ByVogt – Testfamilien
Ohminus

ByVogt

Fire af vores testere har testet og fremvist plakater med dyr fra kollektionen ?The Wild? af ByVogt.

image_3

Medina fortæller:

?Vi har fået æren af at lade to flotte plakater designet af Mette Vogt flytte ind hos os. Der er godt med knald på farverne, og designet udstråler rigtig meget energi og seriøsitet på en fed måde. Plakaterne har meget dybde, da der er gjort brug af det, der kaldes multiply-effekten. Det får eksempelvis den søde kanin til at se ekstra kær og ?levende? ud.

image_1

Plakaterne fås i både A3 og A4. Vi kan godt lide A3, så de får lidt ?plakatstørrelse?, men de fleste rammer på markedet er dog for korte til A3 designs. Det er meget tydeligt at mærke, at plakaterne er trykt på kraftigt 200 grams papir. Udfordringen herhjemme var, at Quentin på snart 4 år meget gerne ville se og røre plakaterne, og så bliver de altså ret hurtigt krøllede (naturligvis).

image_2

Overordnet set kan vi vidst godt konkludere, at alle kan bruge lidt lækker udsmykning til væggene, og disse designs kan bruges flere steder i hjemmet. De er superflotte og gør en i godt humør.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – dog måske mest oplagt på et fint børneværelse.

Holdbarhed: GOD – så længe de kommer i glas og ramme, er der ingen problemer.

Pris: GOD – egentlig synes jeg, at kr. 190,- for en plakat er mange penge, men flere andre designplakater koster det samme eller mere, og man skal huske ikke at sammenligne med de almindelige, tynde posters.

Kvalitet: GOD – tykt 200 grams papir med masser af glans.

Jeannie fortsætter:

“ByVogt har to forskellige salgs kollektioner: Gradient og The Wild. Jeg fik lov til at vælge to plakater fra kollektionen The Wild, som består af 5 forskellige dyr, og ud af dem valgte jeg Mrs. Deer og Junior Giraffe, som er en gul hjort og en grøn giraf. Jeg tænkte, de ville passe fint ind i min søns soveværelse.

Alle plakater i kollektionen The Wild fås også i tre forskellige størrelser: A4, A3 og 50X70, men de laves også i postkort (A5).

Da jeg modtog mine to plakater, som jeg havde valgt i størrelse A3, var de begge pakket godt og forsvarligt ind i et tykt paprør, og der var ingen bøjede hjørner eller andre fejl/skader på plakaterne. Det var en fornøjelse at pakke plakaterne ud og mærke på papiret. Det er tykt kvalitetspapir med tydelige og klare, stærke farver, hvor der nede i hjørnet er signeret Vogt.

t5

Der medføler ikke rammer med til plakaterne, men jeg har valgt at bruge en enkel, sort ramme. Jeg tænker, at en hvid ramme også havde været pænt for at holde selve billedet i centrum, nu når der bruges så stærke farver på selve dyret.

t4

De enkle, men stærke farver er efter min mening med til at give det moderne hjem lidt personlighed, da billederne er nogle, man hurtigt lægger mærke til og lige giver det sidste twist til f.eks. det stilrene.

New Image

Jeg har valgt at hænge de to plakater på min søns værelse, da min søn er en stor dyreelsker, og så er designet sådan, at min søn jo kan beholde dem i mange mange år fremover, da de ikke kun henvender sig til børn, men også til teenagere og voksne.

t1

Det skal da også lige siges, at det er Mette Vogt, der er designer på plakaterne, og jeg synes, det er lækkert med til lidt dansk design.”

Nytteværdi: GOD – vi har alle brug for at blive stimuleret, og det er disse plakater helt sikkert med til, da der bruges stærke farver. Det hjælper også børn med f.eks. at lære farverne.

Holdbarhed: GOD – plakaterne er lavet af ubehandlet papir som gør, at papiret holder godt og længe, og har svært ved at falme.

Pris: MEGET GOD – 190 kr. koster disse plakater enkeltvis i størrelse A3, hvilket jeg synes er en helt fair pris, som alle kan være med på, hvis man vil have en plakat af god kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – kraftig, superklare farver og kvaliteten er i top.

Nadja fortæller:

“Vi modtog den blå ulv fra ByVogts Wild-kollektion forsvarligt pakket ind, så den intet kom til.

photo-60

Vi valgte, at den skulle hænge på Arthurs værelse, som for nylig er blevet lavet om. Han fylder 6 år til august og har fået et værelse med skrivebord, stor seng osv., som passer til en stor dreng, der snart skal starte i skole. Plakatens design synes jeg ikke passer ind på mine yngre sønners værelse, og den ville heller ikke passe i stuen, men på Arthurs værelse er den perfekt, fordi det ikke længere er et “tuttenuttet” værelse. Der må gerne være lidt kant på et værelse til en stor dreng med egne meninger.

Modsat de fleste har vi ikke sat den i ramme, men i stedet på midten af hans skab. Indtil videre har den holdt rigtig fint!”

photo-61

Nytteværdi: GOD – ikke en nødvendighed, men det er altid rart med flot og måske endda anderledes pynt i hjemmet.

Holdbarhed: GOD – passer man på den, er der intet at klage over der!

Pris: MIDDEL – 190 kr. er set billigere, men bestemt også dyrere!

Kvalitet: GOD – kraftigt papir, der holder godt.

Jukas afslutter:

“Vi har testet to flotte plakater med dyremotiv: En ræv i blå nuancer og en hjort i gule nuancer.

IMG_20150605_194005 IMG_20150605_194528

De to plakater fra ByVogt har givet dejligt liv til væggene med de fine farver. Vores drenge er alle glade for dyr, så de var glade for at få lov til selv at vælge deres dyr til værelserne.

Plakaternes størrelse passer i en A3-ramme, og størrelsen er perfekt til f.eks en stor, bar væg, men den gør sig også vældig fint på reolen eller hylden.

IMG_20150605_193753

Der er sådan et fint spil i farverne, og generelt synes vi, at grafikken er rigtig flot.”

Nytteværdi: MEGET GOD – nytteværdien af de to plakater er meget god, da de laver et fint spil med farverne. Vi har brugt dem som kontraster på børneværelserne, men de kunne sagtens anvendes i andre rum også.

Holdbarhed: MEGET GOD – holdbarheden er ligeledes meget god, hvis man da ellers beskytter plakaten i en ramme.

Pris: MEGET GOD – prisen på plakaterne er meget god – fra 110 kr. til 290 kr . En A3-plakat koster 190 kr. Et prisleje, hvor alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten på plakaten er meget god; materialet er kraftigt, da de er printet på 200 grams papir. Farverne er skarpe, men dæmpede.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ohminus