Britax B-Motion 3 – Testfamilien
m-kids EVOLVE stol

Britax B-Motion 3

Vores tester Jeannie har testet en klapvogn fra Britax – Britax B-Motion 3 2015.

IMG_6147

Jeannie fortæller:

“Jeg glædede mig meget til at teste denne klapvogn, da der fås så mange forskellige slags klapvogne, og det er svært at vide, hvilken man skal vælge.

Det kan altid være en test for parforholdet at få samlet en klapvogn, og vi måtte nu også have fat i manualen, men da vi først fik hjælp fra papiret, blev vognen hurtigt samlet, og den var faktisk rigtig nem at samle.

Jeg har aldrig før prøvet at gå/køre med en trehjulet klapvogn før, så jeg var spændt på at mærke forskellen i forhold til fire hjul.

IMG_6116

Vognen gav en utrolig blød køreoplevelse, og den er nem at dreje. Forhjulet er drejeligt men man kan låse det, så det kun kan køre ligeud. Det er lidt en smagssag, hvad man bedst kan lide, og jeg personligt fortrækker, at hjulet ikke er låst.

Der er luftfyldte gummihjul, som også er med til at gøre køreoplevelsen behageligt blød både for barnet og den, der styrer vognen – og så er der en suveræn affjedring i. Køreglæden får helt sikkert topkarakterer herfra!

Selve kalechen er dejligt stor og kan indstilles på hele fem forskellige måder, hvilket vi har været rigtig glade for; især når lillepigen på 7 mdr. har sovet i den, har kalechen næsten har givet fuldt overdække. Et stykke i kalechen er så myggenet, så der alligevel kommer luft ind.

de 5 positioner

Kalechen har også en kæmpestor opbevaringslomme med lynlås, men der er også en fin kurv med høje kanter i bunden af vognen, så man ikke skal bekymre sig om, om ens ting og sager falder ud. Kurven kan bære op til 4 kilo.

Ryggen kan også lægges helt fladt ned, så selv nyfødte kan ligge i den.

IMG_6112

Der er fempunktssele med skulderremme, der kan højdejusteres, og jeg synes ikke, den er for hård eller svær at lukke.

Bøjlen, som barnet kan holde i, er superlet at tage af og på.

IMG_6140

Styret kan man justere i højden, så både høje og lave mennesker kan føle det behageligt, og så er styret blødt og polstret.

Jeg klapper stort i hænderne, når det gælder om at klappe den sammen. Det er nemlig supernemt, og man kan nøjes med at bruge kun én hånd, fordi man bare lige skal trykke på en enkelt knap og derefter hive i en strop. Hjulene kan også tages af.

Vi har en lille Toyota Aygo, og i den bil kan der IKKE engang stå en kasse øl i bagagerummet, men klapvognen kan nemt være der.

IMG_6111

Vognen er også superlet, og stellet er lavet af aluminium og vejer kun 10,5 kilo.

Det skal også nævnes, at vi har gået med den i regnvejr, og det kan konstateres, at kalechen er vandtæt.

IMG_6114

Stellet på klapvognen er lavet, så der kan monteres en BABY-SAFE-babylift, BABY-SAFE Sleeper – eller en blød lift – direkte på stellet. Dette har jeg dog ikke haft mulighed for at teste.

Jeg har testet vognen i farven Fossil Brown, men vognen fås også i Neon Black eller Neon Chili.

image1 (6)

Jeg giver klapvognen topkarakterer og tør nemt anbefale den til andre børnefamilier!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Klapvognen kan bruges helt fra nyfødt og op til omkring 4 år. Den fylder og vejer intet, så det er lige før, man kan tage den med på skulderen. Vi er i hvert fald blevet utrolig glade for vognen og bruger den hver gang, vi skal nogle steder.

IMG_6140 IMG_6122

Holdbarhed: MEGET GOD. Det er topkvalitet! Jeg kan slet ikke komme med noget negativt omkring klapvognen; betrækket virker godt og slidstærkt, samt hjul, kurv osv. er lige, som de skal være.

Pris: MEGET GOD. 2495 kr. Hvis man vil have en god klapvogn, koster det også. Denne klapvogn kan bruges i mange år, og der er meget forskelligt ekstraudstyr, som kan købes dertil.

Kvalitet: MEGET GOD. Allerede da jeg lige fik pakket klapvognen ud af kassen, vi modtog den i, kunne jeg både se og mærke, at det er noget godt kram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

m-kids EVOLVE stol