Nomi baby – Testfamilien
Nomi Highchair

Nomi baby

Vores tester Sophie har sammen med sønnen Noor på 9 uger testet Evomoves Nomi highchair med den nye Nomi babyindsats.

IMG_1931

Sophie fortæller:

“Vi havde virkelig høje forventninger til dette produkt, da det var ØNSKESTOLEN til lille Noor! Derfor var forventningerne til alt lige fra design, funktionalitet og kvalitet skruet meget højt op.

Da pakken ankom, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få samlet stolen. så vi kunne få gang i testen. Stolen var supernem og ligetil at samle. Alt medfølger ved levering til at samle stolen, og intet værktøj er nødvendigt – det følger med og sidder praktisk og nemt fast på den, så man altid lige ved, hvor det er, hvilket jeg synes må være et stort plus for mange familier. Selve justeringen af sæde og fodstøtte sker uden brug af nogen form for værktøj; nemlig ved hjælp af de smarte skruehåndtag, der sidder på stolen. Det er et kæmpe plus, at det er så nemt!

IMG_1968

For at vende tilbage til forventningerne om design, funktionalitet og kvalitet kan vi kun sige, at den lever 100% op til dette! Stolen er superlækker at se på og røre ved, og design og kvalitet er bare i top. Funktionaliteten af hele stolen er supergod. Den er let og nem at flyttet omkring med sammenlignet med den stol, vi i forvejen har til storebror. De små hjul, der er påmonteret på stolens bagerste fødder gør, at man let kan flytte barnet med rundt fra rum til rum uden at skulle slæbe på noget alt for tungt. De modvirker desuden, at stolen ikke tipper bagover, når barnet bliver større. Det eneste lille minus, vi har lagt mærke til, er stolens rumfang forneden. Foden er anderledes og fylder meget ud til alle fire sider, hvilket har resulteret i, at vi selv og et par gæster har knaldet tæerne i et par gange.

IMG_2383

Nomi babyindsatsen er virkelig uundværlig! Til vores første søn Sebastian havde vi ikke sådan et skråstolsmodul på hans højstol,  og det fortryder vi bitterligt nu. Det er så dejligt og nemt at kunne lægge barnet fra sig trygt og sikkert og i god højde, når man f.eks. laver mad. Når man sidder ved spisebordet, har man desuden barnet oppe i en god højde, som hos mange børnefamilier indebærer, at det er væk fra ufrivillige farer såsom husdyr og søskende. Som forældre skåner man dermed også sin ryg i mange henseender.

Barnet underholdes også meget bedre i denne position, og vi har oplevet, at det især var dejligt under aftensmaden. Det passer jo som regel altid med, at den lille vågner, når man lige har sat sig 😉  Med skråstolsmodulet kan barnet fra start komme op og være med.

Selve modulet er ekstremt lækkert! Det er blødt og fleksibelt og former sig efter barnet, og desuden er det lækkert åndbart, så barnet ikke bliver svedigt og klam på ryggen. Selen, som er det bemærkelsesværdige nye ved indsatsen, har flere funktioner. Man kan vælge kun at benytte hoftesele, som er nok til de helt små. Barnet vil på ingen måde kunne falde ud af stolen! Man kan også vælge at bruge hele selen.

Vi har også valgt at afprøve stolen som juniormodel til storebror Sebastian. Der er stolen mindst lige så lækker, og barnet sider utroligt godt. Den har en fantastisk fleksibilitet! Der er god mulighed for at bevæge sig; arme og ryg har god bevægelse, og fodstøtten er lækker i overfladen og har et lille loop op, hvor små børnefødder kan blive stimuleret og få uro ud af kroppen, mens de skal sidde stille og koncentrere sig. Det er ikke alene dejligt for os som forældre, men også en vigtig del af børns udvikling, at de får lov til at udforske og mærke med såvel fødder som hænder.”

IMG_3198

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Stolen fungerer optimalt!

Holdbarhed: MEGET GOD. Stolen virker robust.

Pris: GOD. Pris, kvalitet og design hænger ganske godt sammen her.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er uden tvivl i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nomi Highchair