RETROit Cobana og RETROit Drum Cobana – Testfamilien
Bathblocks

RETROit Cobana og RETROit Drum Cobana

Testmor Mie har sammen med familien testet RETROit Cobana samt en tilhørende RETROit Drum fra SACK it i farven Sand Melange. Produkterne findes i otte flotte farver og i tre forskellige slags stof.

Skærmbillede 2015-04-23 kl. 23.12.53

Stolen er fremstillet i Cobana-materiale, som kan bruges både indenfor og udenfor. Stoffet er lysægte, så det kan stå ude i solen. Derudover er der en coating på indersiden af stolen, som gør, at den er vandafvisende, så den kan også stå ude i regnen. Dog anbefales det, at man tager stolen ind om natten, hvis der er kraftig regn.

Puffen (RETROit Drum) er rigtig god at bruge til stolen, men kan også anvendes alene til at sidde på 🙂

Mie fortæller:

?Jeg kunne næsten ikke komme hurtigt nok hjem fra arbejde, da manden i huset skrev en sms med et vedhæftet billede, at der var kommet pakker?.

IMG_3363.JPG

?I pakkerne gemte der sig nemlig en RETROit og en tilhørende Drum, som vi skulle hverdagsteste for SACKit. Jeg skyndte mig at pakke dem ud, og fandt en fin plads til stolen og puffen i et hjørne af stuen?.

FullSizeRender-68 

?Da jeg satte mig i stolen første gang, tænkte jeg, at den var noget hård at sidde på, og det samme syntes min bedre halvdel. Men efter at have haft stolen i en uges tid, så var det ligesom om, at den var blevet siddet til, og man sidder bare SUPERgodt i den. Stolen er let, så den kan nemt flyttes rundt efter behov ? den er blevet den foretrukne stol, når enten ungerne (eller farmand) skal spille Playstation, men også bare til at sidde og slappe af i. Bag på stolen er der en smart håndtag i reb, som gør, at det er nemt at flytte rundt på den.?   

?Magnus bruger ofte den lille puf til at tumle lidt med ? og det elsker han.?

image7

?I vores testperiode nåede det heldigvis at blive godt nok vejr udenfor, så man også kunne sidde på terrassen på første sal og nyde udsigten og kigge på, at bådene blev sat i vandet.?

image13 image12

?Vi kan kun anbefale RETROit fra SACKit. Vi er faktisk blevet så forelskede i den, at vi overvejer at skaffe os af med vores gamle havemøbelsæt på terrassen og anskaffe os endnu et sæt med en RETROit og en drum, så vi ikke skal slås om, hvem der skal have stolen, når aftensolen skal nydes på terrassen i løbet af sommeren.?

image14

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god. Alle har brug for et sted at sidde, når der skal slappes af. Det fede ved disse produkter er, at de kan bruges BÅDE INDE OG UDE, og så har man jo pludselig ?to i et?. Supergenialt!

Holdbarhed: God. Slidstærk, vandafvisende og lysægte. Vores stol, som både har været brugt inde og ude, ser stadig ud som ny.

Kvalitet: Meget god. Funktionelt design, formstabilt, kamreopdelt og alle materialer er 100% syntetiske, så stolen vil altid forblive i samme stand. Fyldet er 100% giftfri EPS-kugler. Derudover har stolen håndsyede sting i hør rundt i kanterne, så hver enkelt stol en unik.

Pris: God. RETROit sækkestolen koster 2.499 kr., og den tilhørende Drum koster 1.199 kr. Prisen er i den dyre ende, men du har til gengæld også nogle møbler, der kan bruges både ude og inde, og du betaler bare for den gode kvalitet og det fede design.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bathblocks