Supernova D8 babyalarm – Testfamilien
messmakers.dk

Supernova D8 babyalarm

To af vores testfamilier har testet Supernova D8 babyalarmer for www.flemmingflarsen.dk

Skærmbillede 2015-09-02 kl. 11.50.52

Beskrivelsen af alarmen fra producenten selv:

Ingen pulserende stråling – ingen risiko for at eksponere dit barn for skadelig stråling.Vælg din personlige kanal enkelt blandt 128 muligheder med NOVAs Digital Information Chanel System (DICS) – giver maksimal beskyttelse mod forstyrrelser fra andre babyalarmer. Avanceret teknologi giver lang battertid op til 35 timer – dobbelt af de fleste mærker. LCD display viser alle sikkerhedsfunktioner og batteriniveau. Sleep timer viser, hvor længe dit barn har sovet. Rækkevidde op til 800m i fri sigt, afhængig af lokale forhold.

  • Varsler med lyd og lys, hvis rækkevidden overskrides
  • Forældreenheden viser batterinivauet for begge apparaterne og varsler med lyd og lys for svagt batteri
  • Viser temperaturen fra barnets omgivelser (-20º  til 45º C). Temperaturalarm med valgfri nedre og øvre grænse
  • Varsler om lyd fra barnet i display og med vibrator
  • VOX ? Lydaktiveret overvågning med justerbar følsomhed
  • Natlys i babyenheden
  • Tastaturlås
  • Li-ion genopladeligt batteri i begge enheder
  • Intelligent hurtigladning
  • Batteri-backup sikrer forbindelsen mellem apparaterne ved strømbrud
  • Touch panel – brugervenlig
  • Plug & Play
  • Ny og kompakt model udviklet for nordisk livsstil blandt dagens forældre
  • Indhold: Babyenhed, Forældreenhed, Li-ion batteri x 2, håndstrop x 2, adapter x 2, manual, hurtigstart.

Karina fortæller:

“Det var med stor jubel, at vi takkede ja til at teste en Supernova D8 babyalarm . Herhjemme bruger vi nemlig babyalarm hver dag, og den, vi havde i forvejen, har vi aldrig rigtig været tilfredse med.

Der er virkelig sket meget på 4 år med hensyn til design af babyalarmer. D8 er lille og handy og har supermange smarte funktioner – heraf kan jeg nævne: Rækkevidde på 800 meter, lav stråling, termometer og lang batterilevetid.

IMG_8717

Forældreenheden og babyenheden ser forskellige ud, så der ikke er noget at tage fejl af. Lyden er klar og går fint igennem. Vi har ikke på noget tidspunkt oplevet, at den forsvandt. Forældreenheden er super nem at betjene, og der kan hurtigt slås vibrator til og fra. Herfra kan man også se hvor lang batteritid, der er på både forældreenheden og babydelen. Skulle babydelen mod al forventning gå ud, giver forældreenheden et bip, så man er klar over det.

IMG_8818

Det, vi især har været superglade for er, at forældredelen kan vise, hvornår babyalarmen er blevet tændt, så man nemt kan se, hvor længe baby/barnet har sovet. Det er da skønt 🙂

IMG_8985

Babyalarmen er nemt at have med rundt, og der medfølger en snor, som kan sættes i og tages om halsen, så man har begge hænder frie, men stadig er i nærheden af den og kan høre barnet. Vi har benyttet os af det, når vi er i haven, eller når der skal støvsuges.”

IMG_9056

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD. En rigtig lækker babyalarm, som de fleste småbørnsfamilier har svært ved at undvære.

Holdbarhed: MEGET GOD. Passer man godt på alarmen, kan den holde i flere år.

Pris: GOD. 1.399 kr. For os er prisen ikke afgørende, og taget i betragtning, at sådan en alarm skal bruges i minimum et par år, er det ikke her, vi vil spare på prisen.

Louise fortsætter:

“Herhjemme dyrker vi samsovning; ikke moderen og faderen vel at mærke, men mor og datter. Jo, du læste rigtigt, og nej, jeg fortæller det ikke for at starte en debat om emnet, for jeg ved, at der er lige så mange meninger om emnet, som vi er mødre (og fædre) i det ganske land. Så den lader vi ligge.

Tilbage til det, jeg ville frem til ved at røbe, at jeg sover sammen med min datter. Vi har klaret os længe uden brug af babyalarm herhjemme – i hvert fald ved Bella. Årsagen er, at den har været mere eller mindre overflødig, for lillepigen har været en vaskeægte sofaprinsesse lige siden, hun blev født. En tryghedsnarkoman, der sov som en sten, hvis bare hun lå ved min side – og jeg sover som oftest på sofaen grundet mit helbred. Mine fysiske udfordringer har gjort, at det er vanskeligt for mig at komme ned ad trappen om morgenen, og da vores soveværelse ligger på 1. sal, har det været ganske naturligt -med begge børn – at jeg sover i stuen, indtil de har nået den alder, hvor de selv kan komme op og ned af trappen kun ved at holde mor eller far i hånden.  Jeg er ganske enkelt bange for at falde med dem i favnen pga. manglende kontrol over min krop, efter jeg har hvilet eller sovet.

Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at teste babyalarmer for Super Nova, blev det en oplagt mulighed for at ændre lidt på sovevanerne herhjemme, og det har været en bragende succes!

Skærmbillede 2015-09-02 kl. 11.51.23

Jeg sover stadig i stuen, og Bella kommer stadig over til mig i nattens løb, men har nu lært at sove ALENE i sin barnevogn, hvor vi dagligt har brugt babyalarmerne. Trygheden ved at kunne høre hende har gjort, at hun ikke længere står i stuen og sover, men ligger i et rum for sig selv uden at have mig ved sin side. I hvertfald indtil midnat, hvor hun som oftest vågner op og derefter kommer over til mig blot for straks at sove videre. Det fungerer fantastisk for os begge, og med mit ofte manglende energiniveau og overskud, så er det en løsning, vi begge kan forene os med – og jo, selvfølgelig er det også smadderhyggeligt stadig at kunne ligge med min mindste i favnen.

De lever til fulde op til deres egen beskrivelse af babyalarmerne! Jeg er meget begejstret for den klare lyd, der blandt andet gjorde det muligt at smuglytte på en fræk 4-årig, der ikke mente, lillesøster skulle sove mere:

“Hej min lille skatterpige, er du vågen nu? Bellaaa, sover du? Du skal altså vågne nu, du har sovet MEGET længe og du kan sove, når du bliver gammel!” Der lyder lidt knagen og knirken fra den gamle Silvercross. Bella rører på sig og er tydeligvis vågnet…
“Åh, godmorgen min lille putte-lutter, har du sovet godt? Hvor var det godt, at du kunne vågne nu, men vi siger ikke til mor, at jeg har vækket dig, vel? Skal storebror lige komme op i barnevognen og putte med dig?”
Lige dér turde moderen ikke længere stå i køkkenet og lytte gennem babyalarmen, og da Bassi hørte, jeg var på vej ud til dem, lød det: “Så, skynd dig at sove igen, Bella – nu kommer mor!”
Skærmbillede 2015-09-02 kl. 11.51.09

Nytteværdi: MEGET GOD. Alle småbørnsforældre bør have et sæt  babyalarmer. Trygheden ved at kunne høre barnet, når det sover middagslur i haven, er uundværlig. Særligt for en hønemor som mig! At der så tilmed er temperaturmåler på alarmerne fra Super Nova er en kæmpe bonus. De fleste ved, hvor varmt der lynhurtigt kan blive i en barnevogn, og jeg ser det som en ekstra tryghed at kunne holde øje med, hvor varmt lillepigen har det, da hun  – ligesom sin storebror – er et ret varmt barn, der lynhurtigt for det alt for varmt.

Holdbarhed: MEGET GOD. Alarmerne virker robuste i deres design, og har da også modstået en tur på gulvet i et uopmærksomt øjeblik, hvor Bella fik fingre i dem. De er på genopladelige li-ion batterier hvilket betyder, at de holder godt på strømmen, og vi har erfaret, at de snildt kan bruges op mod 30+ timer.

Pris: MEGET GOD. Prisen er, hvad man kan forvente af babyalarmer af den høje kvalitet, som disse har. Hvis man lægger vægt på IKKE at udsætte sit barn for pulserende stråling, er Super Nova D8 uden tvivl det helt rigtige valg – og de er hver en krone værd!

Kvalitet: MEGET GOD. Som tidligere nævnt virker de meget robuste i designet og har uden den mindste skramme klaret en tur på gulvet herhjemme. LCD-displayet med touchfunktion viser samtlige af alarmens funktioner og ved hjælp af en sleeptimerfunktion er det muligt at se, hvor længe barnet har sovet. Det er også muligt at lydtilpasse efter eget ønske, og det er sågår muligt at sætte den på lydløs, så den blot vibrerer, hvis barnet giver lyd fra sig. Jeg er meget begejstret for Super Nova D8 modellen, og der er virkelig sket en udvikling, både funktionsmæssigt og designmæssigt, siden vi første gang havde Super Nova babyalarmer herhjemme, hvilket er 4,5 år siden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

messmakers.dk