen med vand til at få bolden til at rulle.

Flydende slot – vejledende udsalg 249,95 DKK

Skærmbillede 2015-04-22 kl. 10.49.12

De fleste børn har rigtig god fantasi. Slottet fra BathBlocks giver dem mulighed for, at forsvinde ind i en verden hvor der er drager, prinser og prinsesser, alt sammen mens de er i bad. Slottet kommer som de andre store sæt i en praktisk pose med net i bunden.

Da pakken fra Andemors-verden kom ind af døren, så kunne ungerne næsten ikke vente med at komme i bad. Det var dog ikke lige badetid, men heldigvis, kan badeblokkene også bruges til leg udenfor badet, så de gik straks i gang med at bygge en bane, som der kunne køres med glaskugler i. Og der blev også bygget et fint prinsesseslot. Ulempen ved at bygge med klodserne uden for badet er, at de ikke ?klister? sammen, som de gør når de bliver våde.

image2 image3

Så om aftenen måtte de afprøves i badet. Vi har altid brugt legetøj til ungerne i badet, men det bliver hurtigt ulækkert at se på, da det måske ikke altid har været legetøj, som har været egnet til at have med i bad ? så mor tog en beslutning og smed at det ulækre legetøj ud, som allerede lå i badekaren og smed de nye badeblokke op. Nu havde vi fået 4 sæt til test, men det er mere end rigeligt, at lege med et enkelt sæt af gangen, da der ellers ikke er plads til ungerne i baddet. Vi har desværre ikke et stort badekar, hvilket vi virkelig godt kunne have haft brugt ? men det går også fint i det lille børnebadekar, som især lillebror på 2 år oftest bliver badet i.

image5

Der skal en lille smule sæbe i vandet, så klister klodserne bedre sammen. Magnus synes at det var rigtig sjovt at sætte klodserne op på væggen, hvor de faktisk sad rigtig godt fast.

image4

Anna synes at det er rigtig sjovt at lege med den lille kogepande med tilhørende gryde, pande og redskaber, så kan der rigtig blive lavet eleksir samt hjemmelavede parfumer, som moren er så heldig at få lov at prøve bagefter. Her er der brugt lidt at den bademaling, som vi også har testet fra andemor-verden, denne test kan læses særskilt.

image19

Vi har været meget begejstrede for de testede bathblocks og det er tydeligt at se, at de er fremstillet i noget materiale, som er beregnet til at være i vand, da det ikke bliver ulækkert efter brug.”

Vores vurdering bliver følgende.

Nytteværdi / Legeværdi: Det er selvfølgelig ikke et KRAV, at ungerne skal have legetøj med i badet, men det gør det altså unægteligt noget sjovere. Vi giver det derfor vurderingen GOD.

Kvalitet / Holbarhed: Blokkene er lavet af skum, i materialet EVA, og er som alt andet i Andemors Verden CE-mærket. Vi har testet produkterne i et par måneder nu og de ser stadig nu som nye. Kvalitet og holbarhed – MEGET GOD.

Pris: Et sæt koster 249,95 kr. i vejl. udsalgspris, hvilket vi faktisk synes er en rigtig fair pris. Og et enkelt sæt er rigeligt ? måske man kan købe både et sæt til en dreng og til en pige, hvis man har en af hver slags. Men Magnus synes nu at det er ligeså sjovt at lege med prinsesseslottet, som det er at lege med den store kystvagt. – Vurderingen GOD.

image6

Det er en genial oprindelse. Så det er ikke så overraskende, at Stor kystvagt og vandbanen har vundet Oppenheim Toy Portifolio Gold Seal.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sengetøj fra Roommate