Base212 – Testfamilien
Rosemydk

Base212

Vores tester, Sofie, har testet dispenser fra Base212.

Sofie fortæller:
Base212 er en engrosvirksomhed, der både producerer og håndplukker fine produkter, som passer ind i den eksisterende kollektion.
Her repræsenteres produkter, som er et fantastisk miks af nostalgien fra de gamle dage og glæden og beundringen over det ny-moderne vi har i dag – Og Mette Hagedorn, kvinden bag Base212, gør det helt fantastisk.
For hvem er der ikke en glæde i den ting der bringer os tilbage i minderne om en tid der engang var – med et smukt twist af den moderne verden i 2015.
Denne dispenser er absolut ingen undtagelse og var det ikke fordi, at det ville være en kedelig test at læse, er det fristende at sige, at billederne taler for sig selv. Her har du årsagen til kærlighed og rummeligheden til kildevandet 🙂
IMG_5138-2
Den er designet af Mette Hagedorn, er fremstillet i genbrugsglas, har en smart tappehane og rummer hele 6 liter. Den perfekte drink-dispenser til velkomstdrikken.
Jeg testede den i anledningen af min fødselsdag, hvor tolv mennesker var inviteret og alle havde en fest med at dosere deres velkomstdrik. Mere end én af gæsterne var også helt parate til at tage den med sig hjem  🙂
IMG_5139-2
Jeg tror ikke, at det er svært at gennemskue, at denne dispenser havde vundet mit hjerte allerede alene på udseendet.
Jeg var dog en smule nervøs for tappehanens kvalitet, samt forestillingerne omkring rengøring af dispenseren, efter brug.
Begge dele blev heldigvis gjort til skamme og produktet har kun skabt glæde og nostalgi.
IMG_5132-2
Den er let at bruge, der var absolut ingen spild på bordet eller gulvet og rengøring er også lige til. Alt i alt, helt fantastisk dispenser og særligt hvis du, som mig, elsker at gøre en fest ud af dit arrangement.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Hvis du elsker den slags lige så meget som mig – og alle har brug for væske.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: MEGET GOD. Dispenseren koster kr 349,- og er en fair pris for hvad man får.

Kvalitet: MEGET GOD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosemydk