Kreafunk – aMove – Testfamilien
Activity Gym

Kreafunk – aMove

Vores gæstetestere @made.by.mee og @fregnate har begge testet højttaleren aMOVE fra Kreafunk.

image1.PNG-2

Jill (@made.by.mee) fortæller:

?Jeg har været så heldig at blive gæstetester for Testfamilien.dk her i maj måned! Jubiiiiiiii 🙂 Det første, jeg skal teste, er aMOVE-højttaleren fra Kreafunk.

Højttaleren kom i den fineste trækasse. Den har et enkelt, tidløst og smukt design. Den fylder ingenting, men den spiller til perfektion! aMOVE er trådløs, så man kan have den med på stranden, ferie osv.

image3-4

En ekstra bonus til os i Apple-familien er, at den passer til opladeren til iPhone (hvor smart er det ikke?) Den bliver helt sikkert uundværlig på vores rejser fremover! Jeg skal have bestilt en ekstra til manden, som han kan have med på arbejde!

image2-5

Den er hermed mere end godkendt, og allerede flittigt brugt herhjemme! Højttaleren koster 749 kr., og de penge er mere end godt givet ud for lækker kvalitet. En klar anbefaling herfra!?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Uundværlig til musikglade familier!

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD/MEGET GOD. Her får man virkelig noget for pengene!

Kvalitet: MEGET GOD. Kvalitet og design er helt i top!

Renate @fregnate fortsætter:

FullSizeRender_3

“Jeg fik til opgave at teste aMove fra Kreafunk, og det var jeg vældig spændt på. Jeg lytter meget til musik og er glad for god lyd. Før jeg modtog højttaleren, tænkte jeg ved mig selv, at den sikkert havde ok lyd, men jeg forventede ikke så meget på grund af størrelsen. Men der blev jeg overrasket! Utroligt, at noget så lille kan have så god lyd!
FullSizeRender
Højttaleren ser eksklusiv ud med små detaljer, som gør, at mit designhjerte banker lidt ekstra. Den kommer i flere farver, men jeg valgte hvid, og den passer så godt ind hos mig. Tilmed kommer den i en lækker, lys æske i lyst træ. Æsken i sig selv er så lækker, at den får lov at stå fremme til pynt hos mig.
FullSizeRender_1
Højttaleren bar aux-indgang, og der medfølger både lader og kabel. Den kan også kobles til telefonen via bluetooth. Jeg hentede app’en til Kreafunk, og der blev jeg koblet direkte til min Spotify-konto. Så var det bare at spille musik! Da jeg testede for første gang, blev jeg overrasket over den gode lyd. Lyden er klar med en god bas. Det er altså helt utroligt, når den er så lille!
Alt i alt er jeg utrolig tilfreds med højttaleren, og den kommer til at blive brugt meget hos mig. Den kan virkelig anbefales!”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Activity Gym