Babylab – Testfamilien
Derma solcreme

Babylab

Vores gæstetester Sabina har testet den super fine puslepude fra Babylab.

DSC_6453

Sabina fortæller:

“Puslepuden, er en del af en lækker sort kollektion fra Babylab, som passer perfekt ind i det moderne hjem.

Førstehåndindtryk: Når man bygger babyrede og er på barsel er det super skønt at modtage sådan en lækker puslepude, for puslepladsen er et sted, man bruger rigtig mange timer ved. Puslepuden virker kraftig i stoffet og er sort – ret praktisk!! Vi er vilde med det!

  1. Hvordan er produktet i brug? Puslepuden størrelse er 68 x 48 x 9 cm., så den passer til de almindelige  pusleborde. Vi bruger den på vores badeværelsesmøbel med en kraftig træplade under. Puslepudens farve er ret praktisk, men stoffet kan desværre ikke tages af og vaskes – selv om det er vandtæt. Det kunne vi godt bruge ved uheld. Dog kan stoffet sagtens vaskes – den kan bare komme under den varme bruser / vandhane.
  2. Hvad gør produktet til noget særligt? Puslepuden skiller sig ud i sit enkle og stilfulde design, som passer perfekt ind i vores badeværelsesindretning. Vi er vilde med den!!

DSC_6450

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god! Alle nybagte forældre har brug for en god og lækker puslepude. Og så skader det jo ikke, at designet er ret fint!

Holdbarhed: God. Vi savner at kunne tage stoffet helt af og vaske det efter uheld.

Pris: God. 399 kr. er måske lige i overkanten for en puslepude. Der er jo mange ting, man skal anskaffe sig til det lille nye familiemedlem.

Kvalitet: Meget god. Kvaliteten af stoffet er helt i top og designet er enkelt og stilrent. Den passer perfekt ind i det moderne hjem. Så alt i alt er vi meget glade for vores puslepude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derma solcreme