Citatplakat – Testfamilien
DYR

Citatplakat

3 af vores testfamilier har fremvist og testet plakater fra Citatplakat.dk.

Tina har testet de to plakater ?Jaja, så deeet? i 50×70 cm og ?LorteSpasserBus? i A3.

Tina fortæller:

Vi er lige flyttet i stort nyt hus, og det betyder tomme hvide vægge, så da chancen for at teste plakater fra Citatplakat kom på banen, hoppede jeg straks til! Valget faldt (i samarbejde med min kære husbond) på et citat fra en af vores yndlingsfilm, nemlig Blinkende Lygter, hvor det smukke udtryk ?LorteSpasserBus? stammer fra! Og så synes jeg (som den tøs jeg er) at designet med det fine gamle rugbrød, var fint at hænge på væggen, trods det lidt voldsomme ?udbrud? på plakaten!:-)

IMG_6825

Den anden plakat er et citat fra den smukke film ?Klovn ? The Movie?, hvor Frank vist prøver at bryde isen under en samtale med Bo, som er ved at blive en smule akavet! Og udover at være et citat fra en film, ja så er det også et citat jeg selv ynder at bruge, da jeg er det man kan kalde mega jysk? Og her i Vestjylland passer det bare rigtig ofte ind med et ?så deeet?J

IMG_6822

Skulle man være fra en anden landsdel eller bare til en anden film, ja så er det rig mulighed for at få citater fra Olsen Banden, Den Eneste Ene, Paradise Hotel, Langt fra Las Vegas og mange andre? Og er man mere til de personlige citater, ja så kan Line Baun Danielsen og Bertil Haarders udtalelses hænges op på væggen!

Jeg synes det er en sjov ide med disse citatplakater, og er selv stor fan af at hænge noget dumt op på væggen! Dine gæster vil helst sikkert få sig et lille grin over plakaterne, og hvem kan ikke lide glade gæster? Der kommer flere og flere til, og tror de fleste vil kunne finde en plakat der falder i deres smag!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Nytteværdi: GOD. Altså plakater kan man altid bruge efter min mening, så det er af stor nytteværdi for mig! Lige præcis med plakater er folks smag jo vidt forskelligt, så er du mest til rolige naturfotos og kunstmalerier, så får du nok ikke meget ud af at klikke ind på Citatplakat.dk. Er du derimod fan af dumme citater som ?Er det en abe?, ?Vis mig dine patter kælling? og ?Skider Bjørnen i Skoven?, ja så er Citatplakat lige noget for dig!:-)

Pris: GOD. Plakaterne koster fra 149kr for A4 og til 349kr for den helt store på 70×100, og det er en ok pris, som jeg synes stemmer meget godt overens med resten af plakatmarkedet.

Kvalitet: GOD. Plakaterne er af tykt karton, og jeg synes de virker fine i kvaliteten. Dog virker de lidt tynde i forhold til andre plakater jeg har testet, og de måtte for min skyld godt være mere ?shiny? i kvaliteten. Så er de sjovere at hænge uden ramme i hvert fald.

FullSizeRender

Anette har sammen med bonusdatteren Josephine på 23 år også testet 2 stk. plakater fra Citatplakat,

Anette fortæller:

Der er et stort udvalg på Citatplakat.dk af plakater med kendte og sjove citater, alle med tilhørende billede. De har alle et moderne og nutidigt udtryk og kan passe ind i et hvert hjem.

Jeg hentede dem hjem og havde dem et par dage her i huset, inden jeg fik kørt dem til vores datter på Vesterbro ? og de gjorde sig så godt flere steder i huset, så var helt ærgerlig over at skulle sende dem videre.

Foto 1  Foto 3

Josephine og Casper havde selv udvalgt plakaterne, med citater fra deres yndlingsfilm ? det er en sjov måde, at få personlighed ind i boligen på.

De er netop flyttet i en lejlighed på Vesterbro og billederne passer perfekt ind i deres unge retro hjem. Billederne måler 70×100, en rigtig god størrelse til deres væg med højt til loftet.

Foto 4

Plakaterne er blevet leveret med ramme, – og her er Josephine meget begejstret for at rammen er tynd og enkel.

Foto 5 Foto 6

Plakaterne henvender sig til folk i alle aldre og der kommer løbende nye til ? har man et citat man synes der mangler kan man skrive til Citatplakat og de vurderer om de vil sætte det i print.

Foto 7

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? helt i top, den pynter og skaber smil og personlighed i hjemmet.

Holdbarhed: MEGET GOD ? Plakaten kan jo overleve år efter år men den er samtidig til en god pris, der gør, at man godt kan forsvare, at skifte den ud efter et par år.

Pris: MEGET GOD ? Prisen varierer efter størrelse og ligger fra 149-349.- Den store i 70×100 som vi bestilte koster 349.- – flot pris for en så stor plakat.

Kvalitet: GOD ? Plakaten er printet på 180 G papir, det er en super kvalitet og i flotte klare farver

Til sidst har Mie med familie testet en stor 70×100 plakat samt to små A3 plakater.

Mie fortæller:

“Inden testen gik i gang, spurgte jeg straks manden i huset, hvilke plakater, han kunne tænke sig på væggen.  Som trofast seer af programmerne med Peter og Morten, faldt det ene valg naturligt på “Det’ det falske sted”

image4

Og ingen af os kunne stå for plakaten med “Er det en abe??”. Den er sjov fordi vi begge tydeligt husker Line Baun Danielsens “brøler” på live tv, hvor en sort mand kommer sejlende i en båd og Line udbryder “Er det en abe???”

Se det her.

image1

Men det som i vores øjne gør den ekstra sjov er, at aben på billedet til forveksling ligner en meget kendt abe, som er figurerer rigtig meget på det sociale medie Instagram. Og det var de voksne i huset ikke de eneste der synes. For Magnus på 3 år fandt hurtigt en lille træabe frem, som hang på lysestagen og skulle lige se om det nu var den..

image5

For den sidste plakat vi valgte var nemlig en A3 plakat med citatet “Ja, det er en abe!”. Som ligeledes er udtalt af Line Baun Danielsen. Se det her.

Bonusinfo. Nede i hjørnet af hver plakat, kan du med din mobiltelefon scanne en stregkode og så kommer du ind til det pågældende citat på youtube, som plakaten stammer fra.

Vi valgte plakter i sort/hvide nuancer – men de findes i mange forskellige og rigtig flotte farver.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD ? det er fedt med noget lidt sjovt og anderledes kunst på væggene.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kan hænge på væggene i mange mange år.

Pris: MEGET GOD ? Priserene som også er omtalt overfor, er efter min mening meget god. Det er billigt i forhold til en del af “konkurrencerne” på markedet. Så her får man virkelig meget for pengene.

Kvalitet: GOD ? Plakaten er printet på 180 G papir, det er en super kvalitet og i flotte klare farver. Rammerne er tynde og lette. For en børnefamilie som os, betyder det meget at der ikke kan falde en tung glasramme ned i hovedet på vores børn – så vi er rigtig godt tilfredse med rammens kvalitet.

image6

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYR