RAM'N – Testfamilien
DOGit Cobana

RAM'N

Vores gæstetester Carina har testet en ramme fra Ram’n.

Skærmbillede 2015-04-30 kl. 21.30.52

Carina fortæller:

?Jeg var så heldig at få lov at teste en af de fede rammer fra Ramn.dk.

Leveringen var hurtig og kom i en fin og praktisk indpakning/æske, som er god at gemme. Jeg vil bruge den, når jeg om kort tid skal flytte. Så bliver rammen ikke beskadiget under flytningen. 

IMG_0117

Inden jeg fik rammen tilsendt, tjekkede jeg deres hjemmeside ud for at få lidt mere viden om produktet. Jeg kendte intet til det inden. De havde en fin demonstrationsvideo, som hurtigt gav et indblik i, hvordan rammen kunne bruges. Jeg blev også meget positiv over at læse, at der er tænkt over, hvor meget materialerne belaster miljøet. For eksempel bliver der brugt gamle cykeldæk og tæpperester til fremstilling af rammen. 

Rammerne kan man få i en masse forskellige farver. Man skal vælge, hvilken træsort, man ønsker. Der kan vælges mellem ahorn, røget eg og eg. Dernæst skal man vælge, hvilken farve, akrylskinnen skal være. Den fås i flere farver. (og kommer også snart med grøn og blå). Jeg valgte rammen i eg med klar akrylskinne. Jeg tænkte, at det ville passe bedst, at der ikke var farve på skinnen , da der helt sikkert vil være en del farve i de tegninger, min datter laver. 

IMG_0118

Det var lidt en udfordring for mig, hvor jeg skulle hænge rammen op. Jeg har en billedvæg ved mit spisebord, men da Ramn-rammen kan vende begge veje (både vandret og lodret), mens den hænger på væggen, skal der være plads omkring den. Der følger skruer osv. med, som man skal bruge til ophængning, og det gør det muligt at dreje rammen, mens den hænger på væggen, alt efter om tegningen skal vende vandret eller lodret.

FullSizeRender

 Jeg besluttede mig for at hænge rammen et helt andet sted end ved de andre rammer. Den endte med at få en plads helt for sig selv. Og egentlig synes jeg, det ville være synd, at denne fine ramme skulle forsvinde imellem alle mine almindelige, kedelige rammer.

 IMG_1066

Så nu hænger den godt i stuen, hvor man ikke kan undgå at lægge mærke til den. Min datter har været utrolig glad for den fine ramme. Det er næsten dagligt, hun er kommet hjem med en ny tegning fra børnehaven, som skulle i rammen. Det smarte er jo, at der ikke er noget glas i, så man kan nemt og hurtigt sætte/klikke en ny tegning oven på den gamle. Så har man også de allerfineste tegninger samlet på et sted. Der kan være ca. 50 tegninger i den alt efter tykkelse af papir. Og særligt tykkelsen på papiret synes jeg har været vigtigt. Det virker bedst med noget papir, der ikke er alt for tyndt. (Det er noget af det, de bruger i min datters børnehave). Dog kan man sagtens bruge det i, men det virker bare bedst, når det er lidt tykkere.

IMG_1070

Hjemme hos os tegner vi rigtig meget sammen. Jeg laver mange tegninger, og min datter elsker, når vi gør det sammen. Vi kan godt lide at bygge en tegning op sammen og lave et fælles billede. For det meste tegner jeg baggrunden, og min datter tegner små figurer/ting, som klippes ud og sættes på med dobbeltklæbende tape. På den måde får billedet en 3D-effekt. Og så er denne ramme fra Ramn jo perfekt!?

IMG_1075

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – de fleste bruger rammer, og folk med børn vil elske den.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – rammen virker robust og er ikke lige en, der går i stykker.

Pris: MIDDEL – rammen koster 599,- og ligger helt sikkert i den dyre ende for, hvad jeg plejer at give for en ramme. Men jeg må indrømme, at efter kvaliteten at bedømme, er den pengene værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOGit Cobana