That's our house fra thatsmine.dk – Testfamilien
Babylab

That's our house fra thatsmine.dk

Vores tester Camilla har sammen med børnene Simone og Magnus testet ?That?s Our House? fra Thatsmine.dk.

Huset er i hvid gloss udvendigt og mat hvid indvendigt. Det kan styles helt enkelt, eller man kan lade de små kreative sjæle få frit spil med tuscher, klistermæker og andet pynt. Uanset hvad indbyder huset til mange timers leg og hygge.

Billede_1

Camilla fortæller:

?Vi har de sidste par uger været i gang med at teste det fine hus fra www.thatsmine.dk. Allerede da vi hentede pakken på posthuset og fik den pakket ud derhjemme, var spændingen hos de to små meget stor. Heldigvis var der sendt lidt lækkert med i pakken, som ventetiden kunne gå med, mens mor og far fik fundet ud af, hvordan huset skulle samles. Vi kunne ikke helt se os ud af det, men en hurtig mail til Mette fra That’s mine, som kunne sende en forklaring med et billede, og vupti: Så var huset samlet!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Der gik ikke mange sekunder, før begge børn var inde i huset, og straks begyndte legen og hyggen. Vi fik pyntet huset lidt med en hæklet vimpelrække, en lille lampe og en dyne i bunden til at sidde og hygge på. Simone har haft stor glæde af at kunne gå ind i huset og sidde og fordybe sig i sine lege uden at blive forstyrret. Det samme har Magnus gjort meget, når Simone ikke lige har været hjemme til at lege – så er han kravlet ind i huset med et par bøger og har lagt sig på dynen og slappet af.

Vi forældre synes, huset har været rigtig godt, og vi har virkelig nydt at se børnene have et fælles sted, hvor de har hygget, puttet og leget. Dog er vores personlige erfaring med Magnus, at huset ikke er så velegenet til de helt små. Magnus har stadigvæk lidt for voldsomme bevægelser, så han har været lidt for hård ved huset, og det har det ikke helt kunnet holde til, som det også kan ses på billedet nedenfor. Det er selvfølgelig smadderærgerligt, når begge børn er meget glade for huset. Den lille skade har dog ingen betydning for husets funktion, men i moderens øjne pynter det ikke just. Men alt i alt har vi været meget glade for at teste huset. Især børnene har haft stor glæde af det og synes, det er et kæmpe hit!”

Processed with VSCOcam with f2 preset

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Et fantastisk lille hus og legested, som virkelig indbyder til hygge og leg. Her kan bruges mange gode og kreative timer sammen eller alene.

Holdbarhed: MIDDEL. Selve overfladen på huset er rigtig fin og lækker; dog kan en lille dreng på knap to år desværre komme til at flå pappet lidt fra hinanden. Derfor vil jeg anbefale huset til de lidt større børn.

Pris: GOD. Huset koster 299,-, det er en fair pris for leg og hygge i mange timer.

Kvalitet: GOD. Huset er lavet af hård pap med en hvid gloss udvendigt, som giver en flot blank overflade. Det måler 190 cm. i dybden, 120 cm. i højden og indgangen er 90 cm. Det betyder, at der er god plads til børnene at lege og boltre sig på.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babylab