Racoon Outdoor regnsuit – Testfamilien
Hvalens Sang

Racoon Outdoor regnsuit

Vores tester Marie har sammen med sin søn Magnus testet regntøj fra Racoon Outdoor.

Marie fortæller:

“Vi modtog dette fine sæt regntøj med posten – regnsuit, gummistøvler og luffer!

image8

Jeg må indrømme, at jeg ikke stor fan af regntøj, da det ofte er stift og på ingen måder særligt åndbart! Jeg kan selv huske fra min barndom, hvor meget jeg hadede at have regntøj på, og at at tøjet inden under regntøjet altid blev så fugtigt.

Mit første indtryk af regnsættet fra Racoon Outdoor er, at det er supersødt i farverne/designet. Og så er jeg helt vild med, at det ikke er 2-delt, hvilket er super praktisk med en lille en på Magnus? alder. Inde på hjemmesiden kan man få sættet i 2-delt til de lidt større børn.

Den aller første regnvejrsdag benyttede vi os straks af muligheden for at komme ud. Det var supernemt at give ham regndragten på! Det er Magnus? første par gummistøvler, så han skulle lige vænne sig til at gå i dem. Men heldigvis er der elastikstropper ved hvert bukseben til at sætte under skoene, så det ikke falder ned. Derudover kan regnbukserne heller ikke skride op. Dejligt!

Lufferne har Magnus ikke brugt så meget i vågen tilstand – han vil allerhelst have hænderne fri, men de har været flittigt brugt under middagslure! Og han vågner op med de dejligste, varme hænder.

image2

Selve regntøjets kvalitet virker meget blødt og for mig også en anelse skrøbeligt, så jeg var nervøs for, om det ville være modtageligt over for ridser og huller, da Magnus jævnligt snubler – især i gummistøvler. Desuden kravler han OVER ALT i sandkasser osv. Men mine fordomme blev hurtigt haglet ned. Der sker intet med stoffet!

En lille detalje ved regnsuiten er, at der er reflekser på, så jeg trygt kan give ham den på uden ekstra reflekser. Det er rart, da han jo jævnligt går ture i dagplejen, og så behøver jeg ikke at være nervøs for, at han ikke kan ses i trafikken.

Derudover er der bløde mikrofiberkanter ved ærmerne, som lukker HELT til, så der kan ikke sive vand ind ved armene, og sand og andre spændende ting kan heller ikke trænge ind.

image7

Lige netop med hensyn til udendørstøj, så har jeg nok en tendens til altid at vælge mørke farver, hvor man ikke ser græspletter osv. på, så jeg havde nok aldrig selv valgt en sort- og hvidstribet regndragt til Magnus! MEN men men? der er intet at se på regntøjet efter vask!

For at vende tilbage til min ?skræk? omkring det med, at regntøjet ikke er åndbart og gør tøjet indenunder fugtigt, så kan jeg godt strege den bekymring over med dette sæt regntøj! Selvom han havde det på i over en time, har jeg ikke kunnet spore den mindste smule fugt, når regntøjet er kommet af.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Ud over at bruge regntøjet, når det regner, så vil jeg også sagtens kunne finde på at bruge dragten på dage/i situationer, hvor han vil blive meget beskidt, da stoffet jo ikke blot er vandafvisende, men også smudsafvisende. Mikrofiberkanterne, der sidder tæt ved håndleddene, holder al snavs ude.

Holdbarhed: MEGET GOD. Stoffet virker en anelse porøst, da det er så blødt, men det er på ingen måder mere modtageligt over for skrammer osv.

Pris: MEGET GOD. Dragten koster 369 kr., hvilket er meget billigt. Sammenholdt med kvaliteten er det ekstremt billigt!

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg har overhovedet ingen ?klager? over kvaliteten. Kvaliteten er uden tvivl på samme niveau som de meget dyrere regndragter og regnsæt. Og så er der de gennemtænkte detaljer, der gør regntøjet til mere end ?bare? en regndragt. Topscore på alle områder fra mig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvalens Sang