Magic Robes SS15 – Testfamilien
Welicious

Magic Robes SS15

Vores tester Nadja har sammen med sine to yngste sønner, Louie og Buster på 3 og 2 år, testet forskellige stykker tøj fra Magic Robes’ nye forårs/sommerkollektion. Tidligere har vores tester Marie også testet Magic Robes, og det kan du læse om her.

IMG_1058.JPG

Nadja fortæller:

“Bag Magic Robes står den seje iværksættermor Jelena Durovic, som har egen butik på Nørrebro og selv har startet sit eget tøjmærke, som oven i købet er økologisk, op fra bunden. Jeg synes, det er SÅ sejt! Trods de mange jern i ilden er hun hurtig – da tøjet var valgt, havde vi det dagen efter i postkassen.

Jeg er vild med farverne i denne kollektion. Den knaldgule bluse er så dejlig sommerlig, mens den lysegrønne bluse og body’en får mig til at tænke på forår. Og Louie og Buster havde da også en fest, da de første gang skulle prøve dem 😀

 IMG_0526.JPG

Buster er lige blevet 2 år og bruger ikke længere heldragter i det daglige, men som nattøj er de stadig et stort hit – og sådan noget dejligt, blødt, økologisk bomuld er da noget af det skønneste at sove i, ser det ud til!

IMG_0524.JPG

Vi er vilde med Magic Robes herhjemme, da det giver plads til bevægelse (OG afslapning 😀 ), har fine farver, søde motiver og er tøj, man med god samvittighed kan give de små på. Det er bestemt ikke det sidste tøj, vi har fra Magic Robes!”

IMG_1071.JPG

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – tøj har vi alle brug for, og tøj, man kan bevæge sig i og dermed føle sig godt tilpas i, er da det allerbedste!

Holdbarhed: MEGET GOD – farverne holder sig fine selv efter flere vaske. Her i huset har vi glæde af tøj længe, da drengene jo kan arve det efter hinanden, og selv det Magic Robes-tøj, vi har fra den første kollektion sidste år, er pænt at se på endnu!

Pris: GOD – de styles, vi har testet, koster fra 169- 229,-. Man kan selvfølgelig sagtens finde billigere tøj, men pris og kvalitet hænger sammen her – og så den ekstra bonus, at det er økologisk og GOTS-certificeret!

Kvalitet: MEGET GOD – det er dejligt, blødt tøj, og det er endnu ikke lykkes mine drenge at få huller deri eller at få snore til at trevle, hvilket de ellers er verdensmestre i 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welicious