Bubblebum selepuder – Testfamilien
Parcellet - redekasse

Bubblebum selepuder

Vores testere Simone og Jukas har testet tre oppustelige selepuder af mærket Bubblebum fra Sacokids.

Skærmbillede 2015-07-27 kl. 21.25.38

Simone og Jukas fortæller:

“Selepuderne fra Bubblebum er prisvindende oppustelige selepuder, der kan tages med alle vegne. I bilen, i taxi og andre steder, hvor dit barn skal sidde behageligt. De kan også bruges som en forhøjende pude på en voksenstol som her.

sylle

Fordelen ved bubblebumssæderne er, at der nemt kan være tre ved siden af hinanden på bagsædet af en bil; i vores tilfælde en Chevolet Spark, hvilket altid har været et problem for os med almindelige autostole/selepuder. Disse selepuder er meget behagelige og dejligt bløde.

bubblebum

noah storm sylvester

En af de bedste ting ved Bubblebum selepuderne er, at de er vildt lette at montere. Man placerer selepuden, barnet sætter sig, og du spænder selen som normalt. I hver side af selepuden er der to røde selekroge, som sikkerhedsselen sættes ind i, hvilket gør, at selen spændes over barnets skød i stedet for maven.

storm

Selepuderne leveres i et aflangt rør og ligger i en stofpose. De fylder næsten ingenting, når de ikke er pustet op, hvilket gør, at de er nemme at have med i både bil, biografen eller i bedsteforældrenes bil modsat de traditionelle autostole/selepuder, der tit fylder en enorm plads. De fylder ikke meget i bagagerummet, så hvis dit barn skal have en legekammerat med hjem, er de superpraktiske at have med i bilen.

tre

Selepuderne er velegnet fra 15-36 kg, og er 44/04 godkendt til ECE gruppe 2-3 (15-36 kg) og lever altså derfor op til alle sikkerhedskrav i Danmark.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. De er pladsbesparende, praktiske og med flere anvendelsesmuligheder.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. De er oppustelige og bliver ikke udsat for stor slitage.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 348 kr./stk., hvilket er en ret fin pris for et produkt, der bliver brugt så ofte og er meget nem at have med samt opfylder alle sikkerhedsregulativer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parcellet - redekasse