WOOFit høretelefoner fra SACKit – Testfamilien
Nomi puder

WOOFit høretelefoner fra SACKit

Tre af vores testfamilier har testet de nye smarte WOOFit høretelefoner fra SACKit.

Carina fortæller:

“Vi har testet disse überlækre WOOFit høretelefoner, der ved første møde vakte stor begejstring både hos mor, far og barn. Mor her synes, designet er i topklasse; far skulle straks pille og læse brugsanvisning, og Cornelia kunne nu se Frost på iPad’en uden de glider af.

FOTO 1 FOTO 2

Høretelefonerne er ledningsløse og afspiller via Bluetooth, og dét i sig selv er et megaplus! Brugsanvisningen er letlæselig og overkommelig, og når man først har prøvet dem én gang, er de nemme at betjene.

De slutter meget tæt til hovedet og har en funktion, man kan til/frakoble, så man ikke kan høre udenomsstøj. Smart og godt, hvis man befinder sig et sted med larm. Jeg kan dog indimellem føle, at de strammer, men mon ikke de gir? sig lidt med tiden?

Ydermere er de SÅ flotte at kigge på og pifter ethvert outfit op, men også selvom de bare ligger på køkkenbordet og hviler.”

FOTO 3

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi bruger dem rigtig meget. Cornelia, når hun ser film, Tim på vej på job og jeg selv til lektier.

Holdbarhed: MEGET GOD. De virker slidstærke og solide.

Pris: GOD. Til den lidt høje side, men du får nogle rigtig gode høretelefoner.

Kvalitet: MEGET GOD. Det er et produkt at høj kvalitet og flot design.

Camilla fortsætter:

?Jeg har i en periode på ca. 2 måneder testet WOOFit headphones, som bl.a. kan bruges til løb, gåture og træning.

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 13.51.03

WOOFit hovedtelefoner er on-ear, dvs. hovedtelefoner, der sidder uden på øret. Designet er klassisk med en bøjle og to runde højttalere, der er polstret med læder, så de sidder behageligt på øret. Jeg er ret vild med farvekombinationen brunt læder og ?guld? metal som gør, at hovedtelefonerne også sagtens kan bruges til hverdag uden at se for sporty ud. Farvekombinationen giver dem et retro look, hvilket skiller dem ud fra mængden.

Hovedtelefonerne slutter fint tæt på øret og sidder behageligt. De vejer kun 168 gram, og selv under løb rutsjer de ikke frem og tilbage eller op og ned, som man kunne have frygtet. De sidder, hvor de skal, og kan uden problemer sidde på hovedet i en time ad gangen.

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 13.51.40

Hovedtelefonerne er opladelige og skulle ifølge producenten kunne holde strøm i op til 12 timer alt efter hvor mange funktioner, man har i gang samtidig. Jeg har kun opladet hovedtelefonerne 2 gange i min testperiode, og jeg har næsten brugt dem på daglig basis, så strømholdbarheden er overraskende god. En ulempe ved, at hovedtelefonerne ikke er med ledning er, at de skal lades op, men eftersom batteriholdbarheden i dette tilfælde er så lang, synes jeg ikke, at det har været et irritationsmoment. Tværtimod har det været skønt at undvære den irriterende ledning, som altid er i vejen.

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 13.51.21

Der findes integrerede knapper på hovedtelefonerne. Betjeningen af disse knapper udføres via tre trykknapper på venstre side og en skydeknap på den højre side. Med knapperne kan du både skrue op og ned for musikken, skifte nummer og besvare telefonopkald. Der er endvidere en Bluetoothknap, hvor man kan tænde og slukke for hovedtelefonerne, parre dem med andre enheder og besvare og afslutte telefonopkald.

Skydeknappen bruges til at aktivere eller slukke for Active Noise cancellation (dvs. aktiv støjreduktion).

Lyden i WOOFit hovedtelefonerne har en god klang – dog mangler jeg lidt dybde i bassen. Men det samlede lydbillede er overraskende godt i de trådløse hovedtelefoner. Jeg kan godt høre forskel, når den aktive støjreduktion er aktiveret, men den lukker ikke alt udenomsstøj ude.”

Fordele:

  • Sidder fast på hovedet, selv under løb
  • God pasform
  • Lang batterilevetid
  • Lækkert design

Minus:

  • Øret har brug for luft efter 1 time, så de kan ikke bruges til længerevarende brug

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Det er sjældent, man finder så fede hovedtelefoner, som sidder så godt selv under løb og træning. Derudover er lyden rigtig god.

Holdbarhed: MEGET GOD. Batterilevetiden er god, hvilket gør, at man ikke skal huske at sætte det i stikkontakten efter hver løbetur.

Kvalitet: GOD. Udførslen af hovedtelefonerne er i orden og kvaliteten er god.

Pris: GOD. Hovedtelefonerne koster kun 999 kr.  hvilket er en fair pris i forhold til nytteværdien.

Tina afslutter:

“Vi har været heldige at få lov til at teste WOOF it høretelefoner fra SACK it. Det har været en sand fornøjelse! Et er, at jeg altid har brugt de høretelefoner, der fulgte med min iPhone som standardtilbehør, og som slet ikke kan sammenlignes med den lyd og de effekter, som man får med WOOF it høretelefoner. Noget andet er, at jeg meget ofte hører musik. Så at få musikken serveret så smukt og med så intens lyd er ren indlevelse i musikken.

Skærmbillede 2015-10-17 kl. 16.29.54

De kan også bruges til at tale i som et almindeligt headset til telefonen. Det giver dem endnu flere plusser. De kan styres i forhold til lyd og styrke på høretelefonerne. Der er noise reduction på, og de har Bluetooth, så man ikke behøver ledningen.

De er lette og giver en helt fantastisk lyd. Det har faktisk aldrig været en større fornøjelse at høre musik! Designet er lækkert, og de får alle stjerner herfra.

Da dette er en test, ville jeg ærligt skrive, hvis de var dårlige. Men de ER virkelig gode, og de har ikke skuffet på nogen områder.

Børnene er i øvrigt også vilde med dem, når de engang imellem får lov til at låne dem.”

Skærmbillede 2015-10-17 kl. 16.29.26

Skærmbillede 2015-10-17 kl. 16.29.38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomi puder