Magiske Minder – Testfamilien
Tjubangsko

Magiske Minder

Vores tester Lalani har testet magiskeminder.dk – fester med personligt præg.

IMG_3837

Magiskeminder.dk: ?Vores mission er at få mere kvalitet ind i børnefødselsdagen og gøre den mere personlig, sjov og spændende?.

Lalani fortæller:

“Jeg havde glædet mig så meget til at modtage denne pakke. At forberede fødselsdagsfest for ens børn er specielt, og der er ligger en del planlægning i sådan en dag.

Overraskelsen, når man vækker dem om morgenen, og glæden i barnets øjne, når de venter på kammeraterne – for mig betyder det meget, at sådan en dag er perfekt. Perfekt på den måde, at tingene er klar, så Mads og jeg kan nyde at sidde med til bords med vores børns venner.

Og det kunne vi! Mine piger fylder år med 14 dages mellemrum, og der er 2 år imellem dem. De er som andre piger vilde med pink og prinsessetema. Menuen stod på hotdogs og muffins til Idas fest for stuens børnehavepiger, og pølsehorn til Emmas dagpleje. Kagerne stod klar på slottet, og alt så bare meget mere lækkert ud omringet af smukt pynt i lækre farver.

Det er simpelthen et genialt koncept at købe sådan en pakkeløsning til fødselsdagsdagen. Og det er, som sloganet siger, ?Fester med personligt præg?. Det hele er gennemtænkt. Slottet er lavet i kraftigt pap, som sagtens kan gemmes og bruges i mange år. Så kan man jo købe nyt tilbehør såsom servietter, krus og tallerkener.

Man har endda mulighed for at få navn i flagguirlanden (for 79,-) – jeg takkede dog ?nej tak?, fordi jeg tænkte, den skulle bruges til begge piger.

De forhandler alverdens ting og sager til pige- og drengefødselsdage og har mange temaer.

Mit valg var ?prinsesse basistema?. Pakken består udelukkende af temakoordineret service og dekorationer. Farver, former og motiver matcher alle delene, hvilket giver et gennemført udtryk.

IMG_1003

Alt til 12 personer (du kan tilkøbe, hvis I er flere; til 24 personer koster det kun 100,- mere):

  • Slot
  • Guirlande (ses i baggrunden på billederne)
  • Muffinsforme
  • Tallerkener
  • Servietter
  • Krus
  • Pynt til bordet (stående prinsesser – 4 forskellige slags)
  • Prinsesser til kagerne med pind (4 forskellige slags)

De forhandler temaer som: Cowboy, Tapre Riddere, Pirat, Safari, Magisk Fe, biltema med en stor truck og Prinsesse.

IMG_1250

På siden finder du også alt fra slikposer, invitationer, sugerør, heliumtank, lys, bægre til is og snacks, tape, duge, hatte med tema, gavemærker, bestik i 9 farver og balloner med prikker, blomster og forskellige andre temaer.

IMG_3834

Jeg er virkelig stor fan af konceptet og kvaliteten af varerne. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Mine piger følte sig som rigtige prinsesser!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – her får du alt til at skabe de rigtige rammer til det tema, du vælger.

Pris: MEGET GOD – køber man den pakke, vi har testet, koster det 399,- til i alt 12 personer, og for kun 100,- mere får du dobbelt op, altså til 24 personer. Det er ikke dyrt i forhold til, hvis du skal ud at købe det hele enkeltvis.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – kan bruges i mange år. Slottet kan foldes, så det bliver fladt.

IMG_3834

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjubangsko