Puder – Testfamilien
Dug

Puder

Christina fortæller:

“Jeg har været så heldig at modtage hele fem forskellige produkter fra det nye danske designfirma Manostiles. De startede med at designe og lave egne produkter i 2011. Manostiles? filosofi har været at lave produkter, som pifter hjemmet op, men som samtidig er noget, alle har råd til. Ønsket har været at skabe produkter i høj kvalitet og produkter, som er gennemtænkt ned til mindste detalje. Jeg vurderer, at de har formået dette, da de har skabt produkter, som forskønner hjemmet, og som alle på hver deres måde matcher hinanden. Mønstrene går igen i hvert product, og designet er stilrent og enkelt. Hvert produkt føles som god kvalitet, når man har det i hænderne. Produkterne har overrasket mig positivt efter jeg har fået dem hjem og de er kommet i brug.”

IMG_5396

“Jeg modtog en pude 50 x 50 cm. Grå- og hvidmønstret, og den matcher fyrfadsstagen og dåserne, som jeg også testede. Herudover matcher den mange af de andre af Manostiles? produkter. Jeg kan godt lide, at tingene kan sættes sammen på kryds og tværs, så dette er et plus. Puden kom med fyld, men dette kan vælges til og fra. Fyldet er 100 % dansk andefjer. Puden har en lækker kraftig kvalitet; den virker ikke sart og mister ikke formen. Den giver god støtte i ryggen; jeg har blandt andet brugt puden en del i ryggen på min spisebordsstol. På grund af dårlig ryg bruger jeg næsten altid en pude i ryggen, og denne er faktisk blevet min favorit.”

IMG_5397

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: Meget god. Den fungerer godt som pyntepude, men yderligere er den en god pude i ryggen. Den er fast og behagelig at sidde op af.

Holdbarhed: Meget god. Den er kraftig i stoffet og virker ikke sart. Ingen form for slid i den periode, jeg har testet. Den ser stadig ud som ny.

Kvalitet: Meget god. 100% bomuld, kraftig i kvaliteten. Mister ikke formen. Fyldet giver en god fylde i puden.

Pris: Meget god. 399 kr. for en pude i god kvalitet, med fyld af 100 % dansk andefjer.

Trine fortsætter:

Puden ?Little dots? er i størrelsen 40×60 cm. og er i 100 % økologisk bomuldskanvas. Den er blød og lækker og er allerede blevet en af favoritpuderne i sofaen. Motivet er enkelt og passer smukt ind i den nordiske stil, hvor den giver et fint modspil til mange forskellige farver. Hvis man skifter farver/koncept i rummet, så behøver denne pude ikke at blive udskiftet. Pris 449,-

image1

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – et enkelt nordisk design, som er nemme at parre med andre boligartikler.

Holdbarhed: GOD – puden har stadig en fin form og fylde efter en hel aften med familien i sofaen.

Pris og kvalitet: GOD – priserne er fornuftige. Det er også Manostiles holdning, at alle skal have råd til høj kvalitet, hvor enhver detalje er gennemtænkt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dug