DYR – Testfamilien
Lässig

DYR

Vores tester Mie har sammen med datteren Anna, lavet en anmeldelse af webshoppen www.smartkidz.dk og testet en lille udvalg af DYR kollektionen.

Skærmbillede 2015-09-02 kl. 12.49.21

Smartkidz.dk fører et kæmpe udvalg af børnetøj, heriblandt rigtig mange af vores favoritmærker som Danefæ, Enfant, Fuzzies, MarMar, Molo, Smallrags og Småfolk. Hjemmesiden er nem at finde rundt på og der er mange forskellige søgemuligheder. Der er også en kategori med online lagersalg, så du kan næsten altid gøre et rigtig godt køb derinde.

Jeg lagde min bestilling om mandagen, og allerede dagen efter kom den fineste pakke til Anna med posten.

FullSizeRender

DYR

Danefæ har lanceret et nyt sejt børnetøjsmærke DYR-Cph. De fine mønstre på tøjet viser junglens dyr og er lavet i bomuldsmateriale med 5% stretch, for bedste komfort. DYR er lidt billigere end Danefæs almindelige tøj – og som stor fan af Danefæs hovedbrand, må jeg erkende, at kvaliteten da heller ikke følger helt med i forhold til det jeg er vant til at opleve hos Danefæ. Stoffet virker meget tyndt i det – hvilket selvfølgelig er en god ting, da det er sommerkollektionen vi har testet. Men især leopardsættet med leggings til, kunne man tydeligt se er blevet vasket – allerede efter 1 gangs vask. Vi bruger aldrig tørretumbler.

IMG_7953

Ikke desto mindre har DYR-sættene været nogle af Annas favoritsæt her til sommer pga. de søde dyreprint og smarte leopardpletter.

Skærmbillede 2015-09-02 kl. 13.00.33

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Webshoppen for bedømmelsen MEGET GOD – da den har alt hvad en god webshop skal have.

Tøjet får følgende vurdering:

Nytteværdi: GOD ? Alle børn af brug for tøj på kroppen.

Pris: GOD ? normalprisen er 139,95 kr. for t-shirten – på UDSALG NU TIL KUN 58,95 normalprisen for kjolen er 169,95 kr. på UDSALG NU TIL KUN 67,98 kr. og for leggings er normalprisen  129,95 på UDSALG NU TIL KUN 51,98 kr.  – synes egentlig at normalprisen er ganske fair og du får noget rigtig fint tøj for pengene. Udsalgsprisen må siges at være MEGET GOD.

Kvalitet: MIDDEL ? Synes ikke at kvaliteten er i top – alene pga. at tøjet hurtigt ser forvasket og brugt ud. Jeg vægter ret højt at mine børns tøj ikke bærer præg af at se slidt ud. Dog kunne jeg sagtens finde på at købe tøj af mærket DYR igen, da prisen og kvaliteten hænger sammen. Man ved så bare, at tøjet ikke holder lige så længe, som lidt dyrere alternativer – som fx. moderbrandet Danefæ gør det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lässig