Nomi puder – Testfamilien
Mystery Makers

Nomi puder

Familien @divaenogdenlille har testet de nye Nomi puder fra Evomove. 

Karina fortæller:
“Jeg blev ret begejstret for at få lov til at teste de nye tekstiler fra Evomove, da vi netop har to Nomi-stole uden hyndesæt. Jeg har nemlig aldrig fået taget mig sammen til at købe nogle, og jeg er heller ikke vild med en hel masse farver og mønstre.
Men nu har Evomove lavet en ny kollektion med lækre og stilrene farver. Det nye hyndesæt fås i tre forskellige farver: Dark Grey, Pale Blue og Pale Pink. Vi har valgt Pale Pink, da jeg har to piger, som elsker farven.
Sættet er så smart, at det har to sider. På den ene side er det Pale Pink, og den anden side er sandfarvet.
 IMG_0672 IMG_0679
Hyndesættet er meget nemt at tage af og på, og min datter har udtalt: “Det er dejlig blødt at sidde på!” Og ja, jeg kan faktisk godt forestille mig, at det er mere behageligt at sidde på. Indtil nu har mine piger været vant til bruge stolen uden nogen form for hynde, hvilket nok ikke altid har været lige behageligt, når man har sommertøj på. Jeg kan også mærke, at Ella på 2 år sidder mere roligt på stolen nu, da hun ikke som sådan kan glide rundt på sædet.
IMG_0669 IMG_0615
I starten var jeg ret øm over for hynderne og indrømmer gerne, at jeg tog dem af, når vi skulle have noget mad, som sviner ekstra meget. Jeg var ikke vild med tanken om, at hynderne skulle få en masse pletter i form af kødsauce og andre lækre sager. Farven på hyndesættet er jo så fin og sart. Men i og med, at det er en test, og hyndesættet netop er lavet til børn, så burde det jo kunne holde til lidt af hvert.
Derfor måtte jeg hanke lidt op i mig selv og lade sættet udsættes for hverdagens strabadser. Det er det bestemt også blevet nu, og jeg kan fortælle at tomatsuppe sagtens kan gå af i vask 😉 Jeg har vasket hynderne ved 30 grader, og de tørrer hurtigt efter vask.
IMG_0574 IMG_0686
Man kan ikke se det på hynderne, men det virker faktisk som om, at de har fået en eller anden form for imprægnering. Ella havde nemlig et lille uheld med en skål havregryn og mælk, men jeg vaskede hynden af med en klud og lod den tørre, og efterfølgende kunne man ikke se pletter på den.”
IMG_0713 IMG_0682
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG
Nytteværdi: MEGET GOD. Jeg har fundet ud af, at hyndesættet har en funktion, og ikke bare skal bruges til pynt.
Holdbarhed/kvalitet: GOD. Rigtig lækker kvalitet, som jeg kunne forestille mig vil holde i mange år!
Pris: GOD. 349 kr. koster et hyndesæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mystery Makers