SQUAREit Cobana – Testfamilien
RETROit Cobana og RETROit Drum Cobana

SQUAREit Cobana

Vores tester Marie har sammen med sin søn Magnus og kæreste Thomas testet sækkestolen SQUAREit fra SACKit.

image2

Marie fortæller:

?Vi har testet og anmeldt den lækre sækkestol fra SACKit, der hedder SQUAREit i farven sort. Den fås i 2 modeller (115*140 cm og 100*130 cm). Vi valgte den store model, da vi så havde mulighed for at afprøve den alle sammen!

image11

Jeg kendte til SACKit i forvejen, og ved, at de laver produkter, der hverken går på kompromis med kvalitet eller design. Ikke nok med, at deres produkter er lavet i den bedste og mest slidstærke kvalitet, så er designet i top samtidig med, at brugbarheden er lige så høj.

Lidt om sækkestolen:

  • Sækkestolen er fyldt med 100% giftfri EPS-kugler.
  • Cobana-stoffet er fremstillet i 100% syntetisk oliefin, så stoffet er meget slidstærkt og forbliver hygiejnisk, selvom man bruger det udenfor.
  • Stolen har håndsyede hørsting langs alle fire kanter, så der er ikke 2 af sækkestolene, der er ens.
  • Man kan bruge sækkestolen både inde og ude, da stoffet har en coating på indersiden, som gør stolen vandafvisende.

Fra dag 1 af var der kamp om sækkestolen. Den indbyder bare til hygge! Magnus var helt vild med den ? han brugte den dog mere til leg end hvile :-) Jeg har ikke længere tal på, hvor mange gange, han har løbet hen til sækkestolen og hoppet op på den. Motorikken og balancen er blevet udfordret i høj grad for Magnus.

image12

Både Thomas og jeg har brugt stolen til at sidde og ligge i, og jeg må indrømme, at der er blevet taget en del lure på den.

image7

Det tager lige lidt tid at få stolen tilpasset, så man sidder/ligger rigtig godt, men når man så har fået sat sig godt til rette, så sidder man FANTASTISK! Især når man ligger på den, føles det himmelsk, da man synker helt ned i den.

Min eneste bekymring til at starte var, om sækkestolen var åndbar, da stoffet er coated. Og der er altså ikke noget værre end at sidde/ligge på noget, hvor underlaget ikke er åndbart. Men der var intet problem med sækkestolen, selv efter at have sovet på den i en times tid.

image14

Sækkestolen er beregnet til at kunne være udenfor, hvilket jeg tøvede lidt over? Stolen er ikke billig, så jeg ville være ærgerlig over, hvis der blev slidt hul på stoffet efter at have stået på fliserne uden for på terrassen.

Men efter at sækkestolen både har stået på det fugtige græs og de ru fliser udenfor, er der ingen tegn på slitage. Sand og græs er nemt at børste af takket være den coatede overflade.

Noget, jeg vil fremhæve, er materialet. Det er genialt, når man har små børn! Det er supernemt bare at tørre af med en våd klud med lidt opvaskemiddel, hvis der er blevet spildt lidt derpå.

Kan virkelig anbefale ALLE ? især børnefamilier ? at få sådan en sækkestol i hjemmet. Vi har virkelig haft meget glæde af den alle sammen. Og så er det bare så superpraktisk, at stoffet er så slidstærkt, at man kan have glæde af den både ude og inde og i lang tid!?

Nytteværdi: MEGET GOD. Hele familien har haft glæde af den, og der er blevet tilbragt mange hyggelige timer på den.

Holdbarhed: MEGET GOD. Stoffet er meget slidtstærkt, og den coatede overflade er superpraktisk ? især med børn.

Pris: MEGET GOD. Den koster 1899kr, hvilket man måske kan synes er lidt dyrt, men når man så ser produktet, bemærker man straks den gode kvalitet ? så i dette tilfælde hænger pris og kvalitet sammen!

Kvalitet: MEGET GOD. Der er på ingen måder sparet på kvaliteten hos SACKit?s produkter. At sækkestolen kan bruges både inde og ude er bevis på utrolig god kvalitet!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETROit Cobana og RETROit Drum Cobana