Ubang – Testfamilien
Maxomorra

Ubang

Vores tester Sara har sammen med sine to børn, Jasmina på 4 år og Ali på 2 år, testet tøj fra Ubang, som forhandles hos 12 danske forhandlere pt.

1

Sara fortæller:

3

?Vi har modtaget en pakke med lækkert tøj fra Ubang, som mine to børn har fået lov til at teste. Ubang er et dansk mærke, der laver lækkert og farverigt tøj til børn i alderen 0-10 år. De kalder tøjet for snakketøj, da tøjet har de fineste og mest kreative figurer på, som opfordrer børnene til sjov og leg.

Tøjet har økotex standard 100-certifikat og er dejlig blødt og lækkert at røre ved. Farverne er flotte og klare.

2

Begge mine børn var begejstret for tøjet og strømperne. Begge synes, dyrene var rigtig sjove.

Efter en tur i vask, hvor farver og facon holdt rigtig fint, fik Ali sit sæt på. Han forvandlede sig til et farligt dyr, der løb rundt og lavede farlige lyde. Tøjet og strømperne fik han på i vuggestuen, hvor alle skulle gøres opmærksom på dyrene på blusen og hans fødder. Der var en masse at snakke om!

7

Jasmina var rigtig glad for strømperne. Hun finder strømperne frem hver morgen, og hvis de er til vask, spørger hun efter tiger- og elefantstrømperne. Så sent som i morges spurgte Ali også efter ?kokodille?-strømperne.

9

Så strømperne er efterhånden blevet vasket en del gange, men holder sig rigtig bløde og fine i farverne. Det samme med tøjet.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – ethvert barn vil elske at have dette bløde og kreative tøj på. Det opfordrer til leg og er dejligt at bevæge sig i.

Holdbarhed: MEGET GOD – især strømperne har været vasket mange gange allerede, og de holder i facon og farver og er ikke krympet til trods for, at de kom i tørretumbleren.

Tøjet er efter nogle vaske stadig blødt og i fin stand.

Pris: GOD – priserne er 249 kr. for t-shirten, 199 kr. for bukserne og 299kr. for kjolen. Lange strømper 65 kr. og alm. strømper 59 kr. Man betaler for lækkert og kreativt tøj, så jeg synes, at prisen er fair.

Kvalitet: MEGET GOD – for mig er det vigtigt, at mine børns tøj er lækkert og blødt. Tøjet fra Ubang er lavet i økologisk bomuld. Desuden er det vigtigt for mig, at det kan holde til mange vaske og stadig holde facon, hvilket tøjet fra Ubang lever op til!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxomorra