Bambus spisesæt – Testfamilien
Babadut - Sistema

Bambus spisesæt

Vores tester Tiki har sammen med sønnen Nemo på 16 mdr. testet spisesættet fra Shop2Kids.dk.

Tiki fortæller:

?Vi har testet et sejt spisesæt med robotter fra Shop2Kids. Sættet er – til stor glæde og i modsætning af mange andre spisestel –  ikke lavet af melamin, men derimod af økologiske bambusfibre. Det er miljøvenligt, bæredygtigt og fri for BPA, phthalater og andre skadelige stoffer, hvilket er af høj prioritet herhjemme.

Sættet ankom i en fin, letnedbrydelig kasse med godt overblik over indholdet. Allerede her var jeg imponeret.

spisesæt 1

Nemo hoppede og dansede, mens vi pakkede sættet ud af kassen, og han greb straks fat i den lille skål, der fulgte med og sagde: ?Mam mam?. Han var klar!

Til sættet hører en tallerken, der er opdelt i fire rum. Som mor til et BLW (Baby Led Weaning) barn er de fire rum en fin detalje, der indbyder til at præsentere flere forskellige fødevaregrupper. For mig gjorde det det nemmere og mere interessant at tilbyde ekstra grøntsager og frugt, som ellers ikke er det, der ryger mest ned af herhjemme.

Spisesæt 2

Ud over tallerkenen fulgte der også en lille kop med hank med. Koppen har en god størrelse til små hænder, og i modsætning til, hvad jeg først havde regnet med, var jeg meget glad for dens lille hank. Hanken gjorde det nemt for Nemo at tage en tår vand med den ene hånd uden at skulle slippe sin rugbrødsmad med den anden.

Spisesæt 3

Den lille skål, der følger med, er rigtig fin. Dog synes jeg, at den er en tand for lille. Med de store portioner, min søn spiser, ville jeg ikke kunne bruge den til et hovedmåltid. Den kan langt fra rumme den portionsstørrelse af havregrød, som min søn kører ned 😉 Men vi har fået den brugt til nogle af de små snacks, som Nemo bliver tilbudt i løbet af dagen. Det har den til gengæld en rigtig fin størrelse til, og Nemo bliver meget glad, når skålen bliver fundet frem, for mon ikke det betyder noget lækkert i vente? ;

Spisesæt 4

Alt i alt er jeg meget tilfreds med sættet, og der er ingen tvivl om, at skulle jeg få brug for det, så ville jeg ikke tøve med at købe endnu et sæt. Skulle jeg bruge et spisesæt til barsels- eller dåbsgave, så ville jeg også vælge dette.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Sættet er fantastisk – dog kunne skålen godt have været større.

Holdbarhed: MEGET GOD. Sættet klarer både at komme i opvaskemaskinen og at blive tabt på gulvet af en mor med hænderne fulde.

Pris: MEGET GOD. Sættet kan købes hos forhandlere til 149,95 kr.

Kvalitet: MEGET GOD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babadut - Sistema