By Green Cotton – Testfamilien
Regntøj fra Ticket To Heaven

By Green Cotton

Tre af vores testere, Anette, Julie og Didde, har testet sengetøj fra By Green Cotton.

Fred’s World ByGreenCotton, som mærket også hedder, er GOTS-certificerede.

GOTS er den strengeste mærkningsordning på markedet i dag og inkluderer også sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker, som producerer tøjet. GOTS sikrer en miljøvenlig tilgang fra start til slutprodukt og giver en troværdig og dokumenteret garanti for, at du køber det mest miljøvenlige, kemikaliefrie tøj til dine børn.

Fred’s World – ByGreenCotton fortæller:

?Da vi besluttede os for at få en maskot, faldt valget på en frø, da den findes i den danske natur. Den er grøn og et af de dyr i Danmark, som er mest følsom over for ændringer i den danske natur. Fred er synlig på alt tøj fra os, og sender et stærkt signal –  we care!?

Anette fortæller:

?Jeg kendte slet ikke By Green Cotton, før jeg fik sengetøjet tilsendt. Vi modtog sengetøjet i en flot pose med samme motiv som på sengetøjet.?

nr. 1 (2)

Allerede da jeg pakkede det ud, kunne jeg tydeligt mærke, at det er kraftigt og i en super kvalitet, og jeg var vild med cowboyprintet. Jeg fik det vasket og lagt på hos Willas.

Når Willas har så meget farverigt legetøj på sit værelse, kan jeg rigtig godt lide, at sengetøjet er meget enkelt, så et opryddet værelse stadig ser pænt ud på trods af, at det er et børneværelse, og det synes jeg, det gør med dette. Samtidig passer cowboy-looket meget godt til vores 4-årige.

nr. 1 nr. 2

Willas er rigtig vild med det og kan godt lide, at dynen har forskellige motiver på hver side. Jeg er vild med den brune side, mens Willas er helt vild med den blå.

Hjemme hos os bruger vi ikke kun dynen, når vi sover – den må også gerne komme med i sofaen om aftenen eller op på hemsen, når der skal læses bøger.

nr. 3

I de 3-4 uger, vi har haft sengetøjet til test, har vi haft det vasket 4 gange, og farverne holder sig så flotte. På trods af, at vi næsten lige er skiftet fra juniordyne til voksendyne, har jeg andet farverigt sengetøj til Willas med bl.a. superhelte, og allerede efter et par vaske har jeg syntes, at det så så forvasket ud, at jeg ikke længere ville have det på hos Willas. Her er By Green Cotton af en helt anden kvalitet!

Samtidig synes jeg, det er dejligt og pænt med trykknapper som lukning.

nr. 5

På sengetøjet (og på alle andre produkter fra By Green Cotton) er deres lille, søde maskot, frøen Fred. Den appellerer til børnene, men sender samtidig et signal om, at ?We care?.

nr. 5_1

Jeg vil helt klart kigge efter økologisk senge tøj i fremtiden både til Willas og os selv. Jeg synes, lækkerheden og kvaliteten er så dejlig. By Green Cotton er i øvrigt også forhandler af lækkert børnetøj.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vores sengetøj bruges meget, og det er dejligt med børnesengetøj, der tåler mange vaske og er blødt at ligge i.

Holdbarhed: MEGET GOD. Rigtig godt, at det er en dejlig kraftig kvalitet og holder sig pænt vask efter vask.

Pris: GOD. Man får uden tvivl kvalitet for pengene! Jeg har normalt købt sengetøj til Willas? voksendyne til 300 kroner. Her giver man 479,-, men det er min påstand, at det holder sig pænt meget længere, og dermed er det et bedre køb end det billige. Sengetøj til babydyne koster her 299,- og til juniordyne 349,-.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er lavet af økologisk bomuld, og jeg kan se, at det holder sig flot efter flere vaske.

Julie fortsætter:

“Vi har haft fornøjelsen af at teste babysengetøj fra By Green Cotton. Vores førstehåndsindtryk af sengetøjet var rigtig godt. Sengetøjet har to ?sider?, og den detalje synes jeg er rigtig fin. Det er en fin margeurit, der går igen på begge sider, og så på grøn og lilla baggrund.

Sengetøj 1

Sengetøjet er lavet af 100 % økologisk bomuld. Netop det gør, at sengesættet er blødt for vores datter at ligge i. Det lukkes i bunden med trykknapper. Det fungerer rigtig godt, da dynen så bliver i sengetøjet.

Vi bruger ofte babydynen til vores datter, både på ture og herhjemme. Det er vigtigt for os, at betrækket er lavet i en god kvalitet, og at det er blødt for vores datter at ligge med. Det lever dette sengetøj i høj grad op til!

sengetøj 2

Vi har vasket sengesættet på 60 grader flere gange, og det fremstår stadig i samme farver og er stadig dejlig blødt, som da vi modtog det.”
Nytteværdi: GOD. Sengetøjet er i fine farver og dejligt at ligge i. Vi er glade for det blomstrede design og sengetøjets flotte farver.

Holdbarhed: MEGET GOD. Der er ingen tegn på, at vi har vasket det flere gange i vaskemaskinen; heller ikke selvom betrækket også er brugt på gulvet som underlag. Farverne er stadig flotte.

Pris: GOD. Ift. kvaliteten og designet vurderes normalprisen til at være fair.

Kvalitet: GOD. Sengetøjet er blødt og i en lækker kvalitet.

Didde afslutter;

?Jeg kendte ikke mærket i forvejen, så jeg var spændt på at teste deres sengetøj til både baby og junior. Babysengetøjet har vi været super glade for, og Max har brugt det meget. Det har et dejlig fint og neutralt mønster, som jeg synes passer til både piger og drenge.

gr_2

Kvaliteten er “crispy” og lækker og er stadig superflot efter flere gange i vaskemaskinen.

Juniorsættet har en frø i den ene side af sættet. Motivet er ikke et, jeg selv ville købe, da jeg personligt foretrækker noget mere neutralt, men da jeg gik ind og læste nærmere om deres historie, må jeg da indrømme, at jeg kom til at holde lidt mere af frøen. Jeg er vild med ByGreenCottons tankegang!

BGCaxel

Jeg har nu også fundet flere andre ting, som jeg overvejer at købe til mine drenge  – det er superdejligt, at det er et firma, som tænker på miljøet, og jeg forsøger så vidt muligt at købe økologiske og bæredygtige produkter til min familie og jeg.

Jeg tænker, at jeg skal prøve at købe det fine undertøjssæt til Axel, og måske Max skal have et par ankerleggings eller måske et par basic mørkeblå bukser. Alt dette er også 100 % økologisk GOTS certificeret bomuld.”

Nytteværdi: MEGET GOD. Lækkert, økologisk sengetøj til de mindste. Kun det bedste er godt nok til dem!

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD. Dejlig “crispy” kvalitet – og her følger holdbarheden godt med. Sengetøjet holder sig flot vask efter vask!

Pris: MEGET GOD. Det er efter min mening virkelig billigt for sengetøj i økologisk bomuld – 299 kr. for babysættet og 349 kr. for junior – og faktisk er der udsalg lige nu! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regntøj fra Ticket To Heaven