Angulus slip-in sandal – Testfamilien
ByVogt

Angulus slip-in sandal

Vores to gæstetestere Charlotte @cstadager og Winnie @fromthebloch har testet denne Angulus slip-in sandal fra www.minmorsbutik.dk.

IMG_6916

Charlotte fortæller:

Skoene kom hurtigt med posten og var pakket flot ind i tyndt papir.

IMG_6915

Sandalen er lavet i skind. Den har en kraftig og smidig bund, som gør den behagelig at have på både på brosten, grusveje og asfalt. Jeg kan sagtens have dem på en hel dag uden at få ondt i fødderne.

IMG_6912

Sandalen er lille i størrelsen. Jeg er ofte en str. 39, og min fod kan kun lige være i en str. 40 i denne model. Hvis jeg havde taget en 41 (som jeg aldrig bruger!) tror jeg også, at den ville blive for stor over vristen, da læder stropperne giver sig en smule.

IMG_6913

Slip-in sandaler en perfekt til de lune sommerdage og er pæne til både shorts, jeans og bare ben.

Ligenu er modellen i sort på tilbud hos www.minmorsbutik.dk

Winnie forsætter:

“Jeg modtog disse lækre sandaler i lækkert Angulus papir og en lækker kasse. Jeg tog dem på med det samme – det kan også ses i den indvendige sål. De er utrolig lækre at gå i, og jeg har flittigt brugt dem på familie ture, og på job uden at få ondt i fødderne. Tit kan man godt opleve at få vabler eller andre mærker i nye sandaler – det gjorde jeg ikke med disse.

ukendt

Den flotte skind sandal med en blank overflade er en anelse lille i størrelsen. Jeg har valgt en størrelse 38, som jeg normalt bruger, og de er altså lige til den lille side. Dog klemmer jeg mig på trods af dette mig i dem.

ukendt.png
Jeg elsker designet som er så enkelt og ser fedt ud til stort set alle påklædninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ByVogt