Trunki kuffert – Testfamilien
Sko og sandaler

Trunki kuffert

To af vores testfamilier har testet Trunki kufferter med deres børn fra Sacokids.dk.

Vores tester Anette har testet sammen med sønnen Willas på 4 år.

Anette fortæller:

Trunki kufferten er mere end bare en kuffert ? Willas har testet Freddie Fire Engine ? Brandbilen ? med kufferten følger brandbands hjelm og hammer i skum.

1

Kufferten er rummelig og let at pakke ? den passer perfekt til en forlænget weekend pakket med tøj og sko eller legetøj. Den er ligeledes super at rejse med, barnet kan selv trække kufferten eller de kan sidde på den og blive trukket og samtidig er det et perfekt stykke legetøj til fx ventetid i lufthavnen.

nr. 2 nr. 3 (1)

Skal man på en længere ferie, ville jeg bruge den som Willas håndbagage ? tidligere har vi blot pakket i en sportstaske, men jeg kan se, at Willas vokser ved og er pave stolt over, at have sin egen kuffert og skulle han blive træt af selv at trække den, så er det let som forældre at overtage den, trods man formentligt allerede har hænderne fulde af andre kufferter.

Den lukkes med solide hængsler som dog samtidig let kan åbnes af Willas.

Vores kuffert bruges ikke kun på ferier men også som legeredskab i hverdagen, hvor børnene trækker rundt med hinanden, leger brandmand etc.

4

Willas?s står pt. altid pakket med legetøj og skal vi bare ud at spise hos farmor, så snupper han den med.

6 (1)

Vi har ofte besøg af vores fætter på 2 år og han er ligeledes helt vild med kufferten ? jeg vil anbefale den til aldersgruppen 2-7 år. Derfor er kufferten er en god investering og kan bruges i mange år.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? helt i top, den ikke bare bruges som kuffert men ligeledes som legetøj, når ikke den er ude at rejse.

Holdbarhed: MEGET GOD ? jeg er meget overrasket over hvor meget kufferten kan holde til ? Willas vejer 15 kg og den holder ligeledes til at de større fætre får en køretur. Den holder sig ligeledes pæn i materialet.

Pris: GOD ? Prisen varierer afhængigt af hvilken Trunki man vælger ? prisen på Freddie Fire Engine ligger på 449,75. Er man ofte på weekendture og ude at rejse, så er pengene givet godt ud.

Kvalitet: MEGET GOD ? Som nævnt ovenfor er den slidstærk og hængslerne er holder til at Willas åbner og lukker dem i tide og utide.

Mie har sammen med Anna på 6 år og Magnus på 3 år ligeledes testet to Trunki kufferter.

Mie fortæller:

Vi har også været så heldige at teste to Trunki kufferter med ungerne. En lyseblå til Magnus og en lyserød til Anna.

Magnus var ellevild da han fik sin helt egen kuffert – og så havde den ovenikøbet en størrelse der gjorde, at det passede lige til ham.

IMG_4890 IMG_4885

Kufferten er noget mindre en jeg troede, så den kan ikke bruges til at pakke tøj til ungerne til en hel uge sydpå. Den er derimod rigtig god at have med som håndbagage. Og nå ungerne bliver trætte, så kan de selv køre på den. Ja, vores unger er blevet så glade for dem, at de gerne tager dem med, fyldt med legetøj, når vi skal på besøg hos venner. Her er vi på vej til nogle naboer – der dog ikke bor så langt væk, men alligvel, så var det en god lejlighed til at køre på sin kuffert derned.

IMG_4918

Desværre har vi ikke været rigtig på sommerferie i år. Det er kun blevet til småture – men der har kufferterne også været med hver gang. Den passer perfekt i størrelsen til en weekendtur – hvis man pakker tøjet deri. Men så må evt. legetøj måske passes ved siden af.

FullSizeRender-110

Holdbarhed: MEGET GOD ? meget robust og kan snildt holde til at både en 3 årig og en 6 årige kører rundt på den.

Pris: GOD – der findes forskellige priser. Denne model koster 398 kr. og er en rigtig god pris, for en meget holdbar kuffert.

Kvalitet: MEGET GOD

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko og sandaler