Opbevaringsdåser – Testfamilien
Viskestykker

Opbevaringsdåser

4 testfamilier har testet opbevaringsdåser fra Manostiles.

Dåsesæt, 3 stk. runde dåser pr. pakke i 3 størrelser: Størrelse: 8,1×10,2 – 10×14 – 12,9×18

Sættet fås i 3 farver: sort/hvid, hvid/grå og gul/sort alle med Manostiles SEEDS mønster.

Sættet koster pt. 159,- kr, vejl. pris

Dåsesættet er et ganske almindeligt dåsesæt i metal, som kan bruges i køkkenet, på badeværelset eller hvor man ellers ønsker opbevaring til diverse ting.

2 manostiles HB

Helene fortæller:

?Dåsesættet var mest oplagt at bruge i køkkenet, hvor jeg brugte det til kaffe, mandler, havregryn, chokolade mm. Det første, jeg bemærkede var, at den største dåse var større end de fleste, som man normalt finder til kaffe mm.; en rigtig god størrelse til havregryn, ris, mel mm. Den mellemste str. blev også brugt som urtepotteskjuler for en frisk basilikum. Dåserne er af en god kvalitet med fine print. Jeg modtog et sæt i sort/gul, som var lidt hyggeligt til påske, men hvis jeg selv havde valgt, ville jeg have valgt det sorte sæt, som passer bedre ind i vores indretning.?

3 manostiles HB

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: GOD

Kvalitet: GOD

Medina fortsætter:

image-1

?Vi har nyligt testet runde, hvide opbevaringsdåser i stål og med rigtig fint seeds design. Opbevaringsdåserne er ikke specielt anderledes end andre, og kan bruges til hvad som helst. Hjemme hos os har vi valgt at beholde dem i køkkenet til tebreve, figenstænger etc. for en stund, men jeg tror, de kommer ud på badeværelset til opbevaring af blandt andet hårelastikker, vatrondeller og vatpinde. Jeg elsker, at dåserne har forskellige størrelser, så man kan benytte lige dén, der passer bedst. Skulle det ske, at man ikke har dem i brug, er det kun én, der fylder, da de andre kan gemmes indeni?.

image-3

Nytteværdi: MEGET GOD – man kan bruge opbevaringsdåserne til ALT.

Holdbarhed: MEGET GOD – det virker ikke, som om de bliver meget ridsede, eller at maling/farve falder af.

Pris: MIDDEL/MINDRE GOD – et sæt med 3 dele sælges til kr. 159,-, og det kan være en okay pris, når man får noget stilfuldt, der måske matcher et andet køb. Ved man på forhånd, at de skal stå skjult, ville jeg personligt overveje andet alternativ.

Kvalitet: GOD.

Christina fortsætter:

“Jeg modtog også tre grå dåser i tre forskellige størrelser. Dåserne har jeg valgt at stille hos mine drenge, da de altid mangler opbevaring til alle deres dimser og dutter. De er enkelte og stilrene, hvilket gør, at de lige så vel kan bruges på børneværelset som i køkkenet. Nytteværdi: Meget god. Det er rart med ekstra plads til dimser. De slutter tæt og åbnes og lukkes forholdsvis nemt. Så de kan anvendes til mange ting, og de kan nemt vaskes af. Holdbarhed/kvalitet: Meget god. De kan anvendes til madvarer og masser af andre ting. Pris: God. Lige nu på tilbud til 159 kr. for tre.”

IMG_5392

Pernille afslutter:

Billede 1

Dåserne har vi stillet op på en hylde i stuen, hvor de kan ses. De er blevet brugt til opbevaring af bl.a. batterier og fyrfadslys.?

Billede 3

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – dåserne kan bruges til det, man ønsker.
Kvalitet: GOD – dåsernes låg kan let komme af og på.
Pris: GOD – den stemmer godt overens med de produkter, man får.
Holdbarhed: GOD – dåserne holder formen, hvis man ikke klemmer hårdt på dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Viskestykker