Magformers – Testfamilien
HELBAK

Magformers

Vores tester Sophie og hendes søn Sebastian har testet Magformers fra LirumLarumLeg.

 

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 00.01.21

Sophie fortæller:

?Vi valgte at anskaffe en stor portion Magformers til vores søn, da han blev tre år. Kort forinden havde han fået en lille æske, som vi allerede var blevet meget glade for.

Som altid leverede lirumlarumleg.dk den bestilte vare med det samme. Vi havde valgt at bestille sættet “Brain up delux?. Det er et rigtig stort sæt, men superfedt at have en kæmpe portion, da der er utrolig meget leg i disse skønne magneter.

image17

Da Sebastian skulle holde fødselsdag, lå magneterne (som altid) fremme, og straks fløj alle de mandlige gæster over til magneterne og begyndte at bygge. Ingen kendte til dem før, men de opfordrer bare straks til leg for børn såvel som voksne.

image15

De kan sætte fantasien i gang hos de fleste! Selv mor, der begynder at finde det lidt svært at holde koncentrationen til mange af drengelegene, synes det er supersjovt at bygge med magneterne. Mor synes også, det er fantastisk med legetøj uden batterier, hvor fantasien får frit spil; ingen bip-bip lyde eller andre kontrollerende elementer, bare god, gammeldags leg på en ny og spændende måde.?

image10

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: Meget god – der er til uendelig mange timers leg.

Holdbarhed: Meget god – fantastisk; mor arbejder i institution, hvor de bliver leget med hver eneste dag og intet fejler selv efter flere års brug.

Pris: Middel – ligger i den dyre ende, MEN kvaliteten af legetøjet hænger rigtig godt sammen med prisen!

Kvalitet: Meget god – eller nærmere fantastisk 😉

Priser: Fra 99,95 – 5.999,95,- hos www.lirumlarumleg.dk (Testfamiliens eget produkt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELBAK