Randers Wellness – Testfamilien
WOOFit

Randers Wellness

Vores tester Trine har sammen med familien testet en tur i Water & Wellness i Randers.

image2

Trine fortæller:

Jeg har testet en familietur for to voksne og to børn (9, og 12) til Randers? nye store vandattraktion Water & Wellness.

Water & Wellness tilbyder i alt 5 skønne bassinoplevelser fordelt på:

  • Et moderne 50 meters bassin med 8 baner og vandforhindringsbane
  • Varmtvandsbassin for absolut velvære
  • Morskabsbassin med springvand, massagestråle og strømrunddel
  • Baby/børnebassin med vandaktiviteter og siddepladser til forældrene
  • Udendørsbassin med nedsænket liggegruppe for jacuzzielskere.

Og så topper vi det af med to vandrutchebaner!

image1 image4

I wellnessområdet er der ligeledes varmtvandsbassin og massagebrikse samt Danmarks største saunahave med udendørs bassin. Der var også en fin cafe med et rimelig varieret udvalg af fingermad og drikkevarer.

image3

Turen dertil var nem. Kommer man fra andre steder end Randers City, så er det sikkert motorvejsafkørsel Randers C, der er den hurtigste vej. Små 500 meter efter afkørslen – så holder man på parkeringspladsen. Her skulle man have en billet for at parkere, men som betalende gæst i Water & Wellness registrerer man blot sit registreringsnummer på bilen på en tablet, og så er den fikset. Smart!

image2

Vi gik straks i familierummene, og her var der masser af skabsplads og ikke mindst god plads i. Jeg savnede dog lidt mere fralægningsplads, men det kan man hurtigt klare med en mindre åben reolophængning. Jeg var også forbi herre/dameomklædningen, og her var der lavet høje rundeller med mulighed for opbevaring før brus, og det var rigtig fint.

image1

I Water & Wellness kan man købe 3 timers-besøg eller heldagsbilletter, eller man kan vælge blot at besøge 50 meterbassinet.

Det var næsten umuligt at få ungerne slæbt ud fra vandforhindringsbanen og med ind i badelandet. Her (på forhindringsbanen) brugte de det meste af en time og fik virkelig noget valuta for pengene!

Badelandet var tilpasset enhver smag, og mens vi voksne nød godt af udendørsjacuzzien, sled ungerne deres badebukser tynde i vandrutchebanerne. En var i øvrigt med badering og muligheden for at køre to sammen. Vi afsluttede en dejlig oplevelse med en tur i varmtvandsbassinet, og det var aldeles vidunderligt. Alle, der har eller har haft fornøjelsen af et karbad, kender til fornemmelsen, men dette er bare større, holder varmen konstant og du har hele familien med.

En helt igennem dejlig tur til Randers Water & Wellness!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra Meget god, God, Middel, Mindre god og Dårlig.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – jeg synes, der er tænkt over at opfylde forskellige behov for forskellige mennesker. Der var mange livreddere, og de var aktive i forhold til at bevæge sig rundt og passe på gæsterne. Der var et fint udvalg af mad og drikke, og akustikken var behagelig.

Pris og kvalitet: GOD – fornuftig pris og dejligt med muligheden for at købe dagsbillet og 3 timers- billet. Det er også fint, at man kan købe til 50 meter-bassinet, varmtvandsbassinet og/eller badelandet.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOFit